Cegi Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 Verjetno to........da rad to počne......JJ namreč :evilgrin: ...sicer vem da si ga politiki radi ulečejo.... sam da ma JJ tko posebnega...... bo treba Urško prašat, če ga je sploh že vidla
RHonda Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 JJ-ne poznam njegovega spolnega zivljenja, se je pa dokazal Aurelio Juri, ki ga je pomojem kot swinger dal marsikomu pusit hahaha :naughty: Rude Boy, Nagaya, ImenitnaPriložnost in 1 other 4
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 (popravljeno) JJ-ne poznam njegovega spolnega zivljenja, se je pa dokazal Aurelio Juri, ki ga je pomojem kot swinger dal marsikomu pusit hahaha :naughty: wow, ful hud štos ... Popravljeno September 30, 2009. Popravil mashina oks, xyznanixyz, Furioso in 1 other 2 2
Kramp Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 wow, ful hud štos ... Tak, da ga je moral 3x ponoviti in sam sebe citirati. Verjetno strah pred tem, da ga ne bi brali. Sploh pa ne znate poslušat ne brat. Dec je izrazil željo, da naj ga Janša vleče, ne pa da naj bi ga vlekli Janši. Uffff, groza, se mi Urša kar smili. Sicer pa ga ona vlejče, ne vleče. To bo mal drgač. ImenitnaPriložnost, dotem in oks 1 2
šokac Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Še nimate nobene ideje? Vse kaže na to, da bo potrebno poklicati profesorja Baltazarja.
AndY1 Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 (popravljeno) Malček sem si vzel časa......in poslušal razpravo iz državnega zbora. Sem za parlamentarizem! Sem za pravičnost! Sem za.......vse, kar prinaša taka družbena ureditev! Me pa močno moti............abotnost, sprenevedanje, pokvarjenost, cinizem, zahrbtnost, škodoželjnost, foušljivost, kalimerovstvo, izsiljevalsvo, nerganje, spreobračanje, fašističnost, koruptivnost..........stranke, ki jo z vsemi temi lastnostmi, predstavlja nekoč največji in najbolj zagrizen komujazer ( v slbšalnem smislu besede ) Janez Ivan Janša. Kaj naj vsi tisti, ki nam obrača želodec ob omembi teh treh črk......sploh storimo......????? Naj pričnemo zbirati podpise za prepoved......če že druge ne......odpiranja internetnih strani SDS????????.........besedičenja njihovih poslancev???????? Res ne vem.......samo take zaplankanosti od ljudi, ki naj bi imeli vsaj nekaj izobrazbe..........si pa nikakor nisem predstavljal. Ja, najbolje, da se jih pomeče v Hudo Jamo, a ne? Popravljeno December 22, 2009. Popravil AndY1 maus, klimbra in dotem 1 2
GRUNF Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Ja, najbolje, da se jih pomeče v Hudo Jamo, a ne? Boš ti prvi?? klimbra 1
Buzdovan Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Stranka na oblasti v času krize nima šans na naslednjih volitvah. Pri nas ima sanse, ker zdaj ze vsi vemo, kaj nas caka ob ponovni izvolitvi kaplarja za predsednika vlade. Prepovedati SDS ni ravno demokraticna metoda, predlagam ignoriranje na volitvah. Je najucinkovtejse.
maus Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 js jih tud ne bi prepovedal... pol postanejo mučeniki... kr poglejte kok so ns zajebal (to najbolj JLA-ju zamerim), da je iz JJ-ja naredu mučenika. Kdor drugemu jamo koplje, je iz SDS-a ...
AndY1 Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Pa vi ste pacienti. klimbra in dotem 1 1
Tedybear Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 (to najbolj JLA-ju zamerim), da je iz JJ-ja naredu mučenika. JLA ni nič kriva. Ertl ga je z aretacijo dvignil iz anonimnosti. Kdo le, razen komu liderjev, je pred aretacijo poznal potopisca romanja v Jajce. Jebeš državo, kjer moraš ukrast polo papirja, da postaneš čez dobro desetletje premier. :unsure: RHonda 1
maus Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 JLA ni nič kriva. Ertl ga je z aretacijo dvignil iz anonimnosti. Kdo le, razen komu liderjev, je pred aretacijo poznal potopisca romanja v Jajce. Jebeš državo, kjer moraš ukrast polo papirja, da postaneš čez dobro desetletje premier. :unsure: ajaaaaa.... JLA nč kriva .. se ji globoko opravičujem, ker sem šel z orožjem nanje... :unsure: najbolj me moti, ker se tolčejo po prsih, da so naredili Slovenjo samostojno ... takrat SDS-sa spoh ni bilo ... ko jim bo enkrat jasno, da naj prenehajo s pogrevanjem stvari pred osamosvajanjem, ker osamosvojitev je naredila CELA Slovenija z plebiscitom in vsemi, ki so/smo prijeli za orožje oziroma drugače pripomogli novi slovenski državi. Če tega CELA Slovenija ne bi tega naredila, sedaj ne bi mogli udrihat za nazaj. NITI LEVI NITI DESNI NITI "SREDINA" NIMAJO PRAVICE GOVORITI KDO JE OSAMOSVOJIL SLOVENIJO.... MI SMO JO IN NOBENA STRANKA POSEBAJ. P.S. se opravičujem... malo sem se razburu rdeci_vragec, thumper, Alla in 2 others 4 1
