thumper Objavljeno April 6, 2021 Opozori Objavljeno April 6, 2021 (popravljeno) Čakam na hebeni test pa gruntam če bi se vmes domov zapeljal pp lopato za sneg kidat Popravljeno April 6, 2021. Popravil thumper RobiRoberto 1
kaizer Objavljeno April 6, 2021 Opozori Objavljeno April 6, 2021 pred 2 urami, thumper pravi: V olju ? V olivnem olju thumper 1
thumper Objavljeno April 6, 2021 Opozori Objavljeno April 6, 2021 pred 8 urami, kaizer pravi: V olivnem olju a lahko tudi v rastlinskem? moja ne mara oljčnega..
smasher Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 23 hours ago, thumper said: a lahko tudi v rastlinskem? moja ne mara oljčnega.. Kdo pa ne mara olivnega olja no? Pol pa kr v motornega dej, samo glej da je monogradno in mineralno ? thumper in Mavti 2
thumper Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 pred 7 minutami, smasher pravi: Kdo pa ne mara olivnega olja no? Pol pa kr v motornega dej, samo glej da je monogradno in mineralno ? moji oljčno ne sede... bučnega obožuje pa ga težko zaradi težav z želodcem.. bom vložil zase v čilijevega.. smasher 1
nejc74 Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 1 hour ago, thumper said: moji oljčno ne sede... bučnega obožuje pa ga težko zaradi težav z želodcem.. bom vložil zase v čilijevega.. saj lahko vzameš sončnično, ni razloga da ne.
kaizer Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 Olje je kot konzervans, ki preprečuje zraku dostop do shranjene vsebine, in posledično ne prihaja do procesov propadanja. Nekateri liste čemaža tudi sušijo in jih potem drobljene uporabljajo kot dodatek jedem. thumper 1
nejc74 Objavljeno April 7, 2021 Opozori Objavljeno April 7, 2021 37 minutes ago, kaizer said: Olje je kot konzervans, ki preprečuje zraku dostop do shranjene vsebine, in posledično ne prihaja do procesov propadanja. Nekateri liste čemaža tudi sušijo in jih potem drobljene uporabljajo kot dodatek jedem. pa mazilo da hrana lažje zdrkne po grlu, pa še pol ven pride svetleč in lepo oblikovan, ne pa oni kozji bobki, ki jih grintavci serjejo. Saj tud motor ne dela bez olja, kaj šele človek.
thumper Objavljeno April 8, 2021 Opozori Objavljeno April 8, 2021 potemtakem bom zalil s svinjsko mastjo pa par čilijev noter...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2021 Opozori Objavljeno April 8, 2021 tale članek sem prebral https://siol.net/trendi/moda-in-lepota/zakaj-vam-frizerji-skrivajo-tole-resitev-proti-sivim-lasem-503777?fbclid=IwAR2aaNDnO9r2d085wSEgnZEaU2A7sWsnUJDlVQycufdlPTS2uErAB2FNvi4 in ugotovil, da mi čisto nič ne koristi thumper 1
Ninč. Objavljeno April 10, 2021 Opozori Objavljeno April 10, 2021 Studiram, ce sm malo prejle @Kmet2 vidla na motorju... Relacija Rakičan- Beltinci
Mavti Objavljeno April 11, 2021 Opozori Objavljeno April 11, 2021 Čakam ,da pralni stroj zaključi , pa muti in muti,..... thumper 1
thumper Objavljeno April 16, 2021 Opozori Objavljeno April 16, 2021 Le kaj.. petek . Moja dela doma do 16h.. jst pa pred bajto u fotelju .. čiki šnopc pir .. lohk bi ribe lovil pa se mi ne da vabe izkopat..
