Skoči na vsebino

Dobro jutro, SharpNinja

ImenitnaPriložnost

Priporočene objave

...

@Snoopek....kremšnite s salmonelo al brez :evilgrin: :lol1:

...

z brez...ne rabm jst bedarij domov nosit :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

z brez...ne rabm jst bedarij domov nosit :P

OK pol pa brez, sm za vsak slučaj ti dam flašo cvička zravn, d ubije zalego, k bi po nesreč not padla.....pa lohk tud tle spiješ se nauš matral domov nost :whistle:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK pol pa brez, sm za vsak slučaj ti dam flašo cvička zravn, d ubije zalego, k bi po nesreč not padla.....pa lohk tud tle spiješ se nauš matral domov nost :whistle:

eh tistle cviček ne vem kok bi kj pomagu proti salmoneli...raj kšne borovničke,travarco,...al pa viski...da bo orng pa za zihr...

sicer pa če boš dala dost ruma notr je stvar rešena :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eh tistle cviček ne vem kok bi kj pomagu proti salmoneli...raj kšne borovničke,travarco,...al pa viski...da bo orng pa za zihr...

sicer pa če boš dala dost ruma notr je stvar rešena :P

Ja pol pa kj z več promili ni blema, alkohola kokr čš tle v našem koncu....že v luftu, po kleteh pa sploh :grim ......a bi ti kremšnito al pijano nevesto :lol1:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja pol pa kj z več promili ni blema, alkohola kokr čš tle v našem koncu....že v luftu, po kleteh pa sploh :grim ......a bi ti kremšnito al pijano nevesto :lol1:

zakaj pa pijano nevesto??na-a ...pijan bom jst... ;) :lol1:

aja pa ni problem v promilih, ampak v kislosti :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zakaj pa pijano nevesto??na-a ...pijan bom jst... ;) :lol1:

aja pa ni problem v promilih, ampak v kislosti :lol1:

Aja, hja en od para pa mora bit trezn ja :lol1:

ja sj k boš obležal, sj te bom na vsake pol ure obrnila, d ti nau lukne v želodc naredl, obvladam jz dolenjsko prvo pomoč nč bat :OK: :grim

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, hja en od para pa mora bit trezn ja :lol1:

ja sj k boš obležal, sj te bom na vsake pol ure obrnila, d ti nau lukne v želodc naredl, obvladam jz dolenjsko prvo pomoč nč bat :OK: :grim

ni problem v obračanju...problem je da bom še eno lukno na rit dobu :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni problem v obračanju...problem je da bom še eno lukno na rit dobu :lol1:

Ah kwa se pa sekiraš, tm se itak ne vid haha :lol1:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ah kwa se pa sekiraš, tm se itak ne vid haha :lol1:

bo preveč prepiha...pa lohka drek zmrzne :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dej ti njemu rum, men pa pjano nevesto IN kremšnito :worship: :wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bo preveč prepiha...pa lohka drek zmrzne :lol1:

sem pa mislila da ti čez usta vsake tolk mal serješ :P :whistle: ... ups.... že letim se skrit :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jutro haha :whistle: ....sj ne, je pa res d sm še v spalni uniformi :rolleyes: .....lenobna sobota pač :blush: , sm pečemo pa vseen :grim

@Snoopkov....a kr na meso si že šaltal, ja ni blema bomo mal mlete mrhovine na žar vrgl :grim , čebule ti pa lohk tud velik nalupm, zbiram čebulne lupine za pirhke farbat :OK: ....če bi pa lepinje zravn bi se mogu pa z našmu tamalmu dns zment, d ti kakšno pusti, je vse sam požru zjutri :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jutro haha :whistle: ....sj ne, je pa res d sm še v spalni uniformi :rolleyes: .....lenobna sobota pač :blush: , sm pečemo pa vseen :grim

