Bmflar Objavljeno Julij 12, 2016 Deli Objavljeno Julij 12, 2016 pred 49 minutami, DAMI34 pravi: blokiru sm te !!!!! Nč ne vidim ... A je kdo kej napisu ? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 12, 2016 Deli Objavljeno Julij 12, 2016 . ... ja zdele se nism nč bolj pametnega spomnu ... . ... ja zdele se nism nč bolj pametnega spomnu ... DAMI34, Natty, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2016 Deli Objavljeno Julij 13, 2016 čakam ohladitve maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2016 Deli Objavljeno Julij 13, 2016 garam Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Julij 13, 2016 Deli Objavljeno Julij 13, 2016 Bmflar, DAMI34, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 14, 2016 Deli Objavljeno Julij 14, 2016 Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 Neki delam na kompu pa poslušam oddajo posvečeno nedavno preminuli legendi: Bruno Subiotto http://radiostudent.si/glasba/odprti-termin-za-glasbo/bruno-subiotto Kmet2 in Yoghurt 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 full mam dela s sms-ji, klici, mejli, FB, motosvetom ... puste me pr mir Bmflar, Kmet2, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 Pakiram,grem k mojmu Miškotu Zivnorc, c3c, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 Psihično se prpraulam na...probleme....k pridejo pred 12 minutami, Kmet2 pravi: Pakiram,grem k mojmu Miškotu plac je, kr uleti pik1, Zivnorc, notranc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 Slačim ga, da vidim kaj vse skriva spodaj. Šraufa, šraufa. Zivnorc, Bmflar, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 (popravljeno) Še zmeri furam safr...in štejem storže.... Popravljeno Julij 21, 2016. Popravil Zivnorc Yoghurt, Bmflar, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 21, 2016 Deli Objavljeno Julij 21, 2016 pred 5 urami, Yoghurt pravi: Slačim ga, da vidim kaj vse skriva spodaj. Šraufa, šraufa. a se ti tudi kaj voziš al smo šraufaš to Japonsko šajtrgo Zivnorc, DAMI34, Yoghurt in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 7 hours ago, Kmet2 said: a se ti tudi kaj voziš al smo šraufaš to Japonsko šajtrgo Čakaj malo... a s temi zadevami se lahko človek tudi vozi? Gušt mi je bolj podrobno spoznavati motor, da znam tudi sama kaj zrihtati, če je treba. Sem še mlada, pa sem navdušena nad vsakim torxom, matico in podložko. Pač, otroc. maus, StaraFeltna, Roger G. Jagger in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 pred 6 minutami, Yoghurt pravi: Čakaj malo... a s temi zadevami se lahko človek tudi vozi? Gušt mi je bolj podrobno spoznavati motor, da znam tudi sama kaj zrihtati, če je treba. Sem še mlada, pa sem navdušena nad vsakim torxom, matico in podložko. Pač, otroc. mau ventile našteli ... tok fajn je pol u škatli nest mehaniku da zrihta Bmflar, pik1, I30 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 Ma sej je polno pametnih stvari ki jih dekle resnično lahko naredi za vzdrževanje in za lastno varnost... za razliko od lenuških kufe rejserjev ki še ketne ne pogledajo po 5000km kaj šele namažejo... No kot namig če ne delaš kdaj tega napipsaj po rotorjih brake cleaner (po kakem vehementnem pranju s šamponom ali kakimi voski oz. po potrebi) da pobereš dol stvari ki nimajo kaj početi gor in snameš zavorni prah ki čene drugo po malem nalivu diski ne zgledajo takoj kot iz Černobila. Pazi, da ne pipsaš po plastikah in gumijastih delih. Ne pipsaj po zavorhih ploščicah če so le te v čeljustih ker riskiraš da ti cedi guma od batkov ki potiskajo ploščice. Ni optimalno je pa boljše kot ne. Če ni bilo še nikoli narejeno previdno ko prvič po čiščenju stisneš zavore, te zna presenetit. Poberi muhce in ostali lokalni ekosistem iz filtra zraka (tako preveriš še optično stanje filtra zraka). Poglej kak guide na MS kako in s čim namazat zajle. Preglej občasno gume za tujke (žeblji, vijaki ostale krama ki se začuda valja pogosto po cesti...) Namoči hladilnik vode. Počakaj, ponovno namoči nato z mehkim čopičem nežno poberi