Skoči na vsebino

Fazer in FZS srečanje: če to delajo vsi, zakaj ne bi še mi?

Priporočene objave

Objavljeno
..no nedelja je že en tak dan :D

Upam da bo 18.4.tut 20 stopinj,da ne boš mel izgovora da nisi prišel :yea1:

Objavljeno

da ne pozabmo :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ZABITE SI V GLAVO!!!

srečanje fazerjev, fz-jev takšnih ali drugačnih bo v SOBOTO 18. 04. 2009 V VAČAH PRI LITIJI oz. bolj natančno tukaj-http://www.drustvo-geoss.si/page/sl/geoss/kako_do_geossa

tam se dobimo ob10 uri dopoldan. o nadaljnem dogajanju se dogovorimo na mestu samem. v primeru slabega vremena srečanje odpade

Objavljeno

..no ne se razurjat...škodi zdravju.

Objavljeno

Verjamem da bom prišel čeprav mi že nekaj vmes skače. Če bo šlo pridem pa če bo 10°C

Objavljeno

frendice so že jezne name, ker kenslam vse za 18.4. :blush:

pri 10stopinjah in plus bo pa že tudi luštna vožnja, če bo pa 20 bo pa itak kičasto :worship:

pošiljam priporočila za lepo vreme :yes: O:-)

Objavljeno
da ne pozabmo :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ZABITE SI V GLAVO!!!

srečanje fazerjev, fz-jev takšnih ali drugačnih bo v SOBOTO 18. 04. 2009 V VAČAH PRI LITIJI oz. bolj natančno tukaj-http://www.drustvo-geoss.si/page/sl/geoss/kako_do_geossa

tam se dobimo ob10 uri dopoldan. o nadaljnem dogajanju se dogovorimo na mestu samem. v primeru slabega vremena srečanje odpade

hvala za skrb. se vidimo.. :worship: :naughty: :worship: :naughty: :worship: :naughty: :worship: :naughty: :worship: :naughty:

Objavljeno

js že plešem indijanski ples, da ne po dežja :nono: :nono: :nono: :yea2:

Objavljeno

jaz sem pa obletnici pokojnega kolega :headbang:

Objavljeno

a kdo ve kakšno bo vreme... je kdo vedeževalec :blink:

Objavljeno
frendice so že jezne name, ker kenslam vse za 18.4. :blush:

pri 10stopinjah in plus bo pa že tudi luštna vožnja, če bo pa 20 bo pa itak kičasto :worship:

pošiljam priporočila za lepo vreme :yes: O:-)

zraven jih vzemi :)

Objavljeno
zraven jih vzemi :)

kam naj pa dedce pošljem? :naughty:

Objavljeno
kam naj pa dedce pošljem? :naughty:

Se bodo že sami znašli :lol:

Objavljeno

Jebemti nič kaj obetavno vreme :headbang:

Objavljeno
Jebemti nič kaj obetavno vreme :headbang:

Na www.wetter.de kazejo dosti soncka in malce oblakov....nic pa ne govorijo o dezju...medtem ko na wetteronline.de kazejo nekaj kapljic.

Objavljeno

V soboto bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem v hribovitem svetu tudi pretežno oblačno s krajevnimi plohami.

vir:ARSO

Objavljeno

Jst sam upam da ne bo dežja :unsure:

Objavljeno

šele zdj vidu...ob 10? Ka ste fuknjeni? Takrat še spim :P

Objavljeno

Meni bi tudi pasali kaksno urco kasneje...malce dalje sapt je vedno fajn,pa se boljso polovico bo manj zeblo.... :whistle:

Objavljeno

Nam je vseeno, lahko tudi malo kasneje, samo uradno naj se objavi čas, da ne bomo imeli zmede :yes:

Objavljeno

Mene zal nebo, me hoce met boljsa polovica ob sebi :(

Objavljeno (popravljeno)

zvem nocoj ob 21,45, ali bom lahko prišel :whistle:

ampak sigurno ne ob 10,00 ... še u službo ne grem tok zgodi :lol1: ...

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Mausi....ob kakih 11 bi lahko z Laro uletela..pa pol pičmo dalje. Seveda,če bo vreme.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!