baddad Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 (popravljeno) Pod nujno je treba posneti dokumentarec o lojzeku - monosvetovcu, ki kupi motor, montira top case, da s sabo lahko vzame vodo iz pipe in domačo klobaso,kupi opremo v hofer/lidl štacuni, pa gre na furo. Potem se sreča s prijatelji in se pogovarjajo, kje so kakšne razprodaje in par besed o tcshopu. Potem zašpila kakšen turbo folk bend na harmoniko in par blondink skače po odru, folk pa ploska. Sledi obvezno žegnanje s celo mašo. Skratka idealen film za lojzeka. :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno April 26, 2009. Popravil baddad
bernardek Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 naša zgodba je pa tam nekje vmes med dozzi-jem in baddadom :naughty:
ZEKKO Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 http://poptv.si/multimedia/odklop-motorist.html tole je blo boli :naughty:
paris2 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 http://poptv.si/multimedia/odklop-motorist.html tole je blo boli :naughty: tega pa še nism vidu... zanimivo
herbieflower Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 http://poptv.si/multimedia/odklop-motorist.html tole je blo boli :naughty: Legenda z Legendo!
lejcek Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 Se je že Pervy javil... Naberi denar, če ga bo dovolj, bomo imeli celo nadaljevanko... Morda bo Semenalda zopet spregledala... :naughty: Se ti vidi, da je nisi gledal :lol: Esmeralda je
biker77 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 (popravljeno) i feel blond today :evilgrin: very blond Popravljeno April 26, 2009. Popravil biker77
Pervy Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 http://poptv.si/multimedia/odklop-motorist.html tole je blo boli :naughty: he he he, teh časov se pa še spomnim :evilgrin:
SF Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Takrat so najbolj nori časi že zdavnaj minili... :closedeyes:
Sitko Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Ta dokumentarec je eno navadno sranje. Sramota ga je sploh imenovati dokumentarec, ker ni objektiven, ne predstavlja dejanskega v celoti, torej je zavajujoč.
ferek Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 ...PO mojem je pa dokumentarec popolnoma OK! Zajeta niso edino daljša, turistična potovanja ampak, žal tudi sam opažam da klubska motoscena deluje največ v obliki križemkražem obiskovanja motozborov, z vsem pokazanim, športni zanesenjaki pa z divjanjem po cestah, no, nekajkrat letno tudi na Grobniku... Zame je film popolnoma objektiven iz stališča VEČINE! Razpizdjeni ste (smo) le tisti, ki nam moped pomeni bolj prevozno sredstvo za odkrivanje novih dežel, naravnih lepot itd... in nas šport, radiranje gum, sproščanje adrenalina NE ZANIMA... iN ČE SMO dobro gledali dokumentarec je PATER NIKO tudi o tej - umirjenejši plati motociklizma govoril, tako da zajeto je bilo V BISTVU VSE! Roko na srce TAKI SMO! :trance_33_sleep: BRAVO RTVS! DOBER FILM!
xhunter6x Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Gledal sem dokumentarec in je bil res malo sramotno narejen. Lahko bi pokazali več o tem kako sami sebe zaščititi, povdarili pomen zaščitne opreme. Povedali par napotkov za bolj varno vožnjo. Je pa res,kar tudi sam opažam, kot "motorist" (zakaj v navednicah, ker vozim 125ccm motor :krneki: ) imam veliko težav, saj mi avtomobilisti tudi trobijo ker vozim po omejitvah (seveda v 50km/h omejitvi peljem do 60km/h). Zadnjič me je prehitel živčni avtomobilist v naselju čez polno črto vozil pa sem natanko 64km/h. Če motoristi ne vozimo hitro so vsi avtomobilisti nekaj živčni. In vsi avtomobilisti izsiljujejo. Če je pa motor pa mam kao frej, maš ti frej moj k***. Če bi imel avtobus bi ga zbil. To me izjemno moti, da ne povejo, da so za smrti motoristov odgovorni tudi soudeleženci v prometu. Potrebno bi bilo tudi povdariti, da če voziš motor moraš sam poskrbeti za svojo varnost in moraš biti mnogobolj previden kot avtomobilisti.
Spider™ Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Res nisem cele teme pregledal, mogoče ve kdo kje bi torent našel za film?
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 1, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 tako da zajeto je bilo V BISTVU VSE! Roko na srce TAKI SMO! :trance_33_sleep: BRAVO RTVS! DOBER FILM! Ma daj, ne klobasaj ...
