aja Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Kako si pa kaj danes, če smem vprašati? PEPE Danes sem v breztežnostnem prostoru, ki so ga okrog mene ustvarile obveznosti. Ko se jutri zbudim, vem, da me čaka ponovno nekaj metrov prostega pada... mogoče se mi pa le uspe ustavit, preden treščim. Vem tudi to, da je smer letenja odvisna samo in izključno od mene. Mogoče se pa odločim, da mi bo jutri ljubše biti balon, kot meteor. :wink: PS: jaz pa nimam printerja doma :cry:
Gregs Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Gregs je cisto panicen, ker nima nic dela v Psiholoski cistilnici... Pridite ga kaj pogledat... z veseljem bo vklopil mozgane... :wink: :twisted: :D
Brrrm Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Gregs, očitno je tvoja posvetovalnica ena zastarela stvar. Sedaj se gredo že nekakšne samopomoči :D
Pravokotar Objavljeno September 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2002 Gregs, očitno je tvoja posvetovalnica ena zastarela stvar. Sedaj se gredo že nekakšne samopomoči :D Ja, Gemini Anonymous, po sistemu Alcoholics Anonymous. :D PEPE
Pravokotar Objavljeno September 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2002 Gregs je cisto panicen, ker nima nic dela v Psiholoski cistilnici... Pridite ga kaj pogledat... z veseljem bo vklopil mozgane... :wink: :twisted: :D Hudimana, Gregsi, saj maš vendar Allo, zakaj bi rad pa še nas mrcvaril?? PEPE
Brrrm Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Bolj kot vi njega, rabi Gregs vas. V norišnicah obstaja večna dilema, kdo je za rešetko, norček ali stric v beli halji :lol:
Alla Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Hudimana, Gregsi, saj maš vendar Allo, zakaj bi rad pa še nas mrcvaril?? PEPE Mogoče zato, ker se mu Alla ne pusti mrcvariti?? :roll: :wink: :D :D Alla
Natasha from Russia Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 ....dejmo raj ustanovit krožek multiple osebnosti dvojčkov z odtenki manične depresije v obe smeri........ Krožek obstaja že od pamtiveka, pravzaprav svetovno združenje. Res pa je, da ga ni v nobenem registru. PEPE (trust me, I know what I'm talking about) :D ...imam že člansko izkaznico...zlato... :roll: NfR (LP)
Pravokotar Objavljeno September 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2002 Mogoče zato, ker se mu Alla ne pusti mrcvariti?? :roll: :wink: :D :D Alla O hudimana, zakaj sta pa potem skupaj :?: :shock: :shocked!: PEPE :wink:
Alla Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Da se imava rada.... :wink: :D :D :D :D Alla
Pravokotar Objavljeno September 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2002 Da se imava rada.... :wink: :D :D :D :D Alla A ni to isto :?: :?: :D PEPE
Alla Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Jaz sem tudi to mislila, pa mi je Gregs razložil, da ne..... :wink: :roll: :D :D Alla
Pravokotar Objavljeno September 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2002 Benti, imeti se rad brez vsaj malo mrcvarjenja zna biti dolgcajt :shock: PEPE
Alla Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Ne, Gregs je rekel, da noče nč mrcvarjenja..... Jest sem pa (zaenkrat) pridna in ubogam..... :roll: :D :D Ampak malo mi pa vseeno rogi rastejo.... :twisted: :twisted: Alla
Pravokotar Objavljeno September 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2002 Ampak malo mi pa vseeno rogi rastejo.... :twisted: :twisted: Alla Orka z rogi, mater, to je pa že za v cirkus! A se lahko prijavim za tvojega menežderja? PEPE
Ice Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 pogresam................crne cifre na izpisku ZR. :roll:
Alla Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Ampak malo mi pa vseeno rogi rastejo.... :twisted: :twisted: Alla Orka z rogi, mater, to je pa že za v cirkus! A se lahko prijavim za tvojega menežderja? PEPE Ma, v bistvu sem koza.... Slikico mam sam za zavarivanje neprijatelja.... :wink: :twisted: :D :D :D Alla
Pravokotar Objavljeno September 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2002 Ma, v bistvu sem koza.... Slikico mam sam za zavarivanje neprijatelja.... :wink: :twisted: :D :D :D Alla Clever, in tako si uspešno zavarila našega padarja :wink: :D PEPE
Alla Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 He, he, he..... Uspešna taktika..... :wink: :twisted: :D :D Alla
Pravokotar Objavljeno September 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2002 pogresam................crne cifre na izpisku ZR. :roll: Ice, ni blema, NfR ti bo gotovo posodila svojo tazlato kartico. PEPE
Ice Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 khem......... no......... zakaj mislis,da jih (crne cifre namrec) pogresam? :roll: :lol:
Leon Objavljeno September 28, 2002 Opozori Objavljeno September 28, 2002 Jaz sem pa dober mesec pogrešal vožnjo z motorjem, ker je bil razbit. Z največjim veseljem lahko govorim v pretekliku, ker sedaj Ninja zopet zadovoljuje mojo skromno a nezanemarljivo potrebo po vožnji, po nagibanju, po svobodi, po energiji za pisanje po forumu. Se sploh zavedate kakšna droga je motor? Sem že nekajkrat spričo nesreč sklenil motor prodati in lepo še naprej brez tujih vsadkov hoditi po svetu. Pa sedaj vidim, da bo to bolj težko izvedljivo. Bo potrebno postati vsaj abonent kakšne PČ pri dr. Gregs & familly, ki bo morala postati nadomestek motorja. Ja sedaj pa ornk pogrešam suhe tople jesenske dni za nabiranje spominov, ki bodo pomagali prebroditi vlažno hladno zimo. Ne pogrešam še več avtomobilskih budal na cesti. Absolutno ne.
Leon Objavljeno September 28, 2002 Opozori Objavljeno September 28, 2002 Klimbra: »...Zakaj obstajajo telefoni.........MOBITEL POVEZUJE LJUDI IN REŠUJE ZAKONE je bil en od sloganov v začetku Mobiere.......tam , v imaniku se najdejo tisti,ki so poklicani,in ustvarjeni,da dvojčku iz rok vzamejo kramp in lopato..............tam so tisti,ki so označeni s srčkom in vedno mislijo na vas.........drage nam dvojčke.......« Kaj je to »so označeni s srčkom« ? Leon lastnik NMT telefona (cegla). :D
klimbra Objavljeno September 28, 2002 Opozori Objavljeno September 28, 2002 Kaj je to »so označeni s srčkom« ? Leon lastnik NMT telefona (cegla). :D Ob pogledu na ime.....veselo zaigra srce...........metaforično in v rimi!!!!!
Mačica Objavljeno September 28, 2002 Opozori Objavljeno September 28, 2002 Kaj je to »so označeni s srčkom« ? Leon lastnik NMT telefona (cegla). :D Ob pogledu na ime.....veselo zaigra srce...........metaforično in v rimi!!!!! No, NMT ne pokaže imena.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se