Borut81 Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Ej fejzeraši ( z menoj na čelu :-) ) če mogoče koga zanima touring vizir (šipa) za fz6 naked....jo prodajam. Je pa od ERMAX za 60€ brezhibna in nepoškodovana. Dobil sem jo zraven k sm nabavu motorja in jo ne uporabljam. Je pa za modele z digitalnim števcem se pravi FZ6-N od letnika 04 pa do 07 se mi zdi. info na gsm 051355388 Borut Aja pa še da se držim teme, če bo vreme 8.5. tudi mi2 pridema na furco :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 kdaj ste pa šli tam skozi? mi smo namreč šli zjutraj iz novega vinodolskega čez ilirsko proti štajerski, pa smo bli suhi :naughty: Ja pole na vašem pasu ni padalo :grrr Na našem pa ja :grim Nas je že mal pred trojanami prjelo,pole en kos nič,pa v Lj mal pa vse do Postojne.Na počivališču ravberkomanda smo se le ustavli da spili kafe itd...In do Bistrce deževalo,kolegica šla prot Gorici-Kanal tud deževalo... grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 kdaj ste pa šli tam skozi? mi smo namreč šli zjutraj iz novega vinodolskega čez ilirsko proti štajerski, pa smo bli suhi :naughty: Ca ob 13 smo komaj šli iz Šikol,pa se še ustavli v Mb in prot domu..... grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 ni panike če bo vreme slabo, sej lahko prestavmo tud za en mesec. samo, da bomo vsi:trance_27_notworthy: to bi se še meni dopadlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Maj 5, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2010 (popravljeno) do jutri počakamo z vremenom, potem se dogovorimo kako naprej. se strinjate:? imam pa občutek, da bo vreme za:SS:SS:SS:SS :BUA: Popravljeno Maj 5, 2010. Popravil lukabogo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 5, 2010 Deli Objavljeno Maj 5, 2010 do jutri počakamo z vremenom, potem se dogovorimo kako naprej. se strinjate:? imam pa občutek, da bo vreme za:SS:SS:SS:SS :BUA: se strinjam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Maj 5, 2010 Deli Objavljeno Maj 5, 2010 Sicer sem rada optimist, toda tole vreme kaže res na . Kje je .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 Dž do sobote,komaj v nedeljo sončka mal... grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 ZARADI NAPOVEDI SLABEGA VREMENA BI NAŠE SREČANJE PRESTAVILI ZA 14 DNI...SE PRAVI NOV DATUM BI BIL 22.5.2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 komot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 Zmenjeno , preverim še samo, če ni ravno takrat fešta pri kolegu. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YBT Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 Mogoče bi blo boljš 15.05.2010 !? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 15.5.2010 še vedno kaže dolgoročna napoved grdo vreme anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Maj 6, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 6, 2010 ZARADI NAPOVEDI SLABEGA VREMENA BI NAŠE SREČANJE PRESTAVILI ZA 14 DNI...SE PRAVI NOV DATUM BI BIL 22.5.2010 žal 22- tega ne morem, ampak ne ozirajte se name. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 ZARADI NAPOVEDI SLABEGA VREMENA BI NAŠE SREČANJE PRESTAVILI ZA 14 DNI...SE PRAVI NOV DATUM BI BIL 22.5.2010 Jest sm za LP anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
akbc16 Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 Jaz sem tut za - seveda če bo vreme anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erick Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 zanimivo...mogoče pa prideva Ampak potrdim zadnji teden anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 Zgleda da mi je vreme naklonjeno...včeraj sm zbolu in obležau :xx: Ja, glede datuma 15.5. se tudi lahko zmenite, ampak tisti vikend grem na Hvar, tako da bi takrat kdo drug prevzeu vodenje...seveda če bo vreme...joooj tale vreme more pa res use zmešat anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 REVEEEEEEE... dežja se bojite ... js sm pa hotu pridt na srečanje pa drugič anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 sereš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 sereš i to mnogo res sem vas hotel prijetno presenetit in se pridet pokazat ... tko pa glejte počasne posnetke, mogoče me boste kje vidl anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CBR600RR2008 Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 Odjavlat se ni treba, če bo dež bomo pa prestavli datum...počakamo še kak dan, ko bo vremenska napoved bolj točna, pol bomo pa vidli...upam da se spremeni na boljše sj maš dežnga ... sam zgleda je bl slab če si zdj zbolu anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 sj maš dežnga ... sam zgleda je bl slab če si zdj zbolu sej to, če bi biu usaj zdrou, bi ga šu dons z vamu u Kranj pit anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 sej to, če bi biu usaj zdrou, bi ga šu dons z vamu u Kranj pit Hitr se pozdrau anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Maj 7, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2010 kaj pa 29.05. 2010? js 22-tega ne morem, ker sem službeno odsoten:wallbash: ampak kot sem že prej omenil, ne ozirajte se name:doze::doze: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se