Skoči na vsebino

Dobro jutro, SharpNinja

ImenitnaPriložnost

Priporočene objave

Bonjour mademoiselle SharpNinja :D

L'utilisation des outils linguistiques. Ce que l'agriculteur. :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

poliglotia akuta? :naughty:

Sim. Como você sabe muito bem, nós todos falamos muitas línguas. Faça-o assim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bi lahk rekl D. DAN .)

D dan?ga ni mela učer??itak jo bojo skurcal k je preveč pekla pa obremenjevala...lama,pa sklanjat se v pečico.. :lol1:

upam da bo kj poročala :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo mene, jutro, dan pa še večer vsem klele :yea1: , k ne vem kdaj mi bo naslednič ratal se od moje najbolše frendice pečice se odlimat :naughty: .....furamo na polno :OK:

Aja,

Boa manhã, SharpNinja! ;)

emperor_penguin3.jpg

Furi, a tole je pa namig a ne, a te je Gody našuntou :naughty: ....bodo tud pingvinčki, sm povejte kdaj prropotate naokol, d jih taprav čas v protfan vržem :grim

zamujaš dons bejba, k še nč ne diši :whistle:

no saj do mene še ni nč pršlo, edin če u drugo smer piha :kva2:

Nč ne zamujam....ajd tlele gor mogoče res, sm drgač sm pa točna po mojmu pekiurniku k švicarska ura :OK: .....vrjetn piha v drugo smer ja, k tle sosedje vsi slinasti hodjo naokol :whistle:

D dan?ga ni mela učer??itak jo bojo skurcal k je preveč pekla pa obremenjevala...lama,pa sklanjat se v pečico.. :lol1:

upam da bo kj poročala :)

Snoopyev....I'm alive and kicking haha miksing bi blo bolš :rolleyes: .....haha tabeli niso vedl kwa bi z mano, k jim ne pašem v nben njihov predalček jamrajočih pacientov.....jz bi jih mogla skurcat k so mi en šrauf mal predolg dal not pa mal štrli pod kožo :slap: ...hehe tud podkožnga pirsinga mi nau treba dat delat, mam vse že narjen :grim ....

• Ni mi všeč 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Snoopyev....I'm alive and kicking haha miksing bi blo bolš :rolleyes: .....haha tabeli niso vedl kwa bi z mano, k jim ne pašem v nben njihov predalček jamrajočih pacientov.....jz bi jih mogla skurcat k so mi en šrauf mal predolg dal not pa mal štrli pod kožo :slap: ...hehe tud podkožnga pirsinga mi nau treba dat delat, mam vse že narjen :grim ....

:lol1: a še ne veš da še predn prideš k dohtrju na pregled morš tulit da te boli na vse pretege...tok se moraš dret da se te tut prjet ne upa...pol se bojo zihr orng pobrigal zate :D ;)

sj to je fajn ej...tale šrauf pa to...boš lohka sama mal prtegvala vsaketolk časa...da se ne bo sam losal :lol1: :lol1: pa malo ulja da ne žulja pa tko :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Furi, a tole je pa namig a ne, a te je Gody našuntou :naughty: ....bodo tud pingvinčki, sm povejte kdaj prropotate naokol, d jih taprav čas v protfan vržem :grim

:grim

Dogovorjeno! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sj sm jz vedla v ktermu grmu je pingvin :grim ....evo mate potrjeno rezervacijo za pingote...

Joj pa Vapota sm pozabla, pa tok lepo mi je po francosk vošču dobr jutr :blush: .....a ti bi pa kufe pa mafine :rolleyes:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol1: a še ne veš da še predn prideš k dohtrju na pregled morš tulit da te boli na vse pretege...tok se moraš dret da se te tut prjet ne upa...pol se bojo zihr orng pobrigal zate :D ;)

sj to je fajn ej...tale šrauf pa to...boš lohka sama mal prtegvala vsaketolk časa...da se ne bo sam losal :lol1: :lol1: pa malo ulja da ne žulja pa tko :lol1: :lol1: :lol1:

Ma ne lup se mi tm po tleh se metat, sm tok zmatrana pršla tja on mi pa prjav kok fajn d zgledam, k roža.... :lol1: ....ne sj men so tile šraufki čist kul, sm ne vem če bodo komu drugmu tud tok fajn, če se bo nabou gor :whistle: :naughty: :evilgrin:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, ti so samo zate. :004

O tnx :winkiss: , a si jih sam speku :rolleyes: ....drugič pa lohk še dopolneš s postrežbo :whistle:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz bi tut pohane pingvine, javi, pa se bom mariborski sekciji priklopil :)

Ne bodod pohani, k že tko so mastni (severna žvau pa ma dost tolšče pa tko :rolleyes: ), ne d jih še namakam v kak olje, bodo v lastnem soku (za)dušeni :grim ....ok, pol še en pleh teh žvali več nardim a ne :whistle:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A tu se da tud kej naročit ?? hmmmm :hmm: . . . . to si ti majstore k daješ notr "mysterious :grim contents", žal ne hvala :P .

Pa "toti" so te čist prevzel z govorjenjem francoščine & galicijščine :slap: , Vapo je še pel nekje vmes :lol1: pa kaj si mu dala za zobat/vonjat :lol1: .

@snoopy-ja poslušaj: delaj se bogo pred belimi vragi :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A tu se da tud kej naročit ?? hmmmm :hmm: . . . . to si ti majstore k daješ notr "mysterious :grim contents", žal ne hvala :P .

Pa "toti" so te čist prevzel z govorjenjem francoščine & galicijščine :slap: , Vapo je še pel nekje vmes :lol1: pa kaj si mu dala za zobat/vonjat :lol1: .

@snoopy-ja poslušaj: delaj se bogo pred belimi vragi :yes:

Ja seveda se da, sj last wish še po arestih spolnjujejo ne :whistle: ....tk d kr, želite prosim.....t hehe :evilgrin:

Še nč niso dobli oz eni že dolg niso, celo nesezono :rolleyes: , zato se pa tok trudjo.....ampk jim bom zrihtala neki, da nau trud zaman :grim

Če mi pa igranje ne gre :grrr

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jutro vsem :yea1: ...ura je jutro, se prav cajt za ustat :grim

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jutro vsem :yea1: ...ura je jutro, se prav cajt za ustat :grim

Bejž spat :evilgrin: . Sem te prehitu a,a,a,a :blink: :wacko: :headbang: -> grem v Pančevo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobr jutr. Že delamo mi in vi :whistle:??, pa en lep pozdrav iz NM :)

Popravljeno . Popravil bikez
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!