anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 (popravljeno) Da ne bomo hodili nazaj gledat in da se malo spomnimo :yes: Sam šinjora si pozabla,da jst ki ne vem kje je ta uoštarija pridem sam do Barja :grim Popravljeno April 23, 2010. Popravil anja37 grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Sam šinjora si pozabla,da jst ki ne vem kje je ta uoštarija pridem sam do Barja :grim Jaz tudi ne vem, kje je gostilna, ma sem sprintala zemljevid in bom poiskala :yes:. Če bova pa ravno volje, pa ne vem, če ne bova najprej postanek na Barju naredila in se potem pustila vodit ... saj je obljubil, da ne bo divjal...vsaj do gostilne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Jaz tudi ne vem, kje je gostilna, ma sem sprintala zemljevid in bom poiskala :yes:. Če bova pa ravno volje, pa ne vem, če ne bova najprej postanek na Barju naredila in se potem pustila vodit ... saj je obljubil, da ne bo divjal...vsaj do gostilne Ma še zemljevid si bom ja printala,a jih je mal tu gor,ki grejo mimo Barja in ns počakajo A ma gre še kdo z teboj,te kdo pelje al ti njega..Kako maš to :naughty: grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Ma še zemljevid si bom ja printala,a jih je mal tu gor,ki grejo mimo Barja in ns počakajo A ma gre še kdo z teboj,te kdo pelje al ti njega..Kako maš to :naughty: Anja, z mojim dragim greva vsak s svojo fazerko.. itak je pa Andro obljubil, da počaka :trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Anja, z mojim dragim greva vsak s svojo fazerko.. itak je pa Andro obljubil, da počaka :trance_27_notworthy: Brez skrbi, tako kot sem napisau :grim anja37 in 3xATA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Anja, z mojim dragim greva vsak s svojo fazerko.. itak je pa Andro obljubil, da počaka :trance_27_notworthy: A no pa tko povej :trance_27_notworthy: Pa saj ti pravim,da ne rabiš nič kot za uro prit na Barje in pika :trance_27_notworthy: Sam andro je men neki reku,da jst moram že ob 8 zjutraj bit na Barju,zakaj ne vem Andro,andro,ti si ns vse tle zmejšau,še posjbnu mene :lol1: grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 A no pa tko povej :trance_27_notworthy: Pa saj ti pravim,da ne rabiš nič kot za uro prit na Barje in pika :trance_27_notworthy: Sam andro je men neki reku,da jst moram že ob 8 zjutraj bit na Barju,zakaj ne vem Andro,andro,ti si ns vse tle zmejšau,še posjbnu mene :lol1: Pššššš, pa ne vsem povedat...sej pol pridem nazaj na Barje :lol1: lenci, mansons, Gladiac in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Zgleda da tudi tisti ki se malo potrudi da se nekaj zorganizira in dogaja med motorisi zasluži bataljon minusov....TNX andro svaka čast od mene maš same pluse :-) Andro82, ImenitnaPriložnost in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Pa sej nejsm nč rjekla,sam sem hotla preverit,če še to velja grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 andro svaka čast od mene maš same pluse :-) tnx...se vidmo :trance_27_notworthy: anja37, Gladiac, mansons in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Ja upam da se ti bo obrestovalo,ki se trudiš...Ti prvoščim :beer1: Andro82, Alla, mansons in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YBT Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 UDELEŽENCI FAZER in FZS fure dne 8.5.2010 : 1.- YBT 2.- lukabogo 3.- mansons 4.-2kratATA 5.-Andro82 6.-anja37 7.-Patricija (Anjina kolegica-upam da gre) 8.- 9.- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YBT Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 se bo še gdo vpisal ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 1.- YBT 2.- lukabogo 3.- mansons 4.-2kratATA 5.-Andro82 6.-anja37 7.-Patricija (Anjina kolegica-upam da gre) 8.- Gladiac in Legvanka - če bo vse tko k more bit 9.- LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Če bo predoug spisek,bo treba 2x naredit,ker vsi v kolono ne vem.... :grim grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 1.- YBT 2.- lukabogo 3.- mansons 4.-2kratATA 5.-Andro82 6.-anja37 7.-Patricija (Anjina kolegica-upam da gre) 8.- Gladiac in Legvanka - če bo vse tko k more bit 9.-samosamo (če bo pa šiht slučajn vas pa ulovim z mal zamude ) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Ej do 8.5 bo spisek doug od Kozine do Barja grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 1.- YBT 2.- lukabogo 3.- mansons 4.-2kratATApublic/style_emoticons/default/trance_05_banana.gif 5.-Andro82 6.-anja37 7.-Patricija (Anjina kolegica-upam da gre) 8.- Gladiac in Legvanka - če bo vse tko k more bit 9.-samosamo (če bo pa šiht slučajn vas pa ulovim z mal zamude ) 10. Lenči , Franci , Rok +Kaja :naughty: Ja, je prišlo pri nas do spremembe, baje pridemo vse tri fazerke , tudi sine z bejbo pravi, da pride. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Ja upam da se ti bo obrestovalo,ki se trudiš...Ti prvoščim :beer1: Za pijačo bo sigurno dobil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Za pijačo bo sigurno dobil hehe, kr lepo gledat kolk se nas bo nabralo... kar tako naprej anja37, Gladiac, ImenitnaPriložnost in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2010 tnx...se vidmo :trance_27_notworthy: na mene so pa vsi pozabl:unsure::unsure::unsure::glare: lenci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mansons Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 na mene so pa vsi pozabl:unsure::unsure::unsure::glare: Vrjem da sta vsaj dva ki nate nista pozabila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2010 (popravljeno) Vrjem da sta vsaj dva ki nate nista pozabila plačam 2:beer1::beer1::beer1: Popravljeno April 23, 2010. Popravil lukabogo lenci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YBT Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 (popravljeno) 1.- YBT 2.- lukabogo 3.- mansons 4.-2kratATApublic/style_emoticons/default/trance_05_banana.gif 5.-Andro82 6.-anja37 7.-Patricija (Anjina kolegica-upam da gre) 8.- Gladiac in Legvanka - če bo vse tko k more bit 9.-samosamo (če bo pa šiht slučajn vas pa ulovim z mal zamude ) 10. Lenči , Franci , Rok +Kaja 11.- 12.- 13.- 14.- 15.- Popravljeno April 23, 2010. Popravil YBT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 24, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2010 tole pa kr dobr zgleda. nekoga za predsednika...:trance_27_notworthy: lenci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se