dol svinjarijo. Preveri žarnice (predvsem mišljeno stop luči in smerokaze). Imaš mehanski čok? (angl. choke/air) Preveri vse drseče elemente če lepo drsijo in ali so vsi uplinjači povezani med seboj (meni se je zgodilo da se je en snel in je bila vožnja kar fancy z enim od štirih odprtim na pol). Preglej električne spoje npr med statorjem in regulatorjem napetosti... nočeš oz hočeš najti to preden se začnejo težave: Service manual najbrž maš? https://www.scribd.com/doc/10283675/Yamaha-Fazer-FZ6-S2-2007-Service-Manual-ENG On 7/12/2016 at 7:02 PM, pik1 said: . ... ja zdele se nism nč bolj pametnega spomnu ... . ... ja zdele se nism nč bolj pametnega spomnu ... Pa ti res sede Ožujsko? Meni je teroristični akt napram Karlovačkem... no sej smo si različni ali pa bolj tolerantni. pik1, Bmflar, Yoghurt in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 pred 59 minutami, StaraFeltna pravi: Ma sej je polno pametnih stvari ki jih dekle resnično lahko naredi za vzdrževanje in za lastno varnost... za razliko od lenuških kufe rejserjev ki še ketne ne pogledajo po 5000km kaj šele namažejo.. Preglej električne spoje npr med statorjem in regulatorjem napetosti... nočeš oz hočeš najti to preden se začnejo težave: Service manual najbrž maš? https://www.scribd.com/doc/10283675/Yamaha-Fazer-FZ6-S2-2007-Service-Manual-ENG Pa ti res sede Ožujsko? Meni je teroristični akt napram Karlovačkem... no sej smo si različni ali pa bolj tolerantni. . ... tale tvoj post mi je res všeč ... ... kar nej ga te današnje deklice podrobno pregledajo ... in se lotijo dela ... ... da jim ne bodo samo neumnosti po glavi hodile ... ... sicer pa ... ja, sem kar toleranten do drugačnosti ... maus, StaraFeltna, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 Razmišljam kam se peljat, ker sem z nočne, pa nimam kaj počet. Bom kar skočil do Rogle in nazaj. Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 Mal navijam gas DAMI34, Bmflar in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 pred 5 urami, Yoghurt pravi: Čakaj malo... a s temi zadevami se lahko človek tudi vozi? Gušt mi je bolj podrobno spoznavati motor, da znam tudi sama kaj zrihtati, če je treba. Sem še mlada, pa sem navdušena nad vsakim torxom, matico in podložko. Pač, otroc. jst vedno manj Bmflar, Zivnorc in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 (popravljeno) 3 hours ago, pik1 said: . ... tale tvoj post mi je res všeč ... ... kar nej ga te današnje deklice podrobno pregledajo ... in se lotijo dela ... ... da jim ne bodo samo neumnosti po glavi hodile ... ... sicer pa ... ja, sem kar toleranten do drugačnosti ... No sej tudi mi lahko vržemo prvi kamen? Oh lej ga zlomka glej... Pa ni provociranje, nabijanje ali kaj drugega. Ker sem rad sarkastičen te je morda zavedlo... iskreno me je zanimalo če si si ožujsko naročil ali so ti ga uvalili. Meni je pač zadnja izbira pri sosedih pa nobenega še nisem zalotil da bi si ga naročil oz drugače omenil... Nazdanje ko sem pil ožujsko je bilo nekje v istri ob morju v kafiču z Karlovačko dežniki. Vrhunski nateg Istra mu materna! Popravljeno Julij 22, 2016. Popravil StaraFeltna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 pred 3 urami, Andrejcer pravi: Razmišljam kam se peljat, ker sem z nočne, pa nimam kaj počet. Bom kar skočil do Rogle in nazaj. Nič ni bilo iz Rogle. 5 minut za objavo me je klical z Motoopreme, da je prispela roba. Sem pa na novo oblečen in obut. Zivnorc in Yoghurt 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 Pokam za na murje Kmet2, Bmflar, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 Gledam katero klimatsko napravo se splača kupiti in kje...podatkov je še preveč Težko pa se je odločiti glede na število monterjev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Julij 22, 2016 Deli Objavljeno Julij 22, 2016 Jaz imam 4 leta https://www.vaillant.si/ Dela to kar mora, do zdaj nobenih težav oz. servisnih posegov, samo filter za prah čistim. .... 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se