thumper Objavljeno April 24, 2020 Opozori Objavljeno April 24, 2020 Me prav zanima če kdo ne bo v prvo uganil.. če je prelahko potem lahko ugibate od katerega avta je sedež..
Racka11 Objavljeno April 25, 2020 Opozori Objavljeno April 25, 2020 Po vzorcu bi rekel Renault ali Citroën. Bom ugibal: Citroën Picasso.?
thumper Objavljeno April 25, 2020 Opozori Objavljeno April 25, 2020 pred eno uro, Racka11 pravi: Po vzorcu bi rekel Renault ali Citroën. Bom ugibal: Citroën Picasso.? eh..renault ima najslabše sedeže na svetu.. če niso polno nastavljivi niso za nikamor.. prišepnem - tovarno so zaprli 2005.. drgač sem pa glih meso dobil .. mal za piknik pa za golaž .. zdej se pa ob kavi samosugeriram , da grem vejce pripravit pa pod streho spravit - za kres za ena maj...
dr.looney Objavljeno April 25, 2020 Opozori Objavljeno April 25, 2020 pred 53 minutami, thumper pravi: eh..renault ima najslabše sedeže na svetu.. če niso polno nastavljivi niso za nikamor.. prišepnem - tovarno so zaprli 2005.. drgač sem pa glih meso dobil .. mal za piknik pa za golaž .. zdej se pa ob kavi samosugeriram , da grem vejce pripravit pa pod streho spravit - za kres za ena maj... TAM? TAS? Trabant? ????? Aja Daewoo sm pozabla ..... thumper, Ninč., maxxa in 1 other 4
thumper Objavljeno April 25, 2020 Opozori Objavljeno April 25, 2020 z motorjem v prvem planu sta sodržavljana ..
Racka11 Objavljeno April 25, 2020 Opozori Objavljeno April 25, 2020 SangYong ali pa Alfa Romeo. Se mi zdi, da so jih tam okrog 2005 zaprli?
Mavti Objavljeno April 26, 2020 Opozori Objavljeno April 26, 2020 (popravljeno) Stolu se je zlomila noga in ker je karantena in ne morem po drugega sem pač moral improvizirati dobro uro dela pa spet sedim Popravljeno April 26, 2020. Popravil Mavti thumper in Frenk 67 2
thumper Objavljeno April 30, 2020 Opozori Objavljeno April 30, 2020 Mi smo prpravlen.. Akito, MARE 65, RobiRoberto in 3 others 3 3
thumper Objavljeno April 30, 2020 Opozori Objavljeno April 30, 2020 Zmagal smo.. MARE 65, mojamiska, maxxa in 4 others 7
thumper Objavljeno Maj 6, 2020 Opozori Objavljeno Maj 6, 2020 Enako kot par dni nazaj..priprave za ureditev motoristične garaže..cel dan sem pospravljal garažo v hiši da bi našel krožno žago. Na 3/4 sem odnehal in šel po novo.. zdaj samo štejem sekunde ko bom našel staro.. RobiRoberto, Tedybear, VS800 in 2 others 3 2
ciciban Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 Ampak ti pa še maš plac za kak motor. Sam povem... Kar se pa krožne tiče... Tega hudiča me je bilo vedno strah. Zadnje tri tedne neki žagam, pa se še zdej nisem navadu. Mavti in Tedybear 2
thumper Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 pred 3 urami, ciciban pravi: Ampak ti pa še maš plac za kak motor. Sam povem... Kar se pa krožne tiče... Tega hudiča me je bilo vedno strah. Zadnje tri tedne neki žagam, pa se še zdej nisem navadu. ti s moj osb kompanjon .. ciciban 1
Tedybear Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 Ob 23. 4. 2020 ob 13:03, Tedybear pravi: Dolgcajt mi glih ni, presežka pri zadovoljstvu pa tudi ne vidim..... Špilam drugo tretjino... skalar36, Mavti, ciciban in 2 others 5
skalar36 Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 Uf. Pridn. Tist na 2. sliki. Ne ta k slika. Tedybear in MARE 65 2
Mavti Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 pred 29 minutami, Tedybear pravi: Spet vidim, da zima bo huda Tedybear, skalar36, ciciban in 1 other 4
