ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Hecna reč ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 krneki ... eni imajo preveč cajta :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Tudi tole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2009 krneki ... eni imajo preveč cajta :headbang: Cajt tu ni problematičen ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Kdo ali kaj točno je tale Dajana? enkat sm prebral eno opazko, da je zapela že z nevem kolk uredniki, mislim da jo je MC enkat celo povabu na neko tiskovko, kot neko pionirko bloganja, čez pol leta pa ozmerjal za, nevem, zlato primašalko al nemško ovčarko. men se zdi de je blogerska podobnica Alme iz bigbraderja al pa Andreja iz bara. . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Kdo ali kaj točno je tale Dajana? enkat sm prebral eno opazko, da je zapela že z nevem kolk uredniki, mislim da jo je MC enkat celo povabu na neko tiskovko, kot neko pionirko bloganja, čez pol leta pa ozmerjal za, nevem, zlato primašalko al nemško ovčarko. men se zdi de je blogerska podobnica Alme iz bigbraderja al pa Andreja iz bara. . . Ta kura je neka baba bolj papeska od papeza. Tudi jaz sem se ze na blogu zapel z njo... Je pa zabavna, ce jo jemljes kot mentalnega omejenca, kar tudi je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Ta kura je neka baba bolj papeska od papeza. Tudi jaz sem se ze na blogu zapel z njo... Je pa zabavna, ce jo jemljes kot mentalnega omejenca, kar tudi je. nekajkrat sem bral tudi njene izpade na večerovem blogu ko je vse obtoževala vdiranja v blog in podobno. zabavno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se