@Snoopkov....a kr na meso si že šaltal, ja ni blema bomo mal mlete mrhovine na žar vrgl :grim , čebule ti pa lohk tud velik nalupm, zbiram čebulne lupine za pirhke farbat :OK: ....če bi pa lepinje zravn bi se mogu pa z našmu tamalmu dns zment, d ti kakšno pusti, je vse sam požru zjutri :rolleyes:

egoist...sam za svojo rit....ti bi pa tut lohka več spekla če veš da je brat tak lakotnik :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

egoist...sam za svojo rit....ti bi pa tut lohka več spekla če veš da je brat tak lakotnik :P

Hja k sm pa sm njega računala, ampk mam zdj tud eno zlo vlko skledo za mesit d jo lohk kdrkol iz omare potegnem če treba še koga nafutrat :rolleyes: , k drgač bi spet težil, d se mora silt s hrano, k pr ns se ne ustane od mize dok ni počiščeno do tazadne drobtince....ne pustim :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja k sm pa sm njega računala, ampk mam zdj tud eno zlo vlko skledo za mesit d jo lohk kdrkol iz omare potegnem če treba še koga nafutrat :rolleyes: , k drgač bi spet težil, d se mora silt s hrano, k pr ns se ne ustane od mize dok ni počiščeno do tazadne drobtince....ne pustim :evilgrin:

se pravi da pridem na sladkiš takrat ko bom lahko teku :P za pobeg je treba met moči,jebat ga :lol1:

PS:pa kako lohka človeka siliš s hrano???nimaš srca...bolš bil rahlo lačen,kot pa preveč sit :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se pravi da pridem na sladkiš takrat ko bom lahko teku :P za pobeg je treba met moči,jebat ga :lol1:

PS:pa kako lohka človeka siliš s hrano???nimaš srca...bolš bil rahlo lačen,kot pa preveč sit :grim

Ne lohk prideš tud prej, k zaenkrat ne vem, če sm kj hitrejš kt ti haha :lol1: , če boš pa čaku sm pa zihr hitrejš kt ti na obeh nogah....brzina je naša vrlina :whistle:

PS: drgač moj namen d se folk lepo poredi, ni izpolnjen ne :rolleyes: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no zdej pa morm na cukr :blush:

končn se je najdu en k sam ne govori ampak tud kak cukr prnese :whistle:

Hja, sj jz bi ga tud dostavla, k vidm, d nekak ne najdeš vrat :rolleyes: , sm trenutno nism glih hudo mobilna :krneki: ....sicer pa vidm d maš nov hobi, tk d kak mesc te ne smem s cukrom preveč dražit :evilgrin: , pol pa upam, d bo tud dostava že zalaufala :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, sj jz bi ga tud dostavla, k vidm, d nekak ne najdeš vrat :rolleyes: , sm trenutno nism glih hudo mobilna :krneki: ....sicer pa vidm d maš nov hobi, tk d kak mesc te ne smem s cukrom preveč dražit :evilgrin: , pol pa upam, d bo tud dostava že zalaufala :whistle:

:blush: sej veš kak je s hobiji... dons so jutr jih ni :P

bom kuj popravla pa hobije zamenala :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:blush: sej veš kak je s hobiji... dons so jutr jih ni :P

bom kuj popravla pa hobije zamenala :P

Kk pa to nardiš :? , k jz sm na temu hobiju že ene 7 let, pa vse druge sm že zamenala, tega pa nikakor ne morm :grrr .....mi je tooook všeč :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jutrooooo :yea1: ....dns je blo pa res dobro :OK: , lepo je prit po dolgem času šele zjutri domov, k se dan dela (k pošteni ljudje hodjo podnev domov :grim ).....ja Sanda kdo bi si mislu, d vseen že diši, treba mal zalogo pojačat, k je skor pošla, so bli neki lačni člani nočne odprave pr kofetu :rolleyes: ....ene medenjačke polnjene z marcipanom, čokolado in kandiranim ananasom sm stlačla not :naughty: ...fuuuul diši :evilgrin: :naughty: .....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!