Skoči na vsebino

Ali kadite?  

4 članov je glasovalo

1. 1.

• DA, samo travo - redko
      5
    • DA, cigarete in travo - strastno
      0
    • DA, samo travo - pogosto
      1
    • Ne.
      49
    • DA, cigarete in travo - zmerno
      5
    • DA, samo cigarete, ve? kot 20 na dan
      9
    • DA, samo cigarete, manj kot 20 na dan
      17

Priporočene objave

Objavljeno

Ne rabite nič pisat če se bojite za anonimnost, mene zanima predvsem rezultat ankete :D :wink:

Objavljeno

Zgubila se je možnost "NE KADIM!". Tisti ki ne kadite, se pa lahko vpišete če se vam da :wink:

Objavljeno

Včasih sem jih pokadil kar preko 20 :roll: , zdaj pa že skoraj eno leto ne kadim :P upam da mi boše naprej uspeval :)

Objavljeno

na vsak način manjka še kaka opcija, da jo kliknem :twisted: in ostanem anonimna :oops: ... anketa ni popolna :!: :idea:

Objavljeno
Zgubila se je možnost "NE KADIM!". Tisti ki ne kadite, se pa lahko vpišete če se vam da :wink:

Ne kadim. Ze tko mi smrdi, ce kdo kadi, da bi tisto ogabnost imel v ustih = BLJAK!

Tadej

Objavljeno

No way. Ce je prevec dima v zaprtem prostoru me duši. Povrh tega pa še smrdi. Ozdravljen pušac.

Lp

Dubi

Objavljeno

Da......in to absolutno preveč.Sem si pa prisegel,da bom v bližnji prihodnosti upošteval Gregsov nasvet in KONČAL RAZVADO ENKRAT ZA VSELEJ!!!!!!!!!!!!!!!!! če mi bo ratal :? :?

Objavljeno
Da......in to absolutno preveč.Sem si pa prisegel,da bom v bližnji prihodnosti upošteval Gregsov nasvet in KONČAL RAZVADO ENKRAT ZA VSELEJ!!!!!!!!!!!!!!!!! če mi bo ratal :? :?

Klimbra, dajva se skupaj odločit! V dvoje gre lažje :) :)

PEPE

Objavljeno

Klimbra, dajva se skupaj odločit! V dvoje gre lažje :) :)

PEPE

To je pametno ja.

On naj se zate, ti pa za njega.

Da se bo vedlo kdo je kriv.

:twisted: :twisted: :wink:

Objavljeno

dodana.

Objavljeno

To je pametno ja.

Ran, ti si ena brihtna žleht zverina :twisted: Najslabša možna kombinacija. Sprovociral si me. Vpisal se bom med nekadilce. Hvala.

PEPE :wink: :)

Objavljeno

slabo prenašam vse oblike dima ... torej NE ... še nikoli :) .

Objavljeno

To je pametno ja.

Ran, ti si ena brihtna žleht zverina :twisted: Najslabša možna kombinacija. Sprovociral si me. Vpisal se bom med nekadilce. Hvala.

PEPE :wink: :)

Če ti bo uspelo, si bom štel v čast.

Pravzaprav ti mora uspet.

Držim pesti. :D :D

Objavljeno

Popularnost cigaretom upada. Tega se zaveda tudi tobačna industrija. In hvala bogu tudi MI :lol:

MM

Objavljeno
Kje je Zarja, da pove, da so poljubi slajši :roll: :?:

:shock:

Ma ce bi blo to res bi se blo cist vredu poljubljat tut z DIMNIKOM :!: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!