Leon Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 ..če ji že nisi všeč,si vsaj opozoril nase..... fukal bomo :grim :? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gnoj Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 fukal bomo Ne nas vseh v svoj drek mešat... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 Kwa, a to ni nagrada :? Iz tvojih besed je razbrati nekaj v slogu: "Kdo ti je kriv, sam si se zajebu." :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 Leon... ne sanji..... jst nam nič fukala.... še več kot en teden ne :cry: :BUA: ......... zate pa ne vem, pa me tut ne briga :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 ...jaz tudi pogrešam malo ljubezni.... :cry: :cry: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 .. jst nam nič fukala.... še več kot en teden ne :cry: :friend1: ....sicer pa zelo pogrešam spanec :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 Leon... ne sanji..... jst nam nič fukala.... še več kot en teden ne :cry: :BUA: ......... zate pa ne vem, pa me tut ne briga :P .) Faušeritnica. :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 tud tuki pogrešamo malo ljubezni :wub: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 Ma burek je tle, niso me niti pojedli ni skinli, not yet, not yet, Bejbo pa mam tudi že mal dlje kot 4 mesce, sam ni cajta, pa tudi ne da se mi več tolk po compu šarit-am izit za avto po novem pa se mal vozakam okol... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 Pogrešam?... :hmm: ...Tisto, kar si v tem trenutku, vsaka vročekrvnica želi! :? :hmm: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 Ene 15-20 miljončkov na transakcijskem računu... Matr..bi pršli prov... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 Pogrešam?... :hmm: ...Tisto, kar si v tem trenutku, vsaka vročekrvnica želi! :? :hmm: :OK: :OK: Tiča :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 Pogrešam več krvodajalcev za 13.12.2005. (kategorija MOTO DOGODKI, tema KRVODAJALSKA AKCIJA (sticy)). :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 7, 2005 Deli Objavljeno December 7, 2005 Tiča :? O.K.! Z veliko, ali z malo? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 O.K.! Z veliko, ali z malo? :hmm: In KAM ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 pogrešam nekdanjo elastičnost hrbtenice, me boli ko šus od sedenja za računalnikom! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 1400 kubikov med bedresi ! <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 1400 kubikov med bedresi ! <_< ah, meni bi ze 1100 zadostovalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 ah, meni bi ze 1100 zadostovalo. Ti jst prodam Renault 5 1.1. K si glih ti, ti ga dam za 50 čukcov :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 jaz bi se s 600 zadovoljila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 jaz pa z nekaj centrimetri (10+) :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) jaz pa z nekaj centrimetri (10+) :blush: Tori :hmm: Sam še tori je ma 30 kubični motor :? Je pa res da ne rabiš izpita :OK: Popravljeno December 8, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 jaz pa z nekaj centrimetri (10+) :blush: Bo 15 vredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 eh...... kešarji in pleharji itd..... jaz o mesu govorim :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 9, 2005 Deli Objavljeno December 9, 2005 eh...... kešarji in pleharji itd..... jaz o mesu govorim :blush: 10+ cm mrežne pečenke? :grim Al pa še boljše, 10+ cm pljučne špikane :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se