Tedybear Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Pa smo spet pri Ertlu. Res si ni zaslužu odlikovanja. :naughty: RHonda, Rude Boy in TOMTECH 1 2
GRUNF Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Pa vi ste pacienti. Ti pa reikarniran dr.Rugelj, kajne?? dotem, xr800, klimbra in 2 others 3 2
GRUNF Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 JLA ni nič kriva. Ertl ga je z aretacijo dvignil iz anonimnosti. Kdo le, razen komu liderjev, je pred aretacijo poznal potopisca romanja v Jajce. Jebeš državo, kjer moraš ukrast polo papirja, da postaneš čez dobro desetletje premier. ...po treh letih pa minister za obrambo.... xr800, thumper in RHonda 2 1
Tedybear Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 (popravljeno) Mausu: Kolega, vem, da si me razumu. Povsem se strinjam s teboj, da je največja napaka privatiziranje dogodkov od sredine osemdesetih pa do osamosvojitve. Rezultati prebiscita, odziv množic in enotnost v tistih časih ne podpirajo trditev SDS in ostale desnice, da smo volilci levice takrat bili na "drugi" strani. Popravljeno December 22, 2009. Popravil Tedybear RHonda in thumper 1 1
thumper Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 ajaaaaa.... JLA nč kriva .. se ji globoko opravičujem, ker sem šel z orožjem nanje... :unsure: najbolj me moti, ker se tolčejo po prsih, da so naredili Slovenjo samostojno ... takrat SDS-sa spoh ni bilo ... ko jim bo enkrat jasno, da naj prenehajo s pogrevanjem stvari pred osamosvajanjem, ker osamosvojitev je naredila CELA Slovenija z plebiscitom in vsemi, ki so/smo prijeli za orožje oziroma drugače pripomogli novi slovenski državi. Če tega CELA Slovenija ne bi tega naredila, sedaj ne bi mogli udrihat za nazaj. NITI LEVI NITI DESNI NITI "SREDINA" NIMAJO PRAVICE GOVORITI KDO JE OSAMOSVOJIL SLOVENIJO.... MI SMO JO IN NOBENA STRANKA POSEBAJ. P.S. se opravičujem... malo sem se razburu :worship: p.s. nič hudega...dobiš za pir ker si tako lepo razložil... RHonda 1
Tedybear Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Bo treba prepovedat tudi podmladek SDS-a. Kakšno nesramnost so si danes privoščili mladi debilčki pri županu Jankoviću. Banda!!!! klimbra, dotem, RHonda in 1 other 2 2
Kramp Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 (popravljeno) Bo treba prepovedat tudi podmladek SDS-a. Kakšno nesramnost so si danes privoščili mladi debilčki pri županu Jankoviću. Banda!!!! Pošteno sledijo svojemu vzorniku... Sem dežurni šimfar čez župankoviča, pa vseeno trdim, da bolje 10 župankovičev kot 1/2 enega takega idiota, kot so se ti smrkavci danes izkazali. Popravljeno December 22, 2009. Popravil Kramp RHonda, dotem, Rude Boy in 3 others 3 3
RHonda Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Da bi bilo najlepse darilo za prebivalce Ljubljane, da ta krota ne postane vnovic zupan, se z njimi povsem strinjam!!! Ostalo no comment. dotem, SCORPIONS, klimbra in 1 other 1 3
LucifugeRofocale Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Da bi bilo najlepse darilo za prebivalce Ljubljane, da ta krota ne postane vnovic zupan, se z njimi povsem strinjam!!! Ostalo no comment. Dokler opozicija ne ponudi kolkrtolk kredibilno-popularnega kandidata, nimamo kaj debatireti. Današnji schrott od SDS-SLS-NSI podmladka je pokazal, da se neki hudi asi ravno ne valijo na t.i. desnici. Alla 1
LucifugeRofocale Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Čeprav, še vedno ne vem, zakaj prištevajo Zorangutana (priljubljen nadimek v opoziciji) med levičarje. Po defaultu so tisti, ki imajo kapital, desničarji. Ergo, za koji qurac, Don Zoccija tlačijo med levičarje? Nekaj je dandanes narobe s temi delitvami, xexe... Alla 1
LucifugeRofocale Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Pa vi ste pacienti. Eh, spet neka roftarska psefdo-psihonaliza publike. Dost popularna stvar v bivši Sovjetski zvezi. Alla 1
LucifugeRofocale Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 Ja, najbolje, da se jih pomeče v Hudo Jamo, a ne? Ja, če še ne veš, Huda jama je *drugorazredna* tema. Alla in Rude Boy 2
Pervy Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 Da bi bilo najlepse darilo za prebivalce Ljubljane, da ta krota ne postane vnovic zupan, se z njimi povsem strinjam!!! Ostalo no comment. Rode je zdaj brez službe, verjetno bi ti bil za njega, a? Alla 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se