Pravokotar Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 Pogrešam NfR in pogrešam Pupiko in pogrešam Leončka, vrstni red ne igra vloge, pa naj kdo ne zameri, če sem ga po nemarnem pozabil. PEPE
Vrtnica Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 pa Perlo naso mamo :( Pa zarjo :(
Wobewt Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 NfR se računalniško izobražuje in jo trdo poprimem, ko pride! :x
Pravokotar Objavljeno September 25, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 25, 2002 no evo, saj sem vedel, da bom koga pozabil. Sorry, pri mojih letih jetrca ne delajo več tako kot včasih....al so možgani...al priželjc...ma saj ni važno PEPE
Babi Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Ojla Pepe, tudi tebe smo pogrešali. Lepo, da si ponovno z nami. Leon ima pa obilico dela in mu časa za pisanje zmanjkuje. :wink: :D
Ervina Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 No Babi lepo, da si se oglasila. Pupa, a ti samo bereš in bojkotiraš pisanje? :wink:
Kiki Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 No ja, jst pa pogrešam naše zasavce....ker se nč ne javijo... :roll:
premza Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 No ja, jst pa pogrešam naše zasavce....ker se nč ne javijo... :roll: Lepo.... no, da nas pogrešaš :) :D
Pravokotar Objavljeno September 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2002 Ojla Pepe, tudi tebe smo pogrešali. Lepo, da si ponovno z nami. Leon ima pa obilico dela in mu časa za pisanje zmanjkuje. :wink: :D Prisrčna moja Babi, zavedaj se , da je PEPE dvojček na petnajsto potenco. Nekaj časa s Slaki nad oblaki, potem pa nekaj časa doli nekje v devetem krogu in si z velikim krampom prizadeva prikopati še do desetega. A sem dovolj jasno razložil :?: :wink: :D LP, PEPE
Gregs Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Prisrčna moja Babi, zavedaj se , da je PEPE dvojček na petnajsto potenco. Nekaj časa s Slaki nad oblaki, potem pa nekaj časa doli nekje v devetem krogu in si z velikim krampom prizadeva prikopati še do desetega. A sem dovolj jasno razložil Zelo nazorno... :wink: Ti vsaj posodim rovokopac, da te ne bodo tako roke bolele?! :wink: :D Ne, ti bom dal raje reaktivni pogon... smao pazi, da ga usmeris navzgor... :wink:
Rocky Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Dragi Pepe, veš, saj tu nekje sma skupaj vendar s to razliko, da Rocky-ja daje kitajski sindrom ali pa me posrka v črno luknjo kadar poletim preveč visoko proti zvezdam. Res, da imam dvoje zdravih nog ampak dandanes je na trenutke tako težko stati z nogami na trdih tleh. Lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY
hotschko Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Pogrešam NfR in pogrešam Pupiko in pogrešam Leončka, vrstni red ne igra vloge, pa naj kdo ne zameri, če sem ga po nemarnem pozabil. PEPE Kdo pa je NfR ... a mogoče NosFeRatu :D :?:
Einherjar Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Natasha from Russia. Jaz pa pogresam domac strudel. Aja, to nima veze z motosvetom. oks 1
Roni Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 ....dejmo raj ustanovit krožek multiple osebnosti dvojčkov z odtenki manične depresije v obe smeri........
Pravokotar Objavljeno September 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2002 ....dejmo raj ustanovit krožek multiple osebnosti dvojčkov z odtenki manične depresije v obe smeri........ Krožek obstaja že od pamtiveka, pravzaprav svetovno združenje. Res pa je, da ga ni v nobenem registru. PEPE (trust me, I know what I'm talking about) :D
Mačica Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Jst sm se tut že spraševala, kje so kaj naši telebajski
SF Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Pogrešam več MM, SM in skuter dirk!!!!
aja Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Nekaj časa s Slaki nad oblaki, potem pa nekaj časa doli nekje v devetem krogu in si z velikim krampom prizadeva prikopati še do desetega. Pepe, čudno, da se še nisva srečala :?: V oblakih ali pa tam spodaj. :wink:
Pravokotar Objavljeno September 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2002 O, Ajči, tudi tebe sem pogrešal. Imam pa občutek, da sva se vsaj bežno že srečala. Se motim? PEPE :)
aja Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 O, Ajči, tudi tebe sem pogrešal. Imam pa občutek, da sva se vsaj bežno že srečala. Se motim? PEPE :) Ja, srečala sva se že... na tromostovju, dvakrat. Mislila sem tam zgoraj in spodaj, kamor dvojčki zahajamo vsake toliko časa. Pravzaprav sem sama bolj redko vmes, na 'zemlji'... kar ne zdržim... ali sem prelahka, pa me odnese kot helijev balon ali pa me kot meteor zabije v deveti krog... tam pa veš, da je za nas dvojčke že pripravljen en kramp, da lahko kopljemo še naprej :? :) :wink:
klimbra Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 O, Ajči, tudi tebe sem pogrešal. Imam pa občutek, da sva se vsaj bežno že srečala. Se motim? PEPE :) Ja, srečala sva se že... na tromostovju, dvakrat. Mislila sem tam zgoraj in spodaj, kamor dvojčki zahajamo vsake toliko časa. Pravzaprav sem sama bolj redko vmes, na 'zemlji'... kar ne zdržim... ali sem prelahka, pa me odnese kot helijev balon ali pa me kot meteor zabije v deveti krog... tam pa veš, da je za nas dvojčke že pripravljen en kramp, da lahko kopljemo še naprej :? :) :wink: MI nekaj ne da,da bi bil tiho na vajino modrovanje. Draga moja dvojčka.....sta se kdaj vprašala zakaj so prijatelji??????S tem mislim tisti pravi,ki vaju imajo radi ne glede v kakšnem psihofizičnem stanju sta........????????????????' Sta se kdaj vprašala,zakaj kopati še globje,kot je to nujno potrebno.Je to zgolj želja po odkrivanju česa novega ali beg iz realnega sveta......????????? Zakaj obstajajo telefoni.........MOBITEL POVEZUJE LJUDI IN REŠUJE ZAKONE je bil en od sloganov v začetku Mobiere.......tam , v imaniku se najdejo tisti,ki so poklicani,in ustvarjeni,da dvojčku iz rok vzamejo kramp in lopato..............tam so tisti,ki so označeni s srčkom in vedno mislijo na vas.........drage nam dvojčke....... Vsi ostali pridevniki k temu znamenju so zgolj plod domišlije. oks 1
Pravokotar Objavljeno September 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2002 Klimbra, prisežem, da si bom skušal vse tole zapomniti. Pravzaprav si bom sprintal in obesil nekam, kjer mi bo vedno na očeh (mimogrede sem hotel omeniti, da imam tudi printer :D ).Hvala, PEPE BTW, danes so Slaki nekje globoko, globoko pod mano. Čudna reč.
Pravokotar Objavljeno September 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2002 Evo, je že sprintano. Fast as lightning! Aja, mislim, da je obema več kot jasno, da tudi jaz nisem mislil na fizično srečanje. To je preveč površinsko. Kako si pa kaj danes, če smem vprašati? PEPE
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se