ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Zaželimo dobro jutro naši dragi SharpNinji :-) DOBRO JUTRO, SHARPNINJA :naughty: xceno in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 tole si se dobr spomnu :worship: jutro slaščičarka :P :yea1: loh bi kako temo odprla z recepti :P k maš cajt zdej pa loh mal tipkaš :blush: spuzva, osa rider in xceno 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) Zaželimo dobro jutro naši dragi SharpNinji :-) DOBRO JUTRO, SHARPNINJA :naughty: Pa ne moreš tak direkt :), počak da pride pomlad pol pa bo :xx: . Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil bikez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Pa ne moreš tak direkt :), počak da pride pomlad pol pa bo :xx: . Watch me ;) dukemb, sesir in xceno 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Dobro jutro SharpNinja! :D Ta al pa naslednji vikend, z mashino itak pridema v tvoje konce. Če se bomo fajn zaštekali, si bomo pa dobro jutro mogoče lahko celo v živo voščli... :whistle: spuzva in xceno 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Dobro jutro SharpNinja! :D Ta al pa naslednji vikend, z mashino itak pridema v tvoje konce. Če se bomo fajn zaštekali, si bomo pa dobro jutro mogoče lahko celo v živo voščli... :whistle: pa ne mi usega cukra pojest :blush: spuzva, osa rider in xceno 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 pa ne mi usega cukra pojest :blush: Ne jem cukra, razen sladki greh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Dobro jutro SharpNinja! :D Ta al pa naslednji vikend, z mashino itak pridema v tvoje konce. Če se bomo fajn zaštekali, si bomo pa dobro jutro mogoče lahko celo v živo voščli... :whistle: Stari, tota Ninđa je na Dolenskem, ona druga je pa Greenninja :-) xceno, sesir in dukemb 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Ne jem cukra, razen sladki greh. intravenozno sesir, xceno in dukemb 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Stari, tota Ninđa je na Dolenskem, ona druga je pa Greenninja :-) Dolenska, gorenska, prekmurje... edina razlika je, da se pač vsaka v svojem dialektu "dere"... Pa kaj to zaj pomeni, da grema na Dolensko al grema "zeleno" pogledat? Dobro jutro Greenninja!!! Jebi ga, ziher je ziher! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2009 En krog boma nardila, te pa ki se fstavi, se fstavi :-) xceno, dukemb in sesir 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 En krog boma nardila, te pa ki se fstavi, se fstavi :-) Jaz vozim... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Ne jem cukra, razen sladki greh. :P jaz pa oboje :whistle: osa rider in spuzva 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Zaželimo dobro jutro naši dragi SharpNinji :-) DOBRO JUTRO, SHARPNINJA :naughty: Oooooo, hudooooo....sm zame iiiiiii, čist kjutiš :blush: O:-) ....sj vem d je to sm zato, k sm te pustila pr življenju :evilgrin: (hja matematka mi nkol ni šla pa sm se pr doziranju mal uračunala :whistle: ,bom drugič rajš kalkulator uporabla :evilgrin: , zihr je zihr)....a lahko noč pa nau :lol1: Dobro jutro SharpNinja! :D Ta al pa naslednji vikend, z mashino itak pridema v tvoje konce. Če se bomo fajn zaštekali, si bomo pa dobro jutro mogoče lahko celo v živo voščli... :whistle: Hehe Vapo, d se nauš tko uštekal km, d se nauš mogu izštekat :whistle: dukemb, ninjaxx, malakai in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Oooooo, hudooooo....sm zame iiiiiii, čist kjutiš :blush: O:-) ....sj vem d je to sm zato, k sm te pustila pr življenju :evilgrin: (hja matematka mi nkol ni šla pa sm se pr doziranju mal uračunala :whistle: ,bom drugič rajš kalkulator uporabla :evilgrin: , zihr je zihr)....a lahko noč pa nau :lol1: Ma kaj bi še ti? Da te dvignem v naročje, da boš lažje kupček podrla? :naughty: xceno, sesir in dukemb 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Ma kaj bi še ti? :whistle: Da te dvignem v naročje, da boš lažje kupček podrla? :naughty: težko, boš pruh fasal :lol1: .....drgač sm pa čist nezahtevna, edin če že lohk zbiram bi eno spedenano r6, zalogo slick gum, benz pa letno karto za piste....č lohk :blush: :whistle: TommyP, malakai, ninjaxx in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2009 težko, boš pruh fasal :lol1: .....drgač sm pa čist nezahtevna, edin če že lohk zbiram bi eno spedenano r6, zalogo slick gum, benz pa letno karto za piste....č lohk :blush: :whistle: Sori, nimam. Lahko te pa napotim k kakemu kvalitetnemu mehaniku/sponzorju :-) dukemb, sesir in xceno 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) pa ne mi usega cukra pojest :blush: Cukr se ne je.....cuker se liže :P .....drgač sm pa čist nezahtevna, ti nezahtevna ? japajapajede......... :evilgrin: Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 :lol1: ....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Cukr se ne je.....cuker se liže :P :naughty: tud.... sam sem bol požrešna pa mi je lizanje prepočasn :P spuzva in osa rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 ja no pol pa nej bo dobro jutro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 ja no pol pa nej bo dobro jutro... Sanda, you're late haha :grim ....jutro pr men se konča tm nek okol 7ih, 8ih zjutri :rolleyes: ....ampk tnx vseen :winkiss: , bo pa za jutr :winkiss: malakai, dukemb, ninjaxx in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 ja no klinc sm mogla mal poležat k to noč ne grem nč spat,bo tlaka dolga 16h tako da t bom pa jutr ob 6h k pridem dam napisala dobro jutro pa bom med prvimi zgodnjimi :winkiss: seb pa lahko noč;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 :naughty: tud.... sam sem bol požrešna pa mi je lizanje prepočasn :P pa mal hitrej ližeš, pa mal bl pritisneš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Hehe Vapo, d se nauš tko uštekal km, d se nauš mogu izštekat :whistle: Saj zato pa ne bi sam prišu. Če bo treba, me bo že kdo izštekal. :P pa mal hitrej ližeš, pa mal bl pritisneš :whistle: Jebi ga, baba pač ne obvlada... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se