Skoči na vsebino

Okus po hitrosti, slo moto dokumentarec -

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
a slučajno gdo ve gdaj je ponovitev?

Danes je premierno predvajanje ob 21h, ponovitev pa mislim, da jutri okol 11h ... poglej na www.rtv.si, tam domuje čudežna skrivnost TV Sporedov ;)

Popravljeno . Popravil mashina
Objavljeno (popravljeno)
Picajzler... :P

Mama ti je picajzler :yes:

Popravljeno . Popravil GRUNF
Objavljeno
Mama ti je picajzler :yes:

A te sta že dva? :P

Objavljeno
To remek-delo morta videt komplet ... :)

ziher je kaka fura mimo prikritih grobišč ! motorističnih seveda ! ker drugače dvomim da bi Možina in Guzonja dala zeleno na semaforju dokumentarcev ki predstavljajo najpomembnejši programski segment Uredništva dokumentarnih oddaj, kjer izbor vsebin in način obdelave zajemata širok diapazon od zgodovinsko pomembnih tem, velikih osebnosti, do sodobnih družbenih, političnih in socialnih fenomenov v prepletu vizualne privlačnosti in strokovno obdelane vsebine. :fredy:

Objavljeno
Oj! Hvala ti lasanga!

Točno! Samo spomin si mi moral osvežiti.

S tem je tako; "Nič ne boli in vedno kaj novega izveš"! :O Ni pa luštno, ker izpadeš butel... :P

Če vprašaš, si 5 minut butelj, če ne vprašaš, si pa lahko celo življenje...

A si se ti gužval z AfricoTwin mimo dveh domačinov v Mirni Peči? Tudi potrobil jima nisi, ju je potem en drug vstran potegnil. Imaš živce, imaš...

Objavljeno

No pa da vidim to Lupotovo stvaritev... Ogledal si jo bom popolnoma neobremenjen, s pivom v roki.

Objavljeno (popravljeno)

Kdaj se začne in na kermu programu; slo1 ob 21:00; je to res?

- res: spored

Popravljeno . Popravil paris2
Objavljeno

Ejej :rolleyes: , pozitivnih pik ziher nisem dobil pr domačih :grrr .

Objavljeno

:D:D zanimiv dokumentarec :D samo se mi zdi da so malo preveč govorili o smrti :ninja:

kao...kupil si si motor...kupil si si smrt

Objavljeno (popravljeno)

Čist kul oddaja, mal površno, sam jebiga v eni uri je težko vse obdelat. Men je blo fajn, kr realno....

ps: ja tist s smrtjo so res mal najedal...

Popravljeno . Popravil sjeng
Objavljeno

Oddaja v redu, komentarji moje mame pa (sploh ne vem kerga smeškota bi dal)....

Objavljeno (popravljeno)

Mah preveč čoperjev pa smrti, nč ni blo off-roada ali kej podobnega. :whistle:

Mati se je kr za glavo držala ^_^

Popravljeno . Popravil Tabo
Objavljeno

V glavnem je "laična" javnost dobila blazno "dober" vtis o motoristih, če ga že do zdj ni mela slučajn.....vsaj kokr je po odzivu naših slišat :slap: ....norci, pijanci ect., ect.

Objavljeno

Pričakoval sem mogoče malo bolj konkretno...preveč vmesne glasbe in intermezza...drugač pa bi blo lahko več takih oddaj :worship:

Objavljeno

Žal mi je cajta, ki sem ga namenil gledanju tega dokumentarca, vem da sem kriv sam in bi lahko malo štrcno, lahko pa mi kdo razloži bistvo filma, ker jaz razen smrti, ki ga motor prinese z nakupom nisem dojel rdeče niti.

LP

Objavljeno (popravljeno)

Pazi zdej!

Tale tema bo zdele ratala največji motozbor :headbang:

Jest še zastopim tole sceno, jutri jih bom pa poslušal od vseh po vrsti. Po temle dokumentarcu bo folk po mojem mnenju dobil predstavo da smo podnevi norci, ponoč pijanci, če mamo pa srečo smo pa problem za doktorje, fizioterapevte, zdravstveno blagajno...., ter breme družinam ker smo egoisti in samo čakamo da nas bodo hodil obiskovat v bolnice in prižigat svečke.

Tist smisel katerega osebno doživljam v motorizmu je daleč od tega dokumentarca!!!!!!!!!!!!!

Lp T.

Popravljeno . Popravil Šarc
Objavljeno

lepa odajca, mal preveč govora o nesrečah, tako da domači so ostal malo odprtih ust in komentarji seveda vsem znani...... vidiš, vidiš kaj se dogaja prodi hudiča in pridi pameti že enkrat, ja mama o.k. bom :hmm:

Objavljeno

kretenizem kot ga že dolgo ni bilo videt

Objavljeno

v bistvu pod pričakovanjem.. sem mislo da bo malo več pozitivnega duha, malo bolj športno usmerjeno

že glede na naslov... ta bi res lahko bil "okus po pivu" kot je nekdo že omenil..

zbori pa take fore..

Objavljeno

Sem si ogledal dokumentarec, vendar bi rekel, da smo v luči javnosti z njim zelo slabo predstavljeni!!!! Polovico dokumentarca kur..rija, polovico pa nesreče. Sicer od tega nekaj velja, ampak nič več , kolikor je nesreč med avtomobilisti, in ne nazadnje, kot vedno omenja Gustinčič žrtev v gorah. Moje osebno mnenje, ta dokumentarec nam v splošni javnosti, nič ne koristi, kvečjemu nasprotno! Pazite nase, da o nas čim manj pišejo v kroniki!!! LP!

Objavljeno

Kr neki...........samo o drek pumpah so predvajal(Čoperjih)in njihov pivskih zborih in seveda plesalkah.....Okus po hitrosti :headbang: prej okus po pijančevanju :krneki:

Objavljeno

Skrpucalo od dokumentarca. :SS Žal mi je, da sem ga sploh pogledal.

Objavljeno

No glede na to kar sm ravnokar vidla, v Sloveniji sploh nis motorist, če nimaš nonstop najmanj tri pire u rit!!! :headbang:

Objavljeno

ni ravno oddaja to, bolj zmontitrani posnetki in nekaj izjav. tako da čakam kaj boljšega.

tistega podivjanega goveda v žireh res ni bilo treba snemat. v dnevni sobi me je bilo sram :headbang:

in žalostno, da je nek župnik glavni analitik prometne varnosti v oddaji. :worship:

pogrešam razpravo o prometni varnosti, kulturi vseh voznikov, vzrokih za nesreče, stanju naših cest,.. in to iz strani politikov, policije, upravljalcev cest, avto-moto organizacij.

ajaa... motoristi razen zmks (ki ne ve za kaj obstaja) nimamo organizacije, ki bi opozarjala na težave in sodelovala pri zakonodaji in projektih za prometno varnost.

pozitivna je edino predstavitev okrevanja po nesrečah, ki je dala marsikomu za mislit ;)

Objavljeno
kretenizem kot ga že dolgo ni bilo videt

Si pričakoval,da bodo sposobni kaj resnično gledljivega skupi spravit?

je pa res,da sem vseeno upal,da bo kaj bolje...

Custon narejen za komfort in udobje lastnika :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!