SEOI-NAGE Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Super je bilo, super izlet. Drugič morda več družbe, vendar tiste - POČASNE. Midva sva se ustavljala na vsakih 20 km in kaj pojedla popila(kapučin, kokakolo..) SUPERCA ! Orgarnizatorjem pohvale.
rebel Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Super je bilo, super izlet. Drugič morda več družbe, vendar tiste - POČASNE. Midva sva se ustavljala na vsakih 20 km in kaj pojedla popila(kapučin, kokakolo..) SUPERCA ! Orgarnizatorjem pohvale. blagor tej tvoji deklici glede na to da je namesto sedeža pokrov ,na slikah, ji mora bit zelo udobno
SEOI-NAGE Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 O vidiga, si mogu it z nami............Smo šli res počasi ker jo je strah. Sedež je bil, ni straha.
domina Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Za tiste, ki jih ni bilo... ... lahko vam je žal! :evilgrin:
a79 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Superca, bil prvic in sem zadovoljen.. Vsa cast Carmanu ... P.S: pocas se bom skidal spat, ker smo mel sotor na kamnih postavljen.. P.S 2: Seoi - nage viden vcer..
domina Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 še nekaj utrinkov http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1733
crusty Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 "fenomenalen" štart z prve pozicije , bombandiranje hladilnika, slajdanje po hlad.tekočini.............uf dost je blo tole dons :wacko: evo filmček od 600 dirke: še enkrat sorry Benjaminu Beletu ker je šel v pesek na mojem antifrizu..............
biker77 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 če bo @caca tole kej bral.. kaj če bi tut naked klaso uvedl?
EAST Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 če bo @caca tole kej bral.. kaj če bi tut naked klaso uvedl? Se podpišem!
SharpNinja Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Kokr vem naked bike vozjo skp z ladykami (se prav je bla včer njihova dirka).
biker77 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 pa res..spregledal..sm sam un supermoto vidu.. drugo leto se udeležim
kat Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Vse pohvale Gašperju in ekipi za perfektno izpeljavo SLO weekenda .... bilo je super fajn tudi po zaslugi mnogih že dolgo ne videnih motosvetovcev @ crusty nč se sekirat, sem zato jest lohka stala na stopničkah ...... no mislm Rude .... maaaaah detalji itaq niso važni .) ...
SharpNinja Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 pa res..spregledal..sm sam un supermoto vidu.. drugo leto se udeležim jz zgleda bom tud v tej kategoriji halavinla (čebovsepoplanuostalpress)....be afraid, be very afraid :evilgrin:
biker77 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 jz zgleda bom tud v tej kategoriji halavinla (čebovsepoplanuostalpress)....be afraid, be very afraid :evilgrin: da nauš spet ugotovila da si najslabš motor ever sploh kupla..
SharpNinja Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 da nauš spet ugotovila da si najslabš motor ever sploh kupla.. Slabš kt je bit ne more sploh :grrr ....itak bom pa zdj poslušala srce in ne "prjatle" Tk d bom čist neresna konkurenca drug let :grim (če naum šla spet smučat :krneki: )
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 .. .. Smeji se ko morski pes pa eno vlko kumaro ma na sred obraza
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 če bo @caca tole kej bral.. kaj če bi tut naked klaso uvedl? Sej je - enduro/naked ... vozjo skupaj z babami ... Sem se hotu udeležit, pa me je drugam odneslo te dni ... pa res..spregledal..sm sam un supermoto vidu.. drugo leto se udeležim Upam, da me boš med celo dirko sam enkrat prehitu Tk d bom čist neresna konkurenca drug let :grim (če naum šla spet smučat :krneki: ) A uš kupla MV Agusto Brutale?
Schmid87 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 mal švoh se ga vid.. ampak za silo bo.
supermoto00 Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Še enkrat vse pohvale Čarmanu in ŠD Sora pri organizaciji športno družabnega vikenda. Hvala za veliko mero potrpežljivosti pri naših pevskih vložkih na sobotni žurki. Še veliko uspešno izpeljanih Slo dnevov in drugih dogodkov vam želi KTM Family Žiri
biker666999 Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Slike od petka http://biker666999.moj-album.com/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se