SiR Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Jaz pa pogrešam enega. Pa ga bom še kar nekaj časa. :( Alla K'terga to?
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 Pogrešam konc šihta, pa noče in noče prit.
Brihta Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Angelino Jolie :( Pa tko lepo sva skupaj prezivela prejsni vikend :blush: Mediji ji pa se kar vedno tega Brada vsiljujejo :slap:
pirrulz Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 (popravljeno) Angelino Jolie :( Pa tko lepo sva skupaj prezivela prejsni vikend :blush: ← Vidim, da si bil spet nažgan prejšnji vikend (deliriumtremenspress). :D :P :devil: Jaz pa pogrešam bolj razumne naročnike in kakopak bolj razumnega šefa (utopija, vem :doze: ) Popravljeno Oktober 26, 2005. Popravil pirrulz
bubamara Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 kakšno frej urco sam zase :doze: :(
Brihta Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Vidim, da si bil spet nažgan prejšnji vikend (deliriumtremenspress). :D :P :devil: Jaz pa pogrešam bolj razumne naročnike in kakopak bolj razumnega šefa (utopija, vem :doze: ) ← :D
.T. Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 En lep, dolg dopoldanski f_k :naughty: :naughty: Tadej
Brihta Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 En lep, dolg dopoldanski f_k :naughty: :naughty: Tadej ← A z gospo v tvojem podpisu :kva2:
zverko Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 pogrešam poletje........... :( :hmm:
JAZBEC Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 ..vsaj dva dni skupi lepga vremena....da..to pogrešam..in čist nč druzga...
Rude Boy Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 letošnjo motosvetovo zaključno vožnjo v Brda ali kam drugam ! :eek: ja saj vem da so ducatisti malo copy - pastali zadevo, a kljub temu !? :photo:
vragica Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 ja saj vem da so ducatisti malo copy - pastali zadevo, a kljub temu !? :photo: ← ... kakor jaz vem... je bila pri obeh vožnjah ista organizatorka... :photo: ... pa da ne bo bom :topic: ... te organizatorke tudi že dolgo nisem videla... :(
.T. Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Pa mi res nekaj manjka :) ← A greš v Grosuplje na obisk? :naughty: :naughty: :naughty: Tadej
Perla Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 (popravljeno) letošnjo motosvetovo zaključno vožnjo v Brda ali kam drugam ! :eek: ja saj vem da so ducatisti malo copy - pastali zadevo, a kljub temu !? :photo: ← khmm :hmm: ... malo za šalo: pridržujem si "avtorsko pravico" :winkiss: ;) :D & uspešnice je vredno ponavljati :yea1: ... malo zares: za zaključek sezone so zame že od nekdaj Brda :wub: B) ... no, vsekakor sem upala, da bo zadeva tudi za ms postala tradicionalna, paaa ... se je ideja izrodila :cry: :cry: ... torej, lahko rečem le, da ... ja, enako, tudi jaz pogrešam dobri stari motosvet ... :yes: :yes: ... kakor jaz vem... je bila pri obeh vožnjah ista organizatorka... :photo: ... pa da ne bo bom :topic: ... te organizatorke tudi že dolgo nisem videla... :( ← enako ... napovedujem pa, da te poiščem zdej en dan, k te neki rabm. :) :004 Lp, D. Popravljeno Oktober 26, 2005. Popravil Perla
TinaRR Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 .........staro družbo :trance_33_sleep:
Kruse Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 A greš v Grosuplje na obisk? :naughty: :naughty: :naughty: Pospeseno treniram :grim Drugace pa.... V petek obujamo spomine :( Eh, ja.... Staramo se.... Decembra v kratkih rokavih. Med sluzbeno malico. Tam, kjer sluzba ni navadno tlacanjenje in izkoriscanje cloveka po cloveku. (Baje je pa itaq povsod isto sranje. Kera svinja si je zmislila kapitalizem)
bubamara Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 eno malenkost..... :blink: :huh: :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se