Stric Burek Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 kere gume najbl priporocate za na mito pa ne me napizdt k nism nc brav nazaj O:-) Na Mita gre kar hočš, tud 208RR, tko da lohk daš kar hočš
miha Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Na Mita gre kar hočš, tud 208RR, tko da lohk daš kar hočš to ubistvu sprasujem za frenda ja gledu sm pa d208 rr d208 gp in qualifier od dunlopk gp me mal mikajo
kukec1 Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 a kdo ve kje bi lahko gianellija za mitota naroču...ker v celu na scooterkit...so mi poslali da trenutno ni dobalvjiv? ker tecnigas RSG pa ja malo predrag 80k... LP
Stric Burek Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 a kdo ve kje bi lahko gianellija za mitota naroču...ker v celu na scooterkit...so mi poslali da trenutno ni dobalvjiv? ker tecnigas RSG pa ja malo predrag 80k... LP najboljši izpuhi za 2T so Jolly Moto, cene se vrtijo okrog 300€, nism pa prepričan Za đianelije ne vem
kukec1 Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 ja za jollya sm slišal ja...pa se ga da v slo kje naročit??? al ga je treba v italijo iskat?
k0ci Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 če bi jaz kupvau izpuh bi nabavu sharka
kukec1 Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 če bi jaz kupvau izpuh bi nabavu sharka mal več povej o njem.. (slika,cena,kje ga kupit...)?? LP
Stric Burek Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 ja za jollya sm slišal ja...pa se ga da v slo kje naročit??? al ga je treba v italijo iskat? Po moje da se ga da naročit v SLO... Če hočeš boljše performanse kupi Jollyja
Dolenc™ Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Glede gum moraš tud računat da pri 125ki ni tazga pojemka pa pospeška kot pri težjih motorjih, tko da se guma počasneje segreje. Zato sem se jst tud odloču za navadne 208, ki se prej segrejejo in držijo optimalno. Z RR pa vprašanje, če bi na pravo temperaturo segrel, hladna pa ne drži tako kot more. Qualifier koker sem prebral tle, majo tud kratko dobo ogrevanja. Mel sem gor že d207 pa d208, z obema sem bil zlo zadovoljen brez zdrsov, razen enkrat ko sem šel malo preko roba :rolleyes: ampak se je dalo popravt. Če bo pa kolega probal RR pa naj poroča kako se obnese :) Kar se tiče pa avspuhov je blo pa že večkrat povedano kolk se splača.
BaHa Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 glede gum ..... jst mam zadno gumo 160 in sicer dunlop sportmax d207 RR .... pa ne vem ka blodis k se segrejejo cist tkoj .... in drzijo tud dobr .... :OK:
reesko Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 mislm da je ena povezava med sharkom pa jollyem .)
CarLazar Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Evo vam Shark izpuh. Pride pa okrog 400€
Stroj Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 klikec Kerga ma pa tale mito? (auspum mislm)
Qalos Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Ok tko k sm mal brov kle to use o mitotih pa njihovih težavah me mal zanima a se ga še useen splača nabavt pa kok prbližn na let kuštajo stroški za dele?
k0ci Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 heh itq d se ga splača nabavt :OK: al je mito ja za dele pa tko: največ gre za benz pa olje, računaj enih 10l olja na leto (odvisn kok se boš vozu, naj bi bil pa za okoli 1000km liter) pol pa gume (komplet 55k), bat pride okoli 25k, pa kašno olje za menjalnik 2,5k (menjaš na 5000 km) pa zavorno olje (okoli 1000 sit) pa ploščice (original so precej drage, okoli 20k komplet), sveča okoli 2,5k pa še kakšne malenkosti se najdejo
Qalos Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Ok koci tnx! Res se morm kr kmal odločt kva bom kupu pa bi se rd pozanimov da se nam preveč nategnu! Mito usi pravjo da res leti kar je ful ql sam se pa tut mal hitrej uničuje od (za)ostalih motorjev! :D Mogu sm pa zvedet kok kuštajo deli da vem če jo bom lah vzdržvou!
k0ci Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Ok koci tnx! Res se morm kr kmal odločt kva bom kupu pa bi se rd pozanimov da se nam preveč nategnu! Mito usi pravjo da res leti kar je ful ql sam se pa tut mal hitrej uničuje od (za)ostalih motorjev! :D Mogu sm pa zvedet kok kuštajo deli da vem če jo bom lah vzdržvou! :lol1: zaostalih :OK: ne sej ni tk fajn drago če gledaš pol gume maš za 2 leti, ko jih enkrat zamenjaš, bat: nardiš generalno in se potem 15k km voziš brez skrbi, sam pred vožnjo ga moraš ogret pa pravo olje not vlivat (ala motul 600) pa nebi smelo bit problemov to da se ful uničuje lahk reče tist, ki ga ne zna ali ne more pravilno vdrževat (ogret pred furo pa olje), ampak kot sm reku, če ga tko vzdržuješ ko sm napisu maš bat vsaj za 15k km
BaHa Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 ah dej dej .... ce ne bi cagive mele (tastare) 7speed bi si lahko samo dildota v auspuh porivale ..... :kva2:
kukec1 Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 neki me zanima... najbljižji mi je zupin center v podplatu.....a se da tam dele za mitota naročit?? natančneje bi zajlo za števec rabil...oz. če kdo ve za koga ko jo prodaja... LP
blindek Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 mene pa zanima kaj so hibe oz. slabe lastnosti mitoja?torej kaj se rado kvari? na kaj bi naj bil še posebaj pozoren pri nakupu? LP
reesko Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 mene pa zanima kaj so hibe oz. slabe lastnosti mitoja?torej kaj se rado kvari? na kaj bi naj bil še posebaj pozoren pri nakupu? LP to smo že 10000X povedal...ampak usen ti lahko povem... mito rd popije benz :D pa rd mena kšn bat pa cilindr če ne delaš pravilno z njim :D drugač pa isto kot ostale navite 125-ke 2T...povsod je potrošni material...s tem da od mitota mašina je najbl navita in najbl pasja :devil: :devil: tko da mogoče je mal bl občutljiva...k greš pa kupt..pa pros enga tuki s foruma da gre s tabo k ma mitota...ker najbl ve kaj je lahko narobe .) tko da ne vem...pros enga...pa bo to to SREČNO .)
blindek Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 hvala :) vem da je NEKJE napisano to vse...vendar je 210 strani in je to malo veliko vse za prebrat :)
CarLazar Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 (popravljeno) En od med problemov je, da ti nea vžge na gumb. Saj jaz mam taki problem. Še vedno nea vem kaj je narobe! Ova okrogla,železna naprava zraven akumolatorja ki daje elektriko na štarter ni hin, gumb na belanci tudi ni hin, štarter tudi ne. Res nea več vem kaj bi lahko blo "kaput". Imate vi kakšno idejo? Lp. Jimi Popravljeno April 19, 2006. Popravil Jimiboni
k0ci Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 mogoče nima kontakta ( minusa - ) k ohišje štarterja mu je minus pol
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se