krava Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 ...jaooo,kje si suha cesta.... :wub: :blush:
chris Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Mojga dragega... :wub: Pa še kšn teden bolniške, če že dopusta ne... <_<
stuhec Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Še pol metra snega. :angry2: ti ga dam 1,5 m za 2 pivi
pupa Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Jaz pa pogrešam mojega dragega, ki je na Švedskem :( :cry:
SiR Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 a DimmniBureka kdo pogreša? So ga izklopl al si je bejbo najdu? :P
pirrulz Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 a DimmniBureka kdo pogreša? So ga izklopl al si je bejbo najdu? :P Dimmnibureka so pojedli. :fredy: Jaz se spomnim, da sem ponoči iz srede na četrtek na Miklošičevi en mesni burek jedel, pa je bil nekam žilav pa zelhan. Tako da ne vem ne vem :krneki:
kekec III Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Jaz pa pogrešam mojega dragega, ki je na Švedskem :( :cry: ....boga..
Pervy Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 neke druge oddaljene čase :angry2:
Leon Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 (popravljeno) Dimmnibureka so pojedli. :fredy: Jaz se spomnim, da sem ponoči iz srede na četrtek na Miklošičevi en mesni burek jedel, pa je bil nekam žilav pa zelhan. Tako da ne vem ne vem :krneki: Če te ni ornk šraufalo po črevih, ni bil Dimni... - verjetno kak drugi @pupa: mam popoldne nekaj časa in črne kondome za tolažbo. :devil: Popravljeno December 6, 2005. Popravil Leon
garfield Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 TOPEL DAN Z SONCEM :cry: Moja hondica u garaž stoji tko d se mi prov smil :(
hajoktejn Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 375.652 EUR - ov, najditelja bogato nagradim. :krneki:
pupa Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Če te ni ornk šraufalo po črevih, ni bil Dimni... - verjetno kak drugi @pupa: mam popoldne nekaj časa in črne kondome za tolažbo. :devil: 1. sorry.... ga ni čez njega .) 2. ne maram črnih kondomov 3. sorry, je že večer, sem že pozna verjetno...... bumbar!! :glare: .)
pirrulz Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 (popravljeno) Če te ni ornk šraufalo po črevih, ni bil Dimni... - verjetno kak drugi Ja ampak vem da sem se nekaj pogovarjal z njim, ko sem ga jedel. :hmm: :fredy: Aja to je blo verjetno od tega, ker je blo na koncertu vroče pa je blo treba kar nekaj piva spit, da je človek malo reguliral core temperature. :devil: :grim Drugač pa pogrešam tri+ dni odklopa in a land far, far away. Z vsemi dobrotami, ki pašejo zraven, ofkors. :grim Popravljeno December 7, 2005. Popravil pirrulz
GorazdH Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 pogrešam rafalno streljanje... :rolleyes:
pirrulz Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 pogrešam rafalno streljanje... :rolleyes: AK 47 ali danka 1.0? :hmm: Še vedno pogram tiste 3+ dni odklopa z vsemi pritiklinami. Pravzaprav še bolj kot prej. :grim
GorazdH Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 AB 70. jugoslovanska verzija AK-ja. res je blo lepo včasih... :lol:
kekec III Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Mislim, da sem ji všeč. ..če ji že nisi všeč,si vsaj opozoril nase.....
bubamara Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 ufffffffffffffff, kaj in koga vse dans pogrešam :doze: :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se