Pervy Objavljeno September 28, 2002 Opozori Objavljeno September 28, 2002 jaz pa pogresam barbwire, vedno je znala tako "poziviti" dogajanje na forumu :twisted: .
beno Objavljeno September 28, 2002 Opozori Objavljeno September 28, 2002 Pogrešam več MM, SM in skuter dirk!!!! Se 100% strinjam
pupa Objavljeno September 29, 2002 Opozori Objavljeno September 29, 2002 Jaz pa pogrešam vas, ki ste tako blizu, pa tako daleč.... Najbolj pa pogrešm mojega najboljšega, najlepšega, najboljpametnega, najboljčustvenega, mojega naj naj naj (a lahko neham, k me psti od tega naj bolijo?? ja? ok.. hvala) PEPE-ta. Potem pa pogrešam mojo vzornico, žensko, katero sem tako malokrat videla, pa mi je tako v spominu ostala. Katero sem gledala ko da vidim ne vem katero filmsko zvezdo.... Babi... Pa Leona.. mojega Leona, k mi je pustil, da sem vozila motor iz Jezerskega dol (da ne bo pomote, sej spredaj je bil on, ampak nagibala sem pa jaz), ki mi je tako veliko dal, pa se je čisto prehitro končalo in čutim potrebo, da se nadaljuje, še boljše.. mogoče celo stopnjuje.... Pa mojo mamo Perlo....... k se je izkazala za pravega prijatelja, katero cenim, spoštujem, upoštevam....... Perla.... če bereš to, si tudi ti sprintaj tisto besedilo, katerega je Klimbra namenil Aji in Pepe-tu...... in ja Pepe.... klimbra je imel s tistim besedilom čisto prav...... in resnično te pogrešam........ ok.... napisala bom kot zadnje, je pa precej na vodilnih mestih..... pogrešam vožnje..... pogrešam ljudi, ki so včasih bili in ki so bili pripravljeni včasih malo žrtvovati užitka v samoti na motorju in so me vzeli s sabo.... pogrešam tisto zavedanje, da sem vam vedno ob strani stala, da sem vam vedno pomagala, če se je le dalo.. tudi ljudem, ki jih sploh nisem poznala... pogrešam kolegialnost, toplino, pozdrav, nasmeh, občutka, da veš, da drugi vedo, da si tu.....pogrešam občutek pripadnosti...... Ja Kaja, res je........ zgubila sem tisti feeling za forum.......tisti, ki me je gnal, da sem tudi po 50 postov na dan naredila...
Ervina Objavljeno September 30, 2002 Opozori Objavljeno September 30, 2002 Ja Kaja, res je........ zgubila sem tisti feeling za forum.......tisti, ki me je gnal, da sem tudi po 50 postov na dan naredila... No tudi desetkrat manj je dovolj. Občutek pa se ti bo že vrnil.
vragica Objavljeno September 30, 2002 Opozori Objavljeno September 30, 2002 a je kdo zarjo videl? :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pravokotar Objavljeno September 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2002 a je kdo zarjo videl? :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Žal že nekaj časa ne :cry: PEPE
Mačica Objavljeno September 30, 2002 Opozori Objavljeno September 30, 2002 a je kdo zarjo videl? :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Žal že nekaj časa ne :cry: PEPE Hja, zgleda, da Zarja nas nič ne pogreša :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry:
Pravokotar Objavljeno September 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2002 Hja, zgleda, da Zarja nas nič ne pogreša :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: dajmo domnevat, da je to samo prehoden trenutek slabosti PEPE optimist
Gregs Objavljeno September 30, 2002 Opozori Objavljeno September 30, 2002 Vceraj videl Zarjo na kacjih ridah... vsaj upam, da je bila ona... ampak je padla mimo... nic se ni ustavila... saj ima se vedno PO tablico, ne?! :o :D
Vrtnica Objavljeno September 30, 2002 Opozori Objavljeno September 30, 2002 a je kdo zarjo videl? :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Žal že nekaj časa ne :cry: PEPE Hja, zgleda, da Zarja nas nič ne pogreša :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: Zarja je ziva se ;) in ja nekak vas pogresa ;) Pravida se mora mal odpocit od vsega ;)
Gregs Objavljeno September 30, 2002 Opozori Objavljeno September 30, 2002 Ste slucajno opazili, da se je greeen po dolgem casu spet vrnil med nas?! Pa Nearrain tudi.... :wink:
hotschko Objavljeno September 30, 2002 Opozori Objavljeno September 30, 2002 Jaz pa pogrešam vas, ki ste tako blizu, pa tako daleč... Pupa spet nakladaš :twisted: :lol: ...
FLAYO Objavljeno September 30, 2002 Opozori Objavljeno September 30, 2002 Smo samo en klic oz. klik dalec... FLAYO
poldy Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Pa dobr ljudje kje je easyrider :?: :shock: :? :(
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Easyrider je zadel sedmico in je odsel na Bahame, Robycop je pa pet dni nazaj zadel lotko in je sel na dopust v Smarjeske toplice.... :D Leon: Robycop je se pisal kake dva, tri dni nazaj po forumu... nmi bat, da ga ni.... Bolj NfR ni slisat...
Wobewt Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 A je Robicop kje B'LIZU ? :D Liže samo NfR, Leonče.... :D :D :D Men ne pusti.... :wink:
Wobewt Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Easyrider je zadel sedmico in je odsel na Bahame, Robycop je pa pet dni nazaj zadel lotko in je sel na dopust v Smarjeske toplice.... :D Leon: Robycop je se pisal kake dva, tri dni nazaj po forumu... nmi bat, da ga ni.... Bolj NfR ni slisat... Mi ni ratal zadet še Lotka, če bi, bi bil moj finančni masterplan izpolnjen :D :D Rdeče-bela še čaka, Dr. Gregs.... :( :arrow: :D
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Liže samo NfR, Leonče.... :D :D :D Men ne pusti.... :wink: A mi lahko za rtenutek odstopis mesto?! :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :D
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Mi ni ratal zadet še Lotka, če bi, bi bil moj finančni masterplan izpolnjen :D :D Rdeče-bela še čaka, Dr. Gregs.... :( :arrow: :D Hehehehe... mene pa nic vec barva ne bega... srebrna.. in to je to.... :wink: :D Ampak saj bos ti tudi uspel kaj menjati... drugace pa ne, saj je ta tvoja se vedno zelo dobra... bos pa malo manj sminka, pa malo vec motorist... eheehheheeh.... :twisted: :D
Brihta Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Kr kul tema. Zakaj je zaspala?
era Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 (popravljeno) :hmm: ...k je noben ni pogrešal... :huh: ;) Popravljeno Oktober 25, 2005. Popravil era
Alla Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Jaz pa pogrešam enega. Pa ga bom še kar nekaj časa. :( Alla
fifty Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Jaz pa pogrešam enega. Pa ga bom še kar nekaj časa. :( Alla ← Ma sej sm tle :004 :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se