Sitko Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 ...PO mojem je pa dokumentarec popolnoma OK! Zajeta niso edino daljša, turistična potovanja ampak, žal tudi sam opažam da klubska motoscena deluje največ v obliki križemkražem obiskovanja motozborov, z vsem pokazanim, športni zanesenjaki pa z divjanjem po cestah, no, nekajkrat letno tudi na Grobniku... Zame je film popolnoma objektiven iz stališča VEČINE! Razpizdjeni ste (smo) le tisti, ki nam moped pomeni bolj prevozno sredstvo za odkrivanje novih dežel, naravnih lepot itd... in nas šport, radiranje gum, sproščanje adrenalina NE ZANIMA... iN ČE SMO dobro gledali dokumentarec je PATER NIKO tudi o tej - umirjenejši plati motociklizma govoril, tako da zajeto je bilo V BISTVU VSE! Roko na srce TAKI SMO! :trance_33_sleep: BRAVO RTVS! DOBER FILM! Ja OK, pac tvoje mnenje. Patra in par nalitih ter seveda dva para uvozenih joskov (brez tega ni slovenskega filma?) dam za referenco, pa je film ze dober? Eeee, ne bo slo. Roko na srce, CE TAKSNI STE, kot prikazuje ta kvazi dokumentarec o motorizmu, potem vam je pac film vsec. Objektiven pa ni niti priblizno. Reziser bi se lahko bolj potrudil, pa se mu verjetno ni dalo. Ali pa je v svojem zanosu Veliko kolegov nas je, ki se z vecino prikazanega ne moremo (niti se nocemo) poistovetiti. Pa kaj bi prepricani prepricevali prepricane. Rajsi uzivajmo zivljenje. Razmisljam, v cem je poanta tega filma in kdo je bil producentu/reziserju ciljna publika? Morda siriti negativizem o motorizmu? Morda protagonirati pijancevanje? Morda reklamirati motozbore? Morda reklamirati enega ali dva MK? Itd. Dober se mi zdi edino del o nesrecah, pa se ta bi lahko bil bolj poucen, ce je bila ciljna publika moto srenja.
INFINITI Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 (popravljeno) Ej toliko zgražanja je bilo nad tem TVS prispevkom, kako se motoriste kaže kot pijance, pa ženskaroše potem pa človek zasledi na forumu takšno povabilo: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=29380 -Zanimivo a ne? Sam ne pijem NIKOLI ko imam ključe v žepu. Pa marsikoga je verjetno ravno zato tudi prispevek užalil, ampak evo; verjetno so iz takšnih zadev črpali "material" za snemanje. Popravljeno Maj 1, 2009. Popravil INFINITI
drmr1 Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Ej toliko zgražanja je bilo nad tem TVS prispevkom, kako se motoriste kaže kot pijance, pa ženskaroše potem pa človek zasledi na forumu takšno povabilo: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=29380 -Zanimivo a ne? Sam ne pijem NIKOLI ko imam ključe v žepu. Pa marsikoga je verjetno ravno zato tudi prispevek užalil, ampak evo; verjetno so iz takšnih zadev črpali "material" za snemanje. Ne vem kaj je narobe s tem vabilom saj lahko tud kokto piješ če si alergičn na alkohol.Bistvo tega je druženje,vsak zase ve kaj in koliko bo spil in kdaj bo šeu domov.Dokler boš imeu ključe v žepu lahko brez skrbi kakšno :beer1: spiješ ko se pa naspiš pa daš pa kluče iz žepa .ZA BISTRE GLAVE NI TEŽAVE.
president Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Ej toliko zgražanja je bilo nad tem TVS prispevkom, kako se motoriste kaže kot pijance, pa ženskaroše potem pa človek zasledi na forumu takšno povabilo: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=29380 -Zanimivo a ne? Sam ne pijem NIKOLI ko imam ključe v žepu. Pa marsikoga je verjetno ravno zato tudi prispevek užalil, ampak evo; verjetno so iz takšnih zadev črpali "material" za snemanje. očitno ti in še veliko takih sploh niste pogledal dokumentarca.ali pa samo delno.npr jaz sem videl v filmu veliko motoristov in bajkerjev,ki sploh ne pijejo.tudi sam nisem poizkusil alkohola že 27 let ,pa sem vsak vikend na moto zborih doma in po svetu.pa lahko trdim , da so vabila za moto zbore skoraj povsod enaka.normalno pa da ni tako napisano npr.za moto športne prireditve.čeprav se ga na koncu tudi kdaj nabutajo,če ne celo nasmrkajo.človek se pač sam odloči na kakšno prireditev bo šel.ali pa sploh nikamor.ima pa drug fetiš. trba je vedeti bolj kako se je vse skupaj začelo z motorizmom pri nas.itd.treba je vedti,da se generacije menjamo.cca zadnjih dest let se je zelo spremenilo.to pa vemo samo mi,ki smo že več kot 30 let na jeklenih konjičkih.če bi jaz delal dokumentarca.verjetno nebi sploh omenjal grobnika npr,ker mi ne sede,nekdo drug pa mogoče samo to in bi rekel to je tapravo.en krosist bi ga pa spet po svoje delal.pa spet tretjim ne bi bil všeč. to pa pomeni to,da bi morali posneti eno nadaljevanko,ki bi bili zajeti vsi,ki ses čimerkoli ukvarjate v zvezi motorji.pa bi še kaj manjkalo npr,ruska roleta (vožnja po nasprotnem pasu)ali pa čez vse rdeče. pa še to si upam trditi,da se jih namanj ubije tistih,ki so včlanjeni v prave klube .ta kvazi dokumnterc bi si pa mogoče morali dvakrat ogledati.grem stavit,da bi si marsikdo spremenu mišljenje.nekdo na plus nekdo na minus.v glavnem tem o motorjih je ogromno.težko bo tukaj vse zadovoljiti.pa še pa še bi lohka pisal,če bi vi to tudi potem razumeli :naughty:
