ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Saj zato pa ne bi sam prišu. Če bo treba, me bo že kdo izštekal. :P Sistem dvojnih kablov, tak ko za štart mašine ki ma crknen aku :-) sesir, xceno in dukemb 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Saj zato pa ne bi sam prišu. Če bo treba, me bo že kdo izštekal. :P Jebi ga, baba pač ne obvlada... :P Ji treba demonstrirat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 pa mal hitrej ližeš, pa mal bl pritisneš :whistle: a s ti že kdaj lizu kej sladkega? pol nimaš pojma, kaj nardi lakota :P kje pa cajt za prtiskat, ugrizneš pa je..... :D osa rider in spuzva 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) Jebi ga, baba pač ne obvlada... :P sam ta baba je pa res mal out :xx: ona bi na hitr, ti bi pa prtisku al kuga :kva2: kje pa še to delajo? si pa res za luno..... sharpninja, ti rajš povej kdaj bo kak cukr :yea1: telim tle tko same gluposti po glav hodjo .... so čist odštekani..... :whistle: Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil pajkica osa rider, xceno in spuzva 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Ji treba demonstrirat :evilgrin: ti kr.... :worship: sam ne vem kuga :lol1: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 . . . drgač sm pa čist nezahtevna . . . štos dneva . . . :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 ti nezahtevna ? japajapajede......... :evilgrin: . . . štos dneva . . . :lol1: Ok, enkrat ni nobenkrat, sm zdj pa že dva pravta to :hmm: ....torej...bi mi kdo tole razložu....od kje takele ideje, k jz nč ne vem.... :whistle: malakai, ninjaxx, dukemb in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 sharpninja, ti rajš povej kdaj bo kak cukr :yea1: telim tle tko same gluposti po glav hodjo .... so čist odštekani..... :whistle: Pajki....cukr je skoz, dnevno sveže :grim , tko d....vrata so tud odprta, edin mim treh rahlo popadljivih kosmatih stražarčkov bo treba prit :whistle: ....sm se baje splača :rolleyes: dukemb, malakai, TommyP in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Pajki....cukr je skoz, dnevno sveže :grim , tko d....vrata so tud odprta, edin mim treh rahlo popadljivih kosmatih stražarčkov bo treba prit :whistle: ....sm se baje splača :rolleyes: take stražarčke mam jaz rada :wub: splača se pa itak :yea1: spuzva in osa rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 ti kr.... :worship: sam ne vem kuga :lol1: Ja kaj kuga? Lizanje cukra s pritiskom kaj pa drugega...heh :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 lahko noč SN :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 lahko noč SN :winkiss: Noč Sanda .) , čeprov tvoja bo baje delovna..... dukemb, ninjaxx, malakai in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 take stražarčke mam jaz rada :wub: splača se pa itak :yea1: O fajn, pol se bote pa že dogovorl, d te naprej spustijo :OK: ....s taglavno, uno pikasto se men, ona je šefica .) ... dukemb, ninjaxx, malakai in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Ustaj vojsku rano je vreme je za zornjake;) DOBRO JUTRO bejba odoh ja spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Jutro SN :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 O fajn, pol se bote pa že dogovorl, d te naprej spustijo :OK: ....s taglavno, uno pikasto se men, ona je šefica .) ... mam jaz pikastga šefa :P aja jutro bejba! k glih dons pomlad, pa še par rožic zate :P osa rider in spuzva 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Good morning good morning good morning to you good morning dear SharpNinja good morning to you... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 20, 2009 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Wazaaaaaaaaaaaapppppppppppp :kva2: xceno, sesir in dukemb 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Sm za trenutek odložila še nočno delo :rolleyes: , d pridem tlele dobro jutro zaželet, d naum nevljudna....tko d dobro jutro vsem, k ste se že zbudil, pa še vsem k se še bote :P (sm za našo garaško Sando pa nightynight :winkiss: ) @pajki....ja prpel sabo, mogoč bo pa naši piki tvoja pikast všeč :naughty: , čeprov ne vem je mal nastrojena na nasprotni spol :whistle: :krneki: , pa tnx za rožce :winkiss: @vapo....sm posluh pa maš :worship: , bo treba mal cukra, k s polnimi usti nauš mogu pet hehe :whistle: @mashina....dogaja tle, dogaja :grim dukemb, malakai, ninjaxx in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 21, 2009 Deli Objavljeno Marec 21, 2009 un ta pikast štrajka :P loh pa sebe prpelem :whistle: jaz sem dobra za cukr uničvat :naughty: spuzva in osa rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 21, 2009 Deli Objavljeno Marec 21, 2009 un ta pikast štrajka :P loh pa sebe prpelem :whistle: jaz sem dobra za cukr uničvat :naughty: s spremstvom pik al brez pik....sm d si smrtonosna za cukr :grim TommyP, ninjaxx, dukemb in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 22, 2009 Deli Objavljeno Marec 22, 2009 morgen koka ena :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Marec 22, 2009 Deli Objavljeno Marec 22, 2009 :winkiss: ....jutrček.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Marec 22, 2009 Deli Objavljeno Marec 22, 2009 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 22, 2009 Deli Objavljeno Marec 22, 2009 morgen koka ena :zzz: a so petelini tud že pokonc :kva2: osa rider in spuzva 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se