Guest Brumer Objavljeno Junij 25, 2009 Deli Objavljeno Junij 25, 2009 Dober dan! Jaz se pa odločam med Gilero Runner in Peugeot Jet-force / C-tech. ( do 1300 € ) Sicer po izgledu mi je definitivno lepši peugeot, a nevem kateri je boljši po notranjosti ( mašina pa to ) ??? Kaj vi mislite kateri je bolši ? ima kdo kake izskušnje z Peugeoti ???? Lp, Dado Kupi Hondo Zomer Ti nebo žal, doma imam dve zelo vredu motorček,majhna poraba,4-takna mašina 1X letno zamenjaš olje motor brez napak, če dokupiš Polinija cena ca 300€ gre točno 75 km/h sicer orig. gre ca 58 km/h.Ima pa vsa čuda tehnike;einšprizer, katalizator, lambda sondo-ogrevano,vodno hlajenje,4-ri ventilsko tehniko, dinamo-starter,izredne luči 2X kratka in dolga itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stashox3 Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Bom kar v to temo napisal da nebom odpiral druge! Kaj pravite na Sym Jet Sport X .... Ma kdo kake izkusnje? Se ga da predelat da gre okrog 80?..Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 en ga ma k ga poznam pa mu gre okol 80 mislm pa ad je brez blokad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dadovejzo Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 To si je najbolš gilero runner kupt pa jeee :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 hmmmm...zakaj že? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dadovejzo Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 hmmmm...zakaj že? hmmmmmmmmmmmmmm ........ newem .... kr je mogoče čist dobra ????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bla7 Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 hm malo sem gledal forum in videl motor leo pard longo. zanima me če kdo kaj več ve o tem motorju npr. koliko prestav ima, končna hitrost prez blokade, če je zanesljiv itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stirkac Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 Bom kar v to temo napisal da nebom odpiral druge! Kaj pravite na Sym Jet Sport X .... Ma kdo kake izkusnje? Se ga da predelat da gre okrog 80?..Hvala Moj prijau ma pa ti lahk povem da je skuter dokaj soliden in gre brez blokad prb. 75-80 km/h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dadovejzo Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 hm malo sem gledal forum in videl motor leo pard longo. zanima me če kdo kaj več ve o tem motorju npr. koliko prestav ima, končna hitrost prez blokade, če je zanesljiv itd. Jst sm ga zdej pred parimi dnevi gledu pr Španu .... pa se mi zdi ful tak plastičn ceu :S ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atxs Objavljeno Februar 26, 2010 Deli Objavljeno Februar 26, 2010 Alexus javi se in povej če se kej kvarta tvoje dva LEO PARDA. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi4 Objavljeno April 11, 2010 Deli Objavljeno April 11, 2010 (popravljeno) Prodajam nekaj zate. Yamaha DT 50 supermoto. Cena: 1600- oziroma spustim največ do 1500 Če te zanima, oziroma si resen, me kontaktiraj lp, gašper Popravljeno April 11, 2010. Popravil gapi4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno April 11, 2010 Deli Objavljeno April 11, 2010 Kupi yamaho tzr 50! Polagaš v ovinke ko nor! mas rablene za 1400€! dobavljivi deli pa lepo zgleda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VERMA Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 (popravljeno) Drugač če koga zanima prodajam motor CPI SM. Letnik 2007. Brez prask. Potrjeni vsi uradni servisi pri A-cosmos. še LINK do motorja. Kontaktirajte me na zasebca al pa na telefonsko številko ki jo najdete na linku. Popravljeno November 24, 2010. Popravil VERMA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitja.ferjancic Objavljeno Maj 2, 2014 Deli Objavljeno Maj 2, 2014 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8427644 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
piagio Objavljeno Januar 7, 2020 Deli Objavljeno Januar 7, 2020 Pa kje se da sploh kupit cpi. Osebno iščem cpi 50 gtr pa ni podatkov kje če sploh ga prodajajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofil Objavljeno Maj 12, 2021 Deli Objavljeno Maj 12, 2021 (popravljeno) Na koliko km se menjujejo valjčki pa jermen na 50 ccm skuterjih? Konkretno na SYM JET 14, čeprav verjetno vsi njihovi modeli imajo enak motor. Eni prodajajo z 7-9000 km, pa me zanima, ali je to zrelo za konkreten servis. Popravljeno Maj 12, 2021. Popravil motofil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se