kat Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Lep pozdrav. S kolegi imamo namen prit na ogled tega dogodka. Prišli bi v soboto 25.4 dol, čez dan bili tam, prespali (šotor) in v nedeljo dne 26.4. domov. Bi bilo to izvedljivo? Na kaj vse moram pazit? So v tem prostoru tudi kakšne tuš kabine oz nekaj za osnovno higieno? Hvala za odgovore. Imaš 2 kompleksa prostorov za osebno higieno, prvega na začetku pri boksih, drugi je pa montažen pri barčkih, notri so tudi tuši. Na parkirišču so tudi posamezne pipe .... o taborjenju je bilo tudi že nekaj napisano .... mislim da ne bi smelo biti problemov, malo pobrskaj o temah o Grobniku in motohapeningih ... se vidimo
danci1973 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 ce je kdo interesent za sheranje boksa, naj se javi na GSM (v profilu). Zaenkrat sva dva... D.
SEOI-NAGE Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Kdaj se začne celotna zadeva ob kateri uri naj bi bil začetek. Kako so razdeljene skupine, kdaj so dirke in kdaj se konča(17h ?)
GT4turb0 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Verjetno tako kot je objavljeno na motosvetu... Mene pa skrbi vreme, pa tudi vremenske napovedi se nekoliko razlikujejo med seboj :unsure:
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Kdaj se začne celotna zadeva ob kateri uri naj bi bil začetek. Kako so razdeljene skupine, kdaj so dirke in kdaj se konča(17h ?) NE it gledat na spletno stran Čarman Motorsport, ker tam res vse piše ...
Morfium Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 (popravljeno) Kdaj se začne celotna zadeva ob kateri uri naj bi bil začetek. Kako so razdeljene skupine, kdaj so dirke in kdaj se konča(17h ?) ti si car . . . . . . . . not Pozabu si prašat kje je to, kako do tja itd. Popravljeno April 25, 2009. Popravil Morfium
SEOI-NAGE Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 Dobro je blo, super vreme. Tudi čas dober. 1:36
Aljaz92 Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 Tzd jaz bil dons na Grobniku in blo je odlično !
skofk Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 eni so kar bazen postavl..bol tam dol pri wecejih
Dohc Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 Bili danes dol, super krasno vreme ampak ne vroče. Šli na turistično vožnjo :yawn: sm mogu vizir odpret da nism zaspal. No ampak vseeno pa filing zeelooo uredu. Hvala ti Gašper za tole. Lp
crusty Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 Pa ma kdo kakšne cajte od dons (mene seveda bl 600 zanima) ? Da ne letijo vsi tolk k norci, pol boljš da sm jutr kr doma
sesir Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 Dobro je blo, super vreme. Tudi čas dober. 1:36 Sam predvidevam,da ne tvoj :evilgrin:
SEOI-NAGE Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Sam predvidevam,da ne tvoj :evilgrin: Moj cajt je to. Sicer Koper - Grobnik. Meni se jebe za cajt, lihkar sem prišu domov sem bil pri pupi. To je bil en jebeno dober cajt Lep dan vsem
paris2 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 (popravljeno) 1:37:37 sam ne z mojim motorjem Popravljeno April 26, 2009. Popravil paris2
billy Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Moj cajt je to. Sicer Koper - Grobnik. Meni se jebe za cajt, lihkar sem prišu domov sem bil pri pupi. To je bil en jebeno dober cajt Lep dan vsem A pol je to tvoj cajt kolk si zdržu na pupiki????
Killroy Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Blo je fajn, dirke vredu, čevapčiči slastni, uni z bazenom so pa res zmagal Se mi je pa mal zasmilu črpalkar na Brodu na Kolpi - je reku da niso navajen tazga prometa PS: Če ma kdo slučajn video posnetke al pa slike od takrat, ko je kolega s starejšo rdečo Ninjo 636 padu, bi prosu na PM. Hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se