ETV1000 Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 očitno ti in še veliko takih sploh niste pogledal dokumentarca.ali pa samo delno.npr jaz sem videl v filmu veliko motoristov in bajkerjev,ki sploh ne pijejo.tudi sam nisem poizkusil alkohola že 27 let ,pa sem vsak vikend na moto zborih doma in po svetu.pa lahko trdim , da so vabila za moto zbore skoraj povsod enaka.normalno pa da ni tako napisano npr.za moto športne prireditve.čeprav se ga na koncu tudi kdaj nabutajo,če ne celo nasmrkajo.človek se pač sam odloči na kakšno prireditev bo šel.ali pa sploh nikamor.ima pa drug fetiš. trba je vedeti bolj kako se je vse skupaj začelo z motorizmom pri nas.itd.treba je vedti,da se generacije menjamo.cca zadnjih dest let se je zelo spremenilo.to pa vemo samo mi,ki smo že več kot 30 let na jeklenih konjičkih.če bi jaz delal dokumentarca.verjetno nebi sploh omenjal grobnika npr,ker mi ne sede,nekdo drug pa mogoče samo to in bi rekel to je tapravo.en krosist bi ga pa spet po svoje delal.pa spet tretjim ne bi bil všeč. to pa pomeni to,da bi morali posneti eno nadaljevanko,ki bi bili zajeti vsi,ki ses čimerkoli ukvarjate v zvezi motorji.pa bi še kaj manjkalo npr,ruska roleta (vožnja po nasprotnem pasu)ali pa čez vse rdeče. pa še to si upam trditi,da se jih namanj ubije tistih,ki so včlanjeni v prave klube .ta kvazi dokumnterc bi si pa mogoče morali dvakrat ogledati.grem stavit,da bi si marsikdo spremenu mišljenje.nekdo na plus nekdo na minus.v glavnem tem o motorjih je ogromno.težko bo tukaj vse zadovoljiti.pa še pa še bi lohka pisal,če bi vi to tudi potem razumeli :naughty: Kakšen odprt zlom manj, pa benko pulko not, da kakšno reče. Kakšen križ manj, pa kakšnega stanovnika not, ali pa kakšnega "sivega panterja" iz tujine. Tole je bilo na nivoju nemega krika in podobne semi snuff kretenizacije naroda. Vsaj približno bi lahko probali nastavit ton cele teme da ni treba ravno vsakega vogala položit do ušes, da je motor vsakemu motoristu nekaj drugega, in nujno vibrator za nadledvično žlezdo.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 2, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Dokler boš imeu ključe v žepu lahko brez skrbi kakšno :beer1: spiješ ko se pa naspiš pa daš pa kluče iz žepa .ZA BISTRE GLAVE NI TEŽAVE. Dej ne nabiji ... Če ga orenk žuraš/piješ (torej - če spiješ kaj več kot 5 pirov, kar se hitr zgodi, če piješ cel popoldan+večer), se drug dan trezniš še orenk do popoldneva, pa zmatran si ...
motofrik Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Če pa pogledamo z drugega zornega kota: - naslov je ''Okus po hitrosti''... Glede na videno -lahko bi se imenoval npr. ''Okus po hitrosti in alkoholu''. Je pač predstavil eno stran motorizma. Saj tudi kakšna oddaja tu in tam predstavlja narkomane, posledice uživanja drog in njihovo zdravljenje. Pa nihče ne misli, da zdaj smo pa vsi narkomani... Če drugega ne, je dvignila prah, ta oddaja. In če smo si iskreni in odkriti, -tisti ki divjajo, bodo divjali naprej. Tisti, ki pijejo, bodo pili naprej. Tisti, ki ne počnemo nič od tega, pa zaradi te oddaje ne bomo začeli piti in divjati... Dokler se ne spremeni miselnost v bučah, bo tako.. Žal. Le zakaj, ko gremo čez mejo, kar nenadoma ne vozimo pod vplivom maliganov, pa divjamo tudi ne...? Aja, tisti sploh ne gredo čez mejo, mogoče zato... Pa smo spet pri tistih, ki poznajo le ceste svoje občine. In te je največ kazalo..
Dolenc™ Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 (popravljeno) Dejmu tipu k je naredu rečt če bo naredu okus po hitrosti 2 (ne pozabte klikent na HD če že je tam) Sicer tud on snema dežne kaplce, ampak saj dober izpade Popravljeno Maj 2, 2009. Popravil Dolenc™
domina Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Tale mulo pa obvlada!!! Neverjetno hud video!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se