ImenitnaPriložnost Objavljeno April 21, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) a slučajno gdo ve gdaj je ponovitev? Danes je premierno predvajanje ob 21h, ponovitev pa mislim, da jutri okol 11h ... poglej na www.rtv.si, tam domuje čudežna skrivnost TV Sporedov Popravljeno April 21, 2009. Popravil mashina
GRUNF Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) Picajzler... Mama ti je picajzler :yes: Popravljeno April 21, 2009. Popravil GRUNF
vapotek Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Mama ti je picajzler :yes: A te sta že dva?
Rude Boy Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 To remek-delo morta videt komplet ... ziher je kaka fura mimo prikritih grobišč ! motorističnih seveda ! ker drugače dvomim da bi Možina in Guzonja dala zeleno na semaforju dokumentarcev ki predstavljajo najpomembnejši programski segment Uredništva dokumentarnih oddaj, kjer izbor vsebin in način obdelave zajemata širok diapazon od zgodovinsko pomembnih tem, velikih osebnosti, do sodobnih družbenih, političnih in socialnih fenomenov v prepletu vizualne privlačnosti in strokovno obdelane vsebine. :fredy:
LK64 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Oj! Hvala ti lasanga!Točno! Samo spomin si mi moral osvežiti. S tem je tako; "Nič ne boli in vedno kaj novega izveš"! Ni pa luštno, ker izpadeš butel... Če vprašaš, si 5 minut butelj, če ne vprašaš, si pa lahko celo življenje... A si se ti gužval z AfricoTwin mimo dveh domačinov v Mirni Peči? Tudi potrobil jima nisi, ju je potem en drug vstran potegnil. Imaš živce, imaš...
SF Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 No pa da vidim to Lupotovo stvaritev... Ogledal si jo bom popolnoma neobremenjen, s pivom v roki.
paris2 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) Kdaj se začne in na kermu programu; slo1 ob 21:00; je to res? - res: spored Popravljeno April 21, 2009. Popravil paris2
bikez Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Ejej , pozitivnih pik ziher nisem dobil pr domačih :grrr .
sonda Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 zanimiv dokumentarec samo se mi zdi da so malo preveč govorili o smrti kao...kupil si si motor...kupil si si smrt
sjeng Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) Čist kul oddaja, mal površno, sam jebiga v eni uri je težko vse obdelat. Men je blo fajn, kr realno.... ps: ja tist s smrtjo so res mal najedal... Popravljeno April 21, 2009. Popravil sjeng
Hornet Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Oddaja v redu, komentarji moje mame pa (sploh ne vem kerga smeškota bi dal)....
Tabo Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) Mah preveč čoperjev pa smrti, nč ni blo off-roada ali kej podobnega. Mati se je kr za glavo držala ^_^ Popravljeno April 21, 2009. Popravil Tabo
SharpNinja Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 V glavnem je "laična" javnost dobila blazno "dober" vtis o motoristih, če ga že do zdj ni mela slučajn.....vsaj kokr je po odzivu naših slišat ....norci, pijanci ect., ect.
Andro82 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Pričakoval sem mogoče malo bolj konkretno...preveč vmesne glasbe in intermezza...drugač pa bi blo lahko več takih oddaj :worship:
Temty Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Žal mi je cajta, ki sem ga namenil gledanju tega dokumentarca, vem da sem kriv sam in bi lahko malo štrcno, lahko pa mi kdo razloži bistvo filma, ker jaz razen smrti, ki ga motor prinese z nakupom nisem dojel rdeče niti. LP
Šarc Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) Pazi zdej! Tale tema bo zdele ratala največji motozbor Jest še zastopim tole sceno, jutri jih bom pa poslušal od vseh po vrsti. Po temle dokumentarcu bo folk po mojem mnenju dobil predstavo da smo podnevi norci, ponoč pijanci, če mamo pa srečo smo pa problem za doktorje, fizioterapevte, zdravstveno blagajno...., ter breme družinam ker smo egoisti in samo čakamo da nas bodo hodil obiskovat v bolnice in prižigat svečke. Tist smisel katerega osebno doživljam v motorizmu je daleč od tega dokumentarca!!!!!!!!!!!!! Lp T. Popravljeno April 21, 2009. Popravil Šarc v3sn4 1
radoracer Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 lepa odajca, mal preveč govora o nesrečah, tako da domači so ostal malo odprtih ust in komentarji seveda vsem znani...... vidiš, vidiš kaj se dogaja prodi hudiča in pridi pameti že enkrat, ja mama o.k. bom :hmm:
biker77 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 kretenizem kot ga že dolgo ni bilo videt
m@dness Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 v bistvu pod pričakovanjem.. sem mislo da bo malo več pozitivnega duha, malo bolj športno usmerjeno že glede na naslov... ta bi res lahko bil "okus po pivu" kot je nekdo že omenil.. zbori pa take fore..
Simon75 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Sem si ogledal dokumentarec, vendar bi rekel, da smo v luči javnosti z njim zelo slabo predstavljeni!!!! Polovico dokumentarca kur..rija, polovico pa nesreče. Sicer od tega nekaj velja, ampak nič več , kolikor je nesreč med avtomobilisti, in ne nazadnje, kot vedno omenja Gustinčič žrtev v gorah. Moje osebno mnenje, ta dokumentarec nam v splošni javnosti, nič ne koristi, kvečjemu nasprotno! Pazite nase, da o nas čim manj pišejo v kroniki!!! LP! v3sn4 1
QQ7 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Kr neki...........samo o drek pumpah so predvajal(Čoperjih)in njihov pivskih zborih in seveda plesalkah.....Okus po hitrosti prej okus po pijančevanju :krneki:
rude Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Skrpucalo od dokumentarca. Žal mi je, da sem ga sploh pogledal.
domina Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 No glede na to kar sm ravnokar vidla, v Sloveniji sploh nis motorist, če nimaš nonstop najmanj tri pire u rit!!!
rebel Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 ni ravno oddaja to, bolj zmontitrani posnetki in nekaj izjav. tako da čakam kaj boljšega. tistega podivjanega goveda v žireh res ni bilo treba snemat. v dnevni sobi me je bilo sram in žalostno, da je nek župnik glavni analitik prometne varnosti v oddaji. :worship: pogrešam razpravo o prometni varnosti, kulturi vseh voznikov, vzrokih za nesreče, stanju naših cest,.. in to iz strani politikov, policije, upravljalcev cest, avto-moto organizacij. ajaa... motoristi razen zmks (ki ne ve za kaj obstaja) nimamo organizacije, ki bi opozarjala na težave in sodelovala pri zakonodaji in projektih za prometno varnost. pozitivna je edino predstavitev okrevanja po nesrečah, ki je dala marsikomu za mislit v3sn4 1
sesir Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 kretenizem kot ga že dolgo ni bilo videt Si pričakoval,da bodo sposobni kaj resnično gledljivega skupi spravit? je pa res,da sem vseeno upal,da bo kaj bolje... Custon narejen za komfort in udobje lastnika
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se