JMatic Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 policijo, pa opisat avto. pa ga zasij prasca! kurci sunday driverji straci....avto dajo sam ven ko je lep vreme..prekleti idioti... sj motor se bo ze postimou, sam da si u redu
D_u_H_e_C Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 je dobo kak udarec kam motor ?? drgač pa je možno da ti ga je samo zalilo al pa da iz onih cevk pol ko so za odvod goriva če ga je preveč al pa kaj da so zadelane...ker ko je mene vrglo je blo isto da ni hoto vžgat na začetku
CarLazar Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Bom jaz jutri to prečekiral. Svečko ven vzel, vse cevke pregledal, kable,...
brzi Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 najbolš,po mojem je sam svečka,kuk si pa približn kaj mel hitrost. :?
CarLazar Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Nisn pelal več kot 40km/h, ker sn videl da pride avto nasproti. Samo ova budala pa kuj gas proti meni.
brzi Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 pa se vem.to so penzjonisti.kak mlajši nebi mogu to naredit.
reesko Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 neki nism najbolš dojel...letu si s ceste...in teb pa motorju ni nč??? to ne razumem najbolš...motor je kao brez prask??
Frodo Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Še dobr, da ni blo kej hujšga... .) Sm ti penzionisti so pa res nevarni, mene je tud že stara ženska zbila k je trikotnik prevozila... :BUA:
CarLazar Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 jap..tako je resko. Še sam nea morn verjet. Bom slikal kje sn dol letel iz ceste. Nisn padel, kao iztiril sem :D pa se pelal dol po (cca. 50°) bregu.
brzi Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 maš ti kr srečo {tebi nič,motorju nič}
RSmaniac Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Če bi se peljal po 50 stopinjskem hribu bi se pa močno polomu tok je naklon na najbolj strmih smučarskih progah. Drugač pa maš srečo da je use uredu :OK:
FocusFanatic Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Nisi edini, ki se mu je to zgodilo, jaz sem je odnesel z resnimi poškodbami in presenetljivo skoraj nič poškodovanim motorjem :BUA: V glavnem važno da tebi ni nič, motor se vedno da popravit al pa kupit novega :) Kaj pa če bi ga poskusil dat v ler pa naj te nekdo porine, če še tega nisi delal, pa daj v prvo in spusti kuplongo. Sicer ne vem točno kako ima mito, poglej kako je z dovodom goriva, mogoče on switch ko je za on, off pa rezervo? Kar se pa tiče preveč KM v prometni, mene je policija ene 3x ustavila, pa nikol ni nič nobeden rekel, kubikaža je bolj tist kar jih zanima .) Pa če voziš kolk tolk po pameti, se ne bo vtikoval v tebe, majo dost drugega dela.
brzi Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 če naletiš na fajnega policaja je dobr,če pa na kakega zajeba*** policaja je pa hudič :D
kukec1 Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 zanima me za izpuhe za L 95. znamka ni pomembna sam da ni prek 80 k.... Kdo prodaja Arrow,gianeli,shark,jolly moto....pri nas? A se splača it v italijo po njega??
reesko Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 zanima me za izpuhe za L 95. znamka ni pomembna sam da ni prek 80 k.... Kdo prodaja Arrow,gianeli,shark,jolly moto....pri nas? A se splača it v italijo po njega?? walda da se ga splača .) sam rajš ga naroč prek kšnga foruma oz. strani pa boš cenej čez pršu .)
kukec1 Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 hm...pa je že kdo naročeval prek teh tujih strani?? kok pride kaj poštnina? ker na scooterkit.com majo gianeli pa tecnigas sam gianelia se trenutno ne da dobit tecnigas pa nevem če je vreden svojga denarja (77k)... LP
reesko Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 ej đianeliji za mitota so na eni italjanski strani 50k...sam ne vem točno kje... :?
