notranc Objavljeno September 1, 2018 Opozori Objavljeno September 1, 2018 pred 4 urami, maus pravi: Z novo ćelado tekam po ulci gor pa dol, da vidim, če kj piha in če mi kapla not Še pod tušem jo sprobi, veter pa s fenom simuliraj maus in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno September 1, 2018 Opozori Objavljeno September 1, 2018 ...brskam po netu...kam bi šla na dopust..... Ninč., Grut in maus 2 1
Grut Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 (popravljeno) pred 15 urami, dr.looney pravi: ...brskam po netu...kam bi šla na dopust..... V Palovče nad Starim Gradom...pa to mislm na nš star grad v kamnku..ne na unga ud preko dole.... Popravljeno September 2, 2018. Popravil maiden maus, Ninč. in dr.looney 3
.... Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 Ob 1 Sep 2018 ob 14:49, maus pravi: Z novo ćelado tekam po ulci gor pa dol, da vidim, če kj piha in če mi kapla not Zakaj pa tekaš? Ti maš ninjo, pol pa tekaš po ulici. Miš, skrbi me zate. Ob 1 Sep 2018 ob 11:03, Danilo D pravi: Čakam da so cote operejo da jih grem obest Jaz sem jih pa lihkar zložil in pospravil v omaro. Svoje in njene, ne tvoje oz. vaše pred 19 urami, dr.looney pravi: ...brskam po netu...kam bi šla na dopust..... Samo ne v Dalmacijo pa v Bosno, ker hočem met mir pred teboj dr.looney, maus in sesir 3
maus Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 pred 3 urami, Arzen pravi: Zakaj pa tekaš? Ti maš ninjo, pol pa tekaš po ulici. Miš, skrbi me zate. oponašam une, ki ninđ nimajo sesir, ...., dr.looney in 1 other 4
dr.looney Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 pred 6 urami, Arzen pravi: .... Samo ne v Dalmacijo pa v Bosno, ker hočem met mir pred teboj ..... pa glih tja bom šla.... zanalašč..... Zok, maus, Ninč. in 1 other 4
maus Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 (popravljeno) pred 10 minutami, dr.looney pravi: ..... pa glih tja bom šla.... zanalašč..... busanka da te naujo zidarji za opaž pr kakšnem fršolanju kakšnega grabna uporabl Popravljeno September 2, 2018. Popravil maus dr.looney, Ninč., Zok in 1 other 2 2
dr.looney Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 Pravkar, maus pravi: busanka da te naujo zidarji za opaž pr kakšnem šolanju kakšnega grabna uporabl S mislu fršolanja.... maus 1
maus Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 pred 1 minuto, dr.looney pravi: S mislu fršolanja.... ja ... me je vonj po večerji mau zmedu dr.looney 1
dr.looney Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 (popravljeno) pred 2 minutami, maus pravi: ja ... me je vonj po večerji mau zmedu ..... se mi je zdel.....sam da te naum z busanko cez hrbet........ ..... pa pol zabetonirala u fundament.... Popravljeno September 2, 2018. Popravil dr.looney maus in Ninč. 2
.... Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 Matr dohtarca, se kr spoznaš Zok in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 pred 1 minuto, Arzen pravi: Matr dohtarca, se kr spoznaš ..... brez skrbi..... na vse sorte..... ....rabis nasvet?..... Zok, .... in Ninč. 3
pik1 Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 . ... na prvi šolski dan sem šel kar na dve ... mali ... sladki RobiRoberto, dr.looney, J.a.m.e.s in 4 others 7
maus Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 pred 1 uro, pik1 pravi: . ... na prvi šolski dan sem šel kar na dve ... mali ... sladki a s tem so te podkupl, da si šu u šolo Ninč., Akito in pik1 1 2
.... Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 pred 2 urami, dr.looney pravi: ..... brez skrbi..... na vse sorte..... ....rabis nasvet?..... Hvala ne rabim, mi miško svetuje, pri darsu imajo bogate izkušnje s tem dr.looney in maus 2
maus Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 pred 19 minutami, Arzen pravi: Hvala ne rabim, mi miško svetuje, pri darsu imajo bogate izkušnje s tem trenutno mu svetujem... ker ma motor dve vilci spredaj, da mora kupt dve vinjete RobiRoberto, .... in dr.looney 3
Kremenčkovi Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 Ne da mi spat. Študiram, da bi se pridružu toti štajerski legiji, sam ne vem če res dobim pasulj. Zok, Igi Pop, J.a.m.e.s in 1 other 1 3
maus Objavljeno September 4, 2018 Opozori Objavljeno September 4, 2018 pred 8 urami, isarajli1 pravi: Ne da mi spat. Študiram, da bi se pridružu toti štajerski legiji, sam ne vem če res dobim pasulj. pa klope tut edin če se pol ne gredo skup tuširat in en druzga fajn pregledajo ... teli klopi niso nč neodužni Kremenčkovi, Igi Pop, dr.looney in 1 other 1 3
Kremenčkovi Objavljeno September 4, 2018 Opozori Objavljeno September 4, 2018 pred eno uro, maus pravi: pa klope tut edin če se pol ne gredo skup tuširat in en druzga fajn pregledajo ... teli klopi niso nč neodužni Baje z klopi nimajo težav, ker so jim policaji zaupali recept. dr.looney in maus 2
maus Objavljeno September 4, 2018 Opozori Objavljeno September 4, 2018 pred 12 minutami, isarajli1 pravi: Baje z klopi nimajo težav, ker so jim policaji zaupali recept. nimaš kaj .. mi štajerci mamo strupeno modro kri dr.looney 1
Xebec Objavljeno September 5, 2018 Opozori Objavljeno September 5, 2018 hajcam sred pisarne u polni bojni opremi
maus Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 grem gledat lopte z Bolgari bobi1001 in bajkr88 2
bobi1001 Objavljeno September 6, 2018 Opozori Objavljeno September 6, 2018 22 bučmanou za eno žogo............ Ninč., bajkr88 in maus 2 1
maus Objavljeno September 7, 2018 Opozori Objavljeno September 7, 2018 pred 11 urami, bobi1001 pravi: 22 bučmanou za eno žogo............ ma ja .. js k pridem komu v goste, jih bolj spoštujem kot so oni nas ... bobi1001 1
DAMI34 Objavljeno September 7, 2018 Opozori Objavljeno September 7, 2018 pred 17 urami, maus pravi: grem gledat lopte z Bolgari nov dobavitelj? maus 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se