Kmet2 Objavljeno April 16, 2021 Opozori Objavljeno April 16, 2021 Ob 10. 4. 2021 ob 11:36, Ninč. pravi: Studiram, ce sm malo prejle @Kmet2 vidla na motorju... Relacija Rakičan- Beltinci Nop.... Predaleč zame? Ninč. 1
Buschi Objavljeno April 16, 2021 Opozori Objavljeno April 16, 2021 Ob 10. 4. 2021 ob 11:36, Ninč. pravi: Studiram, ce sm malo prejle @Kmet2 vidla na motorju... Relacija Rakičan- Beltinci Če bi mela moped, bi se zapeljala za njim...tak pa stokaš, da nočeš več. In, ko bi ga dohitela, in prehitela, bi nakazala, da častiš kufe, beseda bi dala besedo in živela sta srečno do konca svojih dni...tak pa stokaš, da nočeš več. Ninč. in bajkr88 1 1
Ninč. Objavljeno April 16, 2021 Opozori Objavljeno April 16, 2021 pred 27 minutami, Buschi pravi: Če bi mela moped, bi se zapeljala za njim...tak pa stokaš, da nočeš več. In, ko bi ga dohitela, in prehitela, bi nakazala, da častiš kufe, beseda bi dala besedo in živela sta srečno do konca svojih dni...tak pa stokaš, da nočeš več. Dokler js obrnem s cimerkoli po najbolj prometni cesti, bo ze nazaj v lj... Buschi 1
Buschi Objavljeno April 16, 2021 Opozori Objavljeno April 16, 2021 Ninč, ti si ful negativna oseba. NE, NE GRE, NOČEM, NE BO ŠLO, NE DAM LEŽAT, NE DOHITIM To je vse, kar berem od tebe tle na forumu. thumper, Endlich, bajkr88 in 1 other 2 2
Ninč. Objavljeno April 16, 2021 Opozori Objavljeno April 16, 2021 To naceloma ni res, ceprav je zadnje cajte res samo jamranje od mene. Mislim da je res cajt, da mal spokam s tle
Buschi Objavljeno April 16, 2021 Opozori Objavljeno April 16, 2021 Ne rabiš spokat od tle, sam začni žvet punca.
vandrovec Objavljeno April 16, 2021 Opozori Objavljeno April 16, 2021 pred 48 minutami, Buschi pravi: Ne rabiš spokat od tle, sam začni žvet punca. Sam jo berem kot zelo pozitivno osebo...če bo začela skakat od tipa do tipa se bo kvečjemu nalezla en kup obremenitev, telesnih in duševnih. Sam v mladosti nisem imel partnerke in je bilo bolje, kot sedaj v letih zveza zaradi interesa....bodi taka kot si, Ninč. Ninč. 1
thumper Objavljeno April 19, 2021 Opozori Objavljeno April 19, 2021 Ob 16. 4. 2021 ob 20:59, vandrovec pravi: Sam jo berem kot zelo pozitivno osebo...če bo začela skakat od tipa do tipa se bo kvečjemu nalezla en kup obremenitev, telesnih in duševnih. Sam v mladosti nisem imel partnerke in je bilo bolje, kot sedaj v letih zveza zaradi interesa....bodi taka kot si, Ninč. med "ne imet partnerke" in "ne fukat , ne seksat , ne se crtlat" je mal razlike.. GoBobi in Frenk 67 2
Ninč. Objavljeno April 19, 2021 Opozori Objavljeno April 19, 2021 pred 4 urami, thumper pravi: med "ne imet partnerke" in "ne fukat , ne seksat , ne se crtlat" je mal razlike.. Pust me na miru
thumper Objavljeno April 20, 2021 Opozori Objavljeno April 20, 2021 pred 7 urami, Ninč. pravi: Pust me na miru če imaš tak odnos do drugih kot do starih prjatlou ... tri pikce ... Ob 16. 4. 2021 ob 20:59, vandrovec pravi: in je bilo bolje, kot sedaj v letih zveza zaradi interesa....bodi taka kot si, Ninč. stari jst sm se priženil .. takoj ko sem zagledal tisto garažo 20m od hiše sem ostal in sem še tukaj ter me ne mika oditi ... v bistvu je bila @Ninč. taka pa mal drugačna - se je pač spreminjala ..tako kot mi ostali ..te spremembe so samo majhne variante.. sam je bila in je čist u redu ... je pač tip ženske ki se težje odpre .. v bistvu je pa tako : "more risk - more fun - more pain" ... je pa taka luštna osebnost..enkrat sem jo videl dokaj slabe volje pa je izžarevala kot sonček.. redko je to..zelo.. Ninč. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se