kukec1 Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 ej đianeliji za mitota so na eni italjanski strani 50k...sam ne vem točno kje... :? sej pr nas tut stane 50k če ga naročiš....sam ni dobavljiv trenutno Te pa prosim poglej če se ti da kje je tista stran.. LP
CarLazar Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Folk včeraj sn motor šraufal in ugotovil sledeče: Iskra je, motor ni zalit, svečka je suha, vergla tudi...... veste kaj je problem? Motor bencina nea dobi. Kot da bi bil fergazer zamašen. Kaj mi priporočate? kaj naj naredim? Lp. Jimi
reesko Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Folk včeraj sn motor šraufal in ugotovil sledeče: Iskra je, motor ni zalit, svečka je suha, vergla tudi...... veste kaj je problem? Motor bencina nea dobi. Kot da bi bil fergazer zamašen. Kaj mi priporočate? kaj naj naredim? Lp. Jimi fergi dej dol...pa tist k je med fergijom pa cilindrom dej dol...pa mal odpri tiste "lopute"..(to so gapijevi nasveti) :P
gapi Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 fergi dej dol...pa tist k je med fergijom pa cilindrom dej dol...pa mal odpri tiste "lopute"..(to so gapijevi nasveti) Ja to glede lamel je zate k maš stikalo na off <_< Drugače pa jst nisem pošteku a ti je motor padu al ne? ker drugače samo fergi dol vzem, poglej iglo, spuci dizo, spuci kolektorčke pa dej nazaj...če ti je pa motor tja k kšno travco (ne ganjo .) ) zalegu, pa poglej airbox če je usran, poglej koleno, al pa poglej če ti slučajno ni staknil cevke za benz dol z tanka .)
reesko Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Ja to glede lamel je zate k maš stikalo na off <_< Drugače pa jst nisem pošteku a ti je motor padu al ne? ker drugače samo fergi dol vzem, poglej iglo, spuci dizo, spuci kolektorčke pa dej nazaj...če ti je pa motor tja k kšno travco (ne ganjo .) ) zalegu, pa poglej airbox če je usran, poglej koleno, al pa poglej če ti slučajno ni staknil cevke za benz dol z tanka .) NAJPREJ pa poglej kako maš stikalo...ker jst k sm se z gapijem pogovarju pa mi je reku če mam stikalo slučajn izklopleno..pa jst tko mah neeee....tko da poglej to!!!! isto se je pr men obnašu(k ne bi dobil benza) good luck .)
!_CaGiVA_MiTo_! Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 lep pozdrav namen imam nakup tega motorja prosim da mi priporočate kaj naj gledam pri nakupu na kaj bom pozoren ali ima motor serijsko blažilec belance namerava kupiti letnik 98 zanima me nakup bata koliko le ta stane in kaj je treba na generalki vse menjat koliko je vas stala generalka prosim za čim več odgovorov in nasvetov.. hvala za odgovore in lep pozdrav slika pod priponko lovro Cagiva Ljubitelj
k0ci Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 :lol1: ne tega kupit, to je šeu reesko gledat pa je reku d je vse zjebano, model ga je baje kar iz drvarnice privleku, žice za izpušni ventil je mel snete, motor še ni bil na servisu, nikoli!!! in pravi da gre okoli 150 brez blokad, kar je za cagivo malo, pa barvi se reče mavrica edition :D
GrCaR Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 lep pozdrav namen imam nakup tega motorja prosim da mi priporočate kaj naj gledam pri nakupu na kaj bom pozoren ali ima motor serijsko blažilec belance namerava kupiti letnik 98 zanima me nakup bata koliko le ta stane in kaj je treba na generalki vse menjat koliko je vas stala generalka prosim za čim več odgovorov in nasvetov.. hvala za odgovore in lep pozdrav slika pod priponko lovro Cagiva Ljubitelj NE KUPT TEGA :nono: Smo šli jst, gapi pa reesko gledat ta motor, tip prvleku tole iz ene drvarnce, v kateri je blo ene 100 crknenih podgan :slap: Motor je brez spredne bremze, zadnja guma je toook sfukana, da se vid 30cm šiva... Tačka zadne bremze je took čudn narjena, tko da bo lih kar stran padla. Tip na motorju nima vkloplenega izpušnega ventila... (tip sploh ne ve za kaj se to uporabla) :blink: V oglasu piše, da je original barva... ampak k prideš tja, vidš da je original barva rdeča, pa na zadnjem delu je barva spokana, zato je čez naleplena modra folija. Vetrobransko steklo je počeno... Če nočš keša stran vržt, pol ne tega kupt :closedeyes: Tip nima nobenih računov od servisa, pa še to... k boš ga tja šou gledat, pa k boš tja v tiste jebine pršu... ti bo tip napisu SMS, da ga ni doma... :D Pol smo mu pa pozvonil... je pršu pa odpret :lol1: :lol1: :lol1: Odloč se sam ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se