Racka11 Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 Jebela, kar nekaj nas je rihtalo garaže/delavnice. Meni se je trenutno ustavilo pri tleh. Ne vem kaj naj dam. Epoxy, pvc plošče, keramiko, samo pobarvam ... Jeba odločitev in draga. Evo nekaj slikic prej-potem. thumper, Tedybear, ciciban in 4 others 7
Tedybear Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 pred 17 minutami, Racka11 pravi: Jebela, kar nekaj nas je rihtalo garaže/delavnice. Meni se je trenutno ustavilo pri tleh. Ne vem kaj naj dam. Epoxy, pvc plošče, keramiko, samo pobarvam ... Jeba odločitev in draga. Evo nekaj slikic prej-potem. Jaz imam postrihano. Sivi Takril. Ko se naveličam, oziroma je flekasto, postriham spet. Najceneje ziher. MARE 65 1
Racka11 Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 A se začne kaj luščit? Kako pa zimska sol vpliva? Verjetno dam najprej emulzijo in potem Takril? Moram še sicer cca 14 dni počakat, da beton zategne, ker sem ga vlil 12 dni nazaj.
MARE 65 Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 (popravljeno) Ob 6. 5. 2020 ob 23:03, thumper pravi: Enako kot par dni nazaj..priprave za ureditev motoristične garaže..cel dan sem pospravljal garažo v hiši da bi našel krožno žago. Na 3/4 sem odnehal in šel po novo.. zdaj samo štejem sekunde ko bom našel staro.. Kak mi je to poznano....stari midva bi lahko šla kdaj na pivo bi imela kaj debatirat kaj vse sva "izgubila"... Popravljeno Maj 8, 2020. Popravil MARE 65 thumper in ciciban 2
Tedybear Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 (popravljeno) pred 2 urami, Racka11 pravi: A se začne kaj luščit? Kako pa zimska sol vpliva? Verjetno dam najprej emulzijo in potem Takril? Moram še sicer cca 14 dni počakat, da beton zategne, ker sem ga vlil 12 dni nazaj. Pri meni se ne lušči, niti zaradi soli, ampak sčasoma rahlo obledi, pa, kot sem rekel, postriham ponovno. V 10 letih sem dvakrat, brez emulzije. Moje mnenje....v garaži vlagati neke pretirane denarje v pod....ne hvala. Popravljeno Maj 8, 2020. Popravil Tedybear
thumper Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 pred 1 uro, MARE 65 pravi: Kak mi je to poznano....stari midva bi lahko šla kdaj na pivo bi imela kaj debatirat kaj vse sva "izgubila"... počak še nekih . cca.11 let da zrihtam do konca pa boš lahko prišel k meni na pir.. MARE 65 1
Tedybear Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 pred 3 urami, Mavti pravi: Spet vidim, da zima bo huda Bo, bo....GG Bled spet tura na polno. Pa Mega les tudi. Predvsem pa se smeji tistim, ki še uporabljajo kurilca. Baje že 12 let ni bil tako poceni. Mavti 1
thumper Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 pred 1 minuto, Tedybear pravi: Bo, bo....GG Bled spet tura na polno. Pa Mega les tudi. Predvsem pa se smeji tistim, ki še uporabljajo kurilca. Baje že 12 let ni bil tako poceni. dej meni pripelji pol klaftre ..da se bodo posušile v 3 letih ko dobim kamin za v garažo od kolega ki ga bo dal ven..
Tedybear Objavljeno Maj 8, 2020 Opozori Objavljeno Maj 8, 2020 pred 2 minutami, thumper pravi: dej meni pripelji pol klaftre ..da se bodo posušile v 3 letih ko dobim kamin za v garažo od kolega ki ga bo dal ven.. Kolk je že klaftra? Ponavadi od tri leta starih drva ni nobene toplote. Se kar praši od njih, ko jih prekladaš.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se