Frips Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 povabiš ... greva s frezerkam Komot Bo treba mal po dvorišču frezat Orange in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 Komot Bo treba mal po dvorišču frezat Ne kodirat ampak povej, da bo vsak gostujoči dobil v roke ali metlo ali Karcher ali penzl ali šmirgl papir ali kosilnico itd . P.S. Kaj pa za tiste k ne vozimo YAMAHE oz. FZXXXX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 P.S. Kaj pa za tiste k ne vozimo YAMAHE oz. FZXXXX Tisti dobijo spešl "paket" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 Tisti dobijo spešl "paket" Predvidevam, da gajbo pira in dve hostesi :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 Ta drugega si ne želiš PS.: Javte točn datum pa da uletim.... maus in Orange 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 Ta drugega si ne želiš PS.: Javte točn datum pa da uletim.... Ajde, zate eno pa zame eno, da bo prav . P.S. Šibam, da ne bo FZxxx garda jezna. Baje jih je k čebel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 jaz bi bil za kak datum v maju točen bom še povedal pa za na morje bi bilo potrebno ža 2 dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Zanimivo,da dajaste tud na to temo - To pomen,da nismo ženske zaželene-HVALA PA SREČNO VOŽNJO... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Alo, 9 novih postou, pa nobenga datuma dejmo no tole probat spelat...:grim anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Zanimivo,da dajaste tud na to temo - To pomen,da nismo ženske zaželene-HVALA PA SREČNO VOŽNJO... Ne se ozirat na to...pač so nekateri narobe zvezani vidve kr korajžno anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 To pomen,da nismo ženske zaželene-HVALA PA SREČNO VOŽNJO... Ja anja kaj se pa tolk razburjaš? Preber malo višje, kjer piše, da so ženske zaželjene anja37 in Frips 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Saj se ne jezim in nit ne razburjam,sam povem kje dajejo - Sem brala da smo zaželene in tud bomo pršle,sam če bo sobota. Kr sem pa napisala se je pa nanašalo na unga,ki popa - brez razloga :grim Tko da sam povejte datum in pridemo..... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Saj se ne jezim in nit ne razburjam,sam povem kje dajejo - Sem brala da smo zaželene in tud bomo pršle,sam če bo sobota. Kr sem pa napisala se je pa nanašalo na unga,ki popa - brez razloga :grim Tko da sam povejte datum in pridemo..... :grim Un je že vredi dečko pajkica in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Domou si ga vzem :grim Ajde datum in gremo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Jest mam en predlog....do 18.aprila zbiramo predloge datumov in na koncu večina prevlada...pomoje čist fer. ker vedno nekdo ne bo mogu :krneki: ajde, zdej pa pisat datume! a se lahko probamo tega držat anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Z moje strani ni važen datum,sam da je sobota suhi in david46 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david46 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 9.5 anja37 in suhi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mansons Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Z moje strani tud ni važn samo de bo sobota 8.5.. anja37 in david46 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Andro82 mansons in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 (popravljeno) Andro82..........9.5. david 46..........9.5. mansons.........8.5. anja37............8.5. (sm si kar dovolu...sm te dau na soboto...če ti ni OK, popravi) evo, pa vsak tole forvardira in doda svoj ime in datum Popravljeno April 8, 2010. Popravil Andro82 anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Domou si ga vzem :grim Pa da me odvleče s ketno, ne grem bikez in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Pa da me odvleče s ketno, ne grem Mislim, da ma anja tist orodje k men bolj prav pride :evilgrin: Frips in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Andro82..........9.5. david 46..........9.5. mansons.........8.5. anja37............8.5. flox..............8.5. Pecy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Andro82..........9.5. david 46..........9.5. mansons.........8.5. anja37............8.5. (sm si kar dovolu...sm te dau na soboto...če ti ni OK, popravi) evo, pa vsak tole forvardira in doda svoj ime in datum Super saj je sobota Pa tud moja kolegica gre ma tud yamahco :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 (popravljeno) Andro82....................9.5. david 46....................9.5. mansons...................8.5. anja37......................8.5. od anje kolegica.........8.5. flox...........................8.5. evo, pa vsak tole forvardira in doda svoj ime in datum Popravljeno April 9, 2010. Popravil Andro82 anja37 in mansons 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se