D_u_H_e_C Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 ti mogoče ki kaj prebija al pa maš kak kratek stik ?
Wilzz Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 En od med problemov je, da ti nea vžge na gumb. Saj jaz mam taki problem. Še vedno nea vem kaj je narobe! Ova okrogla,železna naprava zraven akumolatorja ki daje elektriko na štarter ni hin, gumb na belanci tudi ni hin, štarter tudi ne. Res nea več vem kaj bi lahko blo "kaput". Imate vi kakšno idejo? Lp. Jimi Z ohm metrom premer kable k gredo do štartrja pa boš vidu če u kablh problem.
BaHa Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 am .. no mi bo kdo povedu kok majo prenose(zobnike) mitoti 7 speed in kok 6 speed ?
Dolenc™ Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 7 speed ma 14/41, 6 speed se mi zdi da pa 14/38, če si to mislu.
k0ci Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 heh se mi zdi d baha nuca za vse prestave, da bo dal v un programček, in bo vidu končno hitrost :devil:
kukec1 Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 En od med problemov je, da ti nea vžge na gumb. Saj jaz mam taki problem. Še vedno nea vem kaj je narobe! Ova okrogla,železna naprava zraven akumolatorja ki daje elektriko na štarter ni hin, gumb na belanci tudi ni hin, štarter tudi ne. Res nea več vem kaj bi lahko blo "kaput". Imate vi kakšno idejo? Lp. Jimi Veš da imava isti problem!!!?? Jaz še sicer nisem nič probaval menjavat..ampak mi gre že rahlo na k****, da ga morm nonstop potiskat... LP
reesko Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 heh se mi zdi d baha nuca za vse prestave, da bo dal v un programček, in bo vidu končno hitrost :devil: ne pomoje je bahec to mislu k mu je napisu... ker mene skoz sprašuje mene kok mam razmerje...k ga matra da bi z aprilio mitota prehitu :P
k0ci Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 ker mene skoz sprašuje mene kok mam razmerje...k ga matra da bi z aprilio mitota prehitu :P ...an impossible task... :P zakaj to, sej ma skor vsak drgač, pač ko menaš ketno si lahk naročiš drugačno razmerje tk d to ni lih važno
Dolenc™ Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 Vidva k vama na gumb ne užge. A sta sigurna da ni akumulator hin? Ker jst sem tud reku da ni šans...pa je bil :). Tko se sliš kot da brni štarter, potegne pa ne. Če vama pa še to ne nardi, pol pa pojma nimam.
reesko Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 ja dej užgita ga na kleme...mogoče vama bo pa to pomagal...ker če bo vama tko užgou pomen da je akumulator v pizdici .)
CarLazar Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 (popravljeno) Glejte...akumolator mam total hin(niti polnit se ga ne da). Samo sem včeraj novega kupo. Zaj bom vse skup proklopo pa novi aku. not dal. Če zaj nebo vžgal bom popizdo. Meni se tudi močno zdi da je nekaj z kabli narobe. Samo nevem kje??? A ve kdo za koga v mariboru ki se ukvarja z elektroniko, da bi mi to malo pogledal. Sn bil v avstriji pa mi avstric reko da bom moral motor 3 tedne pri njemu pustit da bo ugotovil kaj je narobe :wacko: . Aja, pa je to normalno da ko maš motor v Leru(neutral) da še ti zraven zelene lučke, rdeča za olje gori, čeprav mam kesl za olje na Full ??? Popravljeno April 20, 2006. Popravil Jimiboni
reesko Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Glejte...akumolator mam total hin(niti polnit se ga ne da). Samo sem včeraj novega kupo. Zaj bom vse skup proklopo pa novi aku. not dal. Če zaj nebo vžgal bom popizdo. Meni se tudi močno zdi da je nekaj z kabli narobe. Samo nevem kje??? A ve kdo za koga v mariboru ki se ukvarja z elektroniko, da bi mi to malo pogledal. Sn bil v avstriji pa mi avstric reko da bom moral motor 3 tedne pri njemu pustit da bo ugotovil kaj je narobe :wacko: . Aja, pa je to normalno da ko maš motor v Leru(neutral) da še ti zraven zelene lučke, rdeča za olje gori, čeprav mam kesl za olje na Full ??? ja to da svet za olje je kul..ker to je zato da vidš če ti lučka sploh dela .)
k0ci Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Glejte...akumolator mam total hin(niti polnit se ga ne da). Samo sem včeraj novega kupo. Zaj bom vse skup proklopo pa novi aku. not dal. Če zaj nebo vžgal bom popizdo. Meni se tudi močno zdi da je nekaj z kabli narobe. Samo nevem kje??? A ve kdo za koga v mariboru ki se ukvarja z elektroniko, da bi mi to malo pogledal. Sn bil v avstriji pa mi avstric reko da bom moral motor 3 tedne pri njemu pustit da bo ugotovil kaj je narobe :wacko: . Aja, pa je to normalno da ko maš motor v Leru(neutral) da še ti zraven zelene lučke, rdeča za olje gori, čeprav mam kesl za olje na Full ??? ja to je tut pr men delal ko sm meu prazn aku. pa sm hotu vkurblat pa ni blo nič pol sm pa luči ugasnu pa še enkat gumb stsnu pa je upalu
CarLazar Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Folk!!! Ponosno vam povem da sem zrihtal problem :OK: :OK: :OK: Samo akumolator sn menjal. Sprve je vžgal :D Hvala vsem za nasvete!!!
kukec1 Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 jaz pa sem prej probal na kleme vžgat.. pa vse eno nena kresne :(
k0ci Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 (popravljeno) heh da nisi ti zdej varovalk skuru :OK: jst sm enkav vezu na aku od traktorja (300Ah, trenutni tok 900A) pa je sam klik naredlo Popravljeno April 20, 2006. Popravil k0ci
reesko Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 punce neki me zanima.... kje bi lahko dobu zajlo za sklopko za mitota... :? :? k sm opazu da je mal natrgana :BUA: :BUA: pa rabm zamenat <_<
Stric Burek Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Glejte...akumolator mam total hin(niti polnit se ga ne da). Samo sem včeraj novega kupo. Zaj bom vse skup proklopo pa novi aku. not dal. Če zaj nebo vžgal bom popizdo. Meni se tudi močno zdi da je nekaj z kabli narobe. Samo nevem kje??? A ve kdo za koga v mariboru ki se ukvarja z elektroniko, da bi mi to malo pogledal. Sn bil v avstriji pa mi avstric reko da bom moral motor 3 tedne pri njemu pustit da bo ugotovil kaj je narobe :wacko: . Aja, pa je to normalno da ko maš motor v Leru(neutral) da še ti zraven zelene lučke, rdeča za olje gori, čeprav mam kesl za olje na Full ??? Offtopic: Kolk si dal za akumulator?
D_u_H_e_C Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 a kdo ve kolk je v SLo? v eni trgovini sm gledal...6500 sam so bol poceni tut
BaHa Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 7 speed ma 14/41, 6 speed se mi zdi da pa 14/38, če si to mislu. hvala :OK: ...an impossible task... :P hah nic ni nemogoce ... :D
CarLazar Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 Folk a ve kdo sličajno kakšni ležaji so v prednjem kolesu od Cagive Mito ???
reesko Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 pizda a noben ne ve za zajlo???? :BUA: :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se