maxxa Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 pred 4 urami, Mavti pravi: Jajca pa v "fanglnu"?????? Tedybear, zundapp in Mavti 1 2
Ninč. Objavljeno Februar 6, 2021 Opozori Objavljeno Februar 6, 2021 Oblačim pretesne pajkice Ampak use za dobro rit Endlich, Frenk 67, RobiRoberto in 2 others 1 4
Tedybear Objavljeno Februar 6, 2021 Opozori Objavljeno Februar 6, 2021 pred 3 urami, Ninč. pravi: Oblačim pretesne pajkice Ampak use za dobro rit Bo publika motosveta kaj imela od tega?? Endlich, DAMI34 in notranc 3
Ninč. Objavljeno Februar 6, 2021 Opozori Objavljeno Februar 6, 2021 pred 6 minutami, Tedybear pravi: Bo publika motosveta kaj imela od tega?? Ja, nepomembno informacijo Endlich 1
thumper Objavljeno Februar 7, 2021 Opozori Objavljeno Februar 7, 2021 Ob 5. 2. 2021 ob 21:06, Buschi pravi: pa sem ob drgnjenju z šmirglpapirjem ugotovil, da sem ven iz forme, odkar sem oženjen...pa tudi fi rora mi ni šel na roko...sem navajen premera mortadele... edino kar se mi poraja ob tvojem pisanju je , da ti je zatekel na premer mortadele in je tako oksidiran , da si ga moraš šmirglat.. nasvet - malo navlaži..ko bo tastara imela kuhan golaž gredo svaljki z roko med nogi.. Buschi 1
Mavti Objavljeno Februar 9, 2021 Opozori Objavljeno Februar 9, 2021 Pridem s šihta ves moker domov, doma pa pozitiven šok 32,4stopinj v kuhinji, že od nedelje pravijo po poročilih kk je po evropi mraz pa sem mal bol nakuril reče ata, je tak prijetno za moje stare kostino tud meni prav paše čeprav počasi se že pregrevam GoBobi in Grut 1 1
Buschi Objavljeno Februar 10, 2021 Opozori Objavljeno Februar 10, 2021 Razmišljam, kam je zginla slika Ninč-ine riti v premalih pajkicah, ki je bila dva posta višje... Sej ne, da bi me zanimala... RobiRoberto, Ninč. in Grut 1 2
Ninč. Objavljeno Februar 10, 2021 Opozori Objavljeno Februar 10, 2021 pred 10 minutami, Buschi pravi: Razmišljam, kam je zginla slika Ninč-ine riti v premalih pajkicah, ki je bila dva posta višje... Sej ne, da bi me zanimala... Moderator zbrisu afekt Grut 1
Alla Objavljeno Februar 10, 2021 Opozori Objavljeno Februar 10, 2021 pred 42 minutami, Ninč. pravi: Moderator zbrisu afekt No, no.....moderator je samo izpolnil tvojo prošnjo, da ne bo spet kakšnih nesporazumov.... Mavti, thumper, Grut in 1 other 1 2 1
thumper Objavljeno Februar 10, 2021 Opozori Objavljeno Februar 10, 2021 ta prekmurska guzica ne ve več kaj bi pravzaprav rada ? na mestu moderatorjev je jaz nebi upošteval.. naj prej misli preden da svojo rito na ogled.. Ninč. in Grut 1 1
Ninč. Objavljeno Februar 10, 2021 Opozori Objavljeno Februar 10, 2021 pred eno uro, thumper pravi: ta prekmurska guzica ne ve več kaj bi pravzaprav rada ? na mestu moderatorjev je jaz nebi upošteval.. naj prej misli preden da svojo rito na ogled.. Js preklet dobr vem, kaj bi rada... Zato sm pa se sama... Ampak, za usako rt palca rase thumper in Tedybear 2
Buschi Objavljeno Februar 11, 2021 Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 pred 12 urami, Ninč. pravi: Zato sm pa se sama... Ja pismo, če bi mela vsej 30-40 kil več, bi hitro najdla kej...sej veš...taprav dec ma rad špeh pa meso...kost pa koža je za psa! Ninč. 1
Ninč. Objavljeno Februar 11, 2021 Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 Sm bla ze sirsa k zdaj, pa ni blo nic... Tolk o tem. Vse ob svojem cajtu, sam nina je problem, ker ne zna čakat.
