KUK679 Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Zanima me vaše mnenje o GREENPEACE in o eko bojevniku PAULU WATSON-nu. Katera metoda je po vašem mnenju bolj uspešna v boju proti nelegalnem lovu na kite? Men se vedno bolj zdi,da z lepo besedo pri nekaterih ljudeh naletiš sam na gluha ušesa!!!Pa na žalost taki ljudje razumejo sam če jih udariš po prstih ali pa po denarnici... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 a ni očitno da nobena metoda ne špila? korporatini vzgibi so zelo močni, in obratno sorazmernen je učinek boja proti lovu na kite. pač ne jebejo. predvsem japonci. zato se mi zdi, da je greenpeacov pristop rahlo koristnejši. ker je odmevnejši doseže kako dušo več. Omenil bi rad, da je to morda edini primer, kjer podpiram radikalen način protesta in ne pogajanj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Greenpeace in PETA sta lepa primera scanja proti vetru... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 Dokler bodo butaste babe nosile plašče iz krzna mladih tjulnjev, bodo pobijali te živalce... Samo en primer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Februar 7, 2009 Deli Objavljeno Februar 7, 2009 poznam enga aktivnega člana greeenpeace lastnik lokala v ledincu :naughty: drugač pa a mogoče kdo ve kdaj bojo spet kako srečanje proti krznu da uletim z motorjem tja :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 8, 2009 Deli Objavljeno Februar 8, 2009 a ni očitno da nobena metoda ne špila? korporatini vzgibi so zelo močni, in obratno sorazmernen je učinek boja proti lovu na kite. pač ne jebejo. predvsem japonci. zato se mi zdi, da je greenpeacov pristop rahlo koristnejši. ker je odmevnejši doseže kako dušo več. Omenil bi rad, da je to morda edini primer, kjer podpiram radikalen način protesta in ne pogajanj. se tem se tudi jaz strinjam. samo na žalost dokler bo denar sveta vladar bo tako. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Februar 8, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2009 Metode greenpeaca in pete in podobnih org.res dosežejo veliko ljudi ,ki pa žal velikokrat sam skomignejo z rameni,dolgoročno verjetno metoda funkcionira sam nekatere živalske vrste nimajo cajta........ Tud jaz imam občutek da je to bolj hcanje proti vetru,os sem bolj pristaš metod Paula Watsona..... Barabam jebat vse po spisku :evilgrin: Nekak iz iskušenj......najbolj pomaga!!!! Pa ne mi prit zdaj z takimi nasilje spodbuja nasilje...delno se strinjam,sam če se zadeve lotiš kak treba.........Pač potrebno je glavnega v biznisu sesut pa ostali premislijo če si še drznejo pizdarije delat... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Greenpeace - že ime pove, za kaj se organizacija zavzema. Nasilje ni bilo nikoli tema te organizacije, vsaj v osnovi ne. Se je pa v zadnjem času nekako prelevila v organizacijo skrajno levičarskih eko-aktivistov, ki izrabljajo ime "greenpeace" samo še za svoje politično-ideološke antikapitalistične in antiglobalistične akcije. Prav zaradi tega je (menda) večina ustanovnih članov iz organizacije že izstopila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se