pupa Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 eh.... sej vam ni pomoči........ :huh:
Manu Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 eh.... sej vam ni pomoči........ :huh: Pupca, jest sm razumela, še preden si zapisala .) ... samo, saj veš, bi bilo neresno, če ne že malo vulgarno za osebo take starosti, kot sem jaz, če bi to na glas povedala in takoj potrdila. :wub: Ti kar pogrešaj, bo pa, ko pride nazaj, slajše in ...no ja...khm... O:-) :blush: In zdaj bo pirrulz spet napisal, da tudi on rad je fajn zapečene in malo sladke krvavice.... :slap: ;) :grim
pirrulz Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 In zdaj bo pirrulz spet napisal, da tudi on rad je fajn zapečene in malo sladke krvavice.... :slap: ;) :grim Ne pa ne bo. :grrr (Čeprav jih ma rad :grim :lol: )
Leon Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 (popravljeno) Manu in kaj je s tvojo starostjo narobe PROSIM !!! Ti kar napiš Horny reader @ pupa: narobe si me razumela. Glede na to, da si me oni dan zavrnila, poskušam z nadomestilom. Torej: Bo dovolj ?? Popravljeno December 9, 2005. Popravil Leon
Manu Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Horny reader :kva2: :kva2: :kva2: Ne upam. O:-) (leonleonkdajtebopametsrečalapress)
pupa Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Leon...... a nimaš babi zraven :devil: no, vsaj ena, ki me razume :K manu
Leon Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Trenutno ne. Lahko si pomagava, ti imaš nekaj zame in jaz nekaj zate. In še obljubim, da te bom razumel (v globino).
pupa Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Trenutno ne. Lahko si pomagava, ti imaš nekaj zame in jaz nekaj zate. In še obljubim, da te bom razumel (v globino). nope.... no go...... globinsko razumevanje pripada samo enemu človeku in to nisi ti :P asemneumnane?heheheooonenenisem
Leon Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 No če priznam, tudi meni bolj ustreza qiucky. Me veseli, da sva si edina. P.S.: nisi, nisi
Pervy Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 pogrešam staro pupo - ostro, na trenutke zagrenjeno in provokatorsko. ta nova zaljubljena in nepotešena enostavno ni več ista :grrr
Leon Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Ženske so čudne. Pravijo: Če nimaš rednega sexa, potem je bolje da spolno abstiniraš, ker potem slo zamre, se umiri (skrinjica se zapre - zimsko stanje). Ko se pa enkrat odpre, spolno slo živi in se mora "verker" odvijati, sicer nastopi tečnost, nesposobnost mirnega sedenja, koncentracija pada, pogled s sogovornikovih oči uhaja na njegovo moškost,...
Gregs Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 jaz bi se s 600 zadovoljila A ne s 636? :whistle: .)
Sanda7 Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 uf to bi bil pa višek zadovoljitve :grim
pupa Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 meni bi bilo že 69 dovolj :blush:
Brihta Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 10+ cm pljučne špikane :yea2: :yea2: Mljask :P :P :P
Leon Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 meni bi bilo že 69 dovolj :blush: Meni pa 96 :naughty: Zmoreš ???
kađiva Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 vožnjo z motorjem,Grobnik,...poletne dni... :blush: ....ah jaa....jebeš to zimo,čimprej naj mine :angry: :) :)
pirrulz Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Par ur spanja. :doze: ampak jebiga, no guts no glory. B) :grim
Gregs Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 1+1+1+7=10 strani natipkanega materiala...
tamikena Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 ...kranjske oz. gorenjske klepce...k jih ni nič na obalo... :( ... :cry: ... ...cagiva...a ti verige pošljem... :lol1: ... :004...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se