Buschi Objavljeno Februar 11, 2021 Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 Uuuuu...dej objav to sliko širše tebe v pajkicah... Ninč., Najots in thumper 2 1
Ninč. Objavljeno Februar 11, 2021 Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 pred 37 minutami, Buschi pravi: Uuuuu...dej objav to sliko širše tebe v pajkicah... Kva je pa teb naskodl? VS800, RobiRoberto in thumper 3
Buschi Objavljeno Februar 11, 2021 Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 pred 8 urami, Ninč. pravi: Kva je pa teb naskodl? Nič, sem eden redkih srečnežev, ki prisega na BBW. Srečnežev zato, ker vsi hočjo neke anoreksične misice, bogata zbirka ''baročnih žena'' pa ostaja nepotešena in brez ljubezni... Bl se gunca, bl je fejst punca... Mavti in Tedybear 1 1
Buschi Objavljeno Februar 11, 2021 Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 In da mi ne hodi samo Ninč-ina koščena rit po glavi, sem šel spucat kurilnico vseh Tenere koncev, ki so bili viška. Ogromna škatla...zdej je samo problem, kako prepičati mater, da bom to peljal k njej. Sej ni težava plac, pač sem živel na kmetiji, težava je, da me ima moja mat počas poun kufer...ker imam pri njej spravljeno sestavljeno Garantovo kuhno, pa nekaj miz iz tastare OŠ Griže, pa ene 50-60 Rogovih koles, pa zadnjič je popizdila, ker sem pripeljal domov JNA dizel agregat, itd, itd,...jebat ga, pač sem hrček...po obnašanju in po tolšči... thumper 1
Ninč. Objavljeno Februar 11, 2021 Opozori Objavljeno Februar 11, 2021 pred 2 urami, Buschi pravi: Nič, sem eden redkih srečnežev, ki prisega na BBW. Srečnežev zato, ker vsi hočjo neke anoreksične misice, bogata zbirka ''baročnih žena'' pa ostaja nepotešena in brez ljubezni... Bl se gunca, bl je fejst punca... Če te rit privlači, te pa energija odbije Js je sicer tko ne zaznavam, ampak je baje ful močna thumper 1
Grut Objavljeno Februar 23, 2021 Opozori Objavljeno Februar 23, 2021 Odpravljam se na Trojane na kufe + krof,pa čez thn nazaj prot domu,mogoče pa bruhnem še v Žiri do Ambasade na še en kufetk ... bajkr88, kaizer, notranc in 3 others 3 1 1 1
Buschi Objavljeno Februar 24, 2021 Opozori Objavljeno Februar 24, 2021 A je kej mej gužve med kednom? U soboto sem šel nardit krog u Žabarijo, pa so do ceste stal...
DAMI34 Objavljeno Februar 24, 2021 Opozori Objavljeno Februar 24, 2021 Razlagam šefu naj ne odpira "čudnih " mejlov. Še dobro, da ne zna odrarat priponke, cepec !! thumper 1
maus Objavljeno Februar 24, 2021 Opozori Objavljeno Februar 24, 2021 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Razlagam šefu naj ne odpira "čudnih " mejlov. Še dobro, da ne zna odrarat priponke, cepec !! kaj pa če so not miljoni thumper, DAMI34, VS800 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 24, 2021 Opozori Objavljeno Februar 24, 2021 pred 4 minutami, maus pravi: kaj pa če so not miljoni sej zato je pa klikal :P Mavti in VS800 2
Kaldu Objavljeno Februar 24, 2021 Opozori Objavljeno Februar 24, 2021 pred 16 minutami, maus pravi: kaj pa če so not miljoni Lahko pa tut grejo miljoni............
maus Objavljeno Februar 24, 2021 Opozori Objavljeno Februar 24, 2021 pred 4 minutami, Kaldu pravi: Lahko pa tut grejo miljoni............ če jih nimaš nimajo kaj vzet DAMI34 in Kaldu 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se