lenci Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Lep pozdrav jaz imam tudi fazer ampak sem šele letos začela vozit zato si še ne upam ,pa tudi sem iz Murske Sobote tako da je malo predaleč.Želim pa vam lepo preživeto srečanje in upam se vidimo drugo leto. Tako daleč tudi ni, četudi se pelješ lepo počasi. Uživaj , mogoče bom v soboto v Ormožu, torej zelo blizu :yes: sej za skupinsko vožnjo ne mislimo hitrostnih rekordov podirat tko da kr ulet :naughty: Vsa sreča, da na dogovorjeni postojanki počakate nas "polžke" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Tako daleč tudi ni, četudi se pelješ lepo počasi. Uživaj , mogoče bom v soboto v Ormožu, torej zelo blizu :yes: Vsa sreča, da na dogovorjeni postojanki počakate nas "polžke" hehe, brez skrbi, vse bomo počakal .) anja37, 3xATA, aero in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2010 andro82 smo tole kr dobr zrihtal, a ne.:naughty::yes::grim:010:OK::).) mansons in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 andro82 smo tole kr dobr zrihtal, a ne.:naughty::yes::grim:010:OK::).) mislim da smo kar zmagal....samo še Trontla je treba prepričat da sonce napove mansons, 3xATA, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 andro82 smo tole kr dobr zrihtal, a ne.:naughty::yes::grim:010:OK::).) To pa lahko rečeš, ko se vidimo, da ne bo tako kot lani, ko te je zdravje izdalo PS sedaj pa še samo popoldansko obveznost skenslam , mojemu sem že najavila . Pa da ne bo dežja smo pričeli plesati bojni ples . Je že dolgo, kar sva šla tole turco. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 hehe, brez skrbi, vse bomo počakal .) Saj izgubila se ne bom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2010 To pa lahko rečeš, ko se vidimo, da ne bo tako kot lani, ko te je zdravje izdalo PS sedaj pa še samo popoldansko obveznost skenslam , mojemu sem že najavila . Pa da ne bo dežja smo pričeli plesati bojni ples . Je že dolgo, kar sva šla tole turco. lenci verjameš ali ne imam vnetje desnega ramena, hodim po inekcije-6 kom dobim, ampak vseeno pridem:naughty: mansons in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YBT Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 UDELEŽENCI FAZER in FZS fure dne 8.5.2010 : 1.- YBT 2.- lukabogo 3.- mansons 4.-2kratATA 5.-Andro82 6.-anja37 7.-... 8.- 9.- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 tedenska vinjeta stane 7,5€ tako, da to ne bi smel biti problem. pa ne mi rečt da se vozite po AC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2010 pa ne mi rečt da se vozite po AC ne mansons in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 (popravljeno) Lep pozdrav jaz imam tudi fazer ampak sem šele letos začela vozit zato si še ne upam ,pa tudi sem iz Murske Sobote tako da je malo predaleč.Želim pa vam lepo preživeto srečanje in upam se vidimo drugo leto. Jutro Jst pa od lani vozim,tko da smo skoraj tam,tam Nobenega izgovora prosim,maš da se nam pridružiš :trance_27_notworthy: Popravljeno April 23, 2010. Popravil anja37 grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 UDELEŽENCI FAZER in FZS fure dne 8.5.2010 : 1.- YBT 2.- lukabogo 3.- mansons 4.-2kratATA 5.-Andro82 6.-anja37 7.-Patricija (Anjina kolegica-upam da gre) 8.- 9.- grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 (popravljeno) aha, a Patricija je a to je tista k bo za rundo dala :evilgrin: Popravljeno April 23, 2010. Popravil Andro82 anja37 in 3xATA 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 aha, a Patricija je a to je tista k bo za rundo dala :evilgrin: Kšno rundo? Sam kot sem ti že rekla ma yamahco-chooperja,reku si da lahko pride,da ne bo pole kaj narobe? grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 aha, a Patricija je a to je tista k bo za rundo dala :evilgrin: Pa še ta baykerca je z nami,ki je tu na forumu.Sam kaj ki ona ma suzukuja :closedeyes: grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Pa še ta baykerca je z nami,ki je tu na forumu.Sam kaj ki ona ma suzukuja :closedeyes: To bomo pa drugič spoznavno furo nardil aero, lenci, anja37 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Ja saj ok,sam povem....Veš da bi rada da je tud ona z nami...Razumi smo dobre kolegice Saj ni panike,če sam yamaharyi,pač sam yamaharji :grim grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Zgleda da tudi tisti ki se malo potrudi da se nekaj zorganizira in dogaja med motorisi zasluži bataljon minusov....TNX ImenitnaPriložnost, 3xATA, lenci in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Zgleda da tudi tisti ki se malo potrudi da se nekaj zorganizira in dogaja med motorisi zasluži bataljon minusov....TNX Ne se z tem obremenjevat,a ne vidiš da kjer kaj napišem mi jih dajejo...Tko da se ne sekiram več z -...Sam še z grepavl, ImenitnaPriložnost, aero in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoFear Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 u u u jest bi tut šuu sm jo lih nabavu xD anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 u u u jest bi tut šuu sm jo lih nabavu xD Vabljen...par strani nazaj boš najdu "vabilo", pa poglej kje, kako, kdaj...se vidmo 3xATA in aero 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2010 u u u jest bi tut šuu sm jo lih nabavu xD zakaj pa nisi moje kupu:wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 zakaj pa nisi moje kupu:wallbash: Počak da dobi regres,pa bo.... grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 FAZER zbor 8.5.2010 ob 11:15 uri pred OKREPČEVALNICO IN PIZZERIJO ARKADA Ob pošti 6 1291 Škofljica S SEBOJ PRIPELJITE DOBRO VOLJO IN POLN REZERVAR GORIVA!!! Trasa je pa brez avtoceste, tako da za vinjeto ni treba skrbeti!!! Podrobnosti se bomo zmenili na kraju srečanja Za vse tiste, ki ne veste kako priti do Arkade, vas do 10:50 čakam na počivališču Barje - smer Maribor Da ne bomo hodili nazaj gledat in da se malo spomnimo :yes: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 A to moram prav met fazerco, al je dost, če sem dve imel že? FZS600S in FZS1000S ? rogisisi in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se