Bmflar Objavljeno Junij 14, 2016 Deli Objavljeno Junij 14, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Montiraj Zivganorca zadaj on ma base Dobra ampak Mission imposible Veš da base skriva bl k ženo stuhec, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 14, 2016 Deli Objavljeno Junij 14, 2016 pred 14 minutami, HD-Dyna pravi: Dobra ampak Mission imposible Veš da base skriva bl k ženo To je domača politika ...hahah .... builder in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 14, 2016 Deli Objavljeno Junij 14, 2016 Dobro jutru z viva weaker Prmabimimitbeberexmamibibi builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Junij 14, 2016 Deli Objavljeno Junij 14, 2016 garam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 14, 2016 Deli Objavljeno Junij 14, 2016 ni dobrega ali slabega vremena DAMI34, ciciban, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Junij 14, 2016 Deli Objavljeno Junij 14, 2016 (popravljeno) 14 hours ago, bobi1001 said: Da boš povedu ko bo zvarjen Bom. Sicer takoj po štih probi enega ležaka grem na temna piva in hefeweizen. Popravljeno Junij 14, 2016. Popravil StaraFeltna builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 14, 2016 Deli Objavljeno Junij 14, 2016 čakam da bo petek, pa vreme, pa da zgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem builder in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 14, 2016 Deli Objavljeno Junij 14, 2016 pred 21 minutami, DAMI34 pravi: čakam da bo petek, pa vreme, pa da zgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem smo te vidli v nedeljo k si sou domov. Bmflar, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 Online... Zeleni čaj, jagode pa nove karte nalagam na Zumota notranc, DAMI34, stuhec in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 Čakam šoferja da me pelje hospital builder, bobi1001, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 Potem boš pa še tam čakal. bobi1001, Bmflar in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 On je bil Točen Sam zdaj čakam pa (oz man že druzbo), tu pa Bmflar, bobi1001 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 (popravljeno) Razmišljam, če imam doma volka ali mačko. Lovi miške, drgne se ob noge, umiva si tačke, ne mara vode, večino dneva prespi,... Popravljeno Junij 15, 2016. Popravil Yoghurt Andrejcer, bobi1001, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 Gledam in tulim v nebo ... šel sem v sosednjo vas, kjer sem "najlepše" vasščanke nagovoril, da zaplešejo eden obredni ples za priklic sonca. (jebemtivremeubožjomater) Bmflar, Yoghurt in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 15, 2016 Deli Objavljeno Junij 15, 2016 Rešujem križanko ... DAMI34, builder, stuhec in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 Online .. builder, Kmet2, RobiRoberto in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 Razlagam policaju in policaj razlaga meni ........ Bmflar, DAMI34, stuhec in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 32 minutami, Kmet2 pravi: Razlagam policaju in policaj razlaga meni ........ Mission imposible! stuhec, Kmet2, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 V komolec se grizem builder in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 Študiram o snegu Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2016 Deli Objavljeno Junij 16, 2016 pred 3 urami, I30 pravi: Mission imposible! Sem videl na lastne oči DAMI34, builder in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 17, 2016 Deli Objavljeno Junij 17, 2016 Gledam ljudi in njihovo obnašanje na ulici in cesti Ženska stoji na kolesarski cesti in hoče čez it. Sam to čaka že 10 min, mislim da šteje avte in je kratkovidna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 17, 2016 Deli Objavljeno Junij 17, 2016 Smrkam, kreham, pizdim, pa srt me tiši ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Junij 17, 2016 Deli Objavljeno Junij 17, 2016 (popravljeno) Iščem kje sem napisal, da objavim rešitev za ruženje ključa od kovčka po motorju ko najdem nekaj kar mi ustreza. Ne najdem. JBG. Bom pa tu. To je to. Ni preveč lepo dela pa. Ko sem kupi lmotor sem dobil na desni strani še nek nosilec nečesa kar zraven motorja nisme dobil No prestavil sem ga na sredino in gor nalimal 3 male neodymium magnetke na katere škljocne ključ od kovčka praktično samodejno. To je to, nič ne ružlja več in nič iskanja ključa od kufra za prit do rokavic in čelade. Sveže opran motor z mano vred na poti na šiht. Nisem dajal gor dežjaka ker sem si rekel. Neeee sej ne bo... No moto opremo je treba tudi kdaj očistit menda... Sicer nisem navdušen nad vožnjo v dežju ampak si štejem v plus da nisem wasran prvič ko me preseneti dež za razliko od lepovremenskih motoristov. Popravljeno Junij 17, 2016. Popravil StaraFeltna builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 17, 2016 Deli Objavljeno Junij 17, 2016 ...zanimivo.... sploh tale obesek " REMOVE BEFORE FLIGHT " ...mi je plapolal.... pa sem na koncu traku nalepil (na obe strani) ravno taka neodym magnetka.... pa škljocne , pa ne plapola več... StaraFeltna, builder, Yoghurt in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se