!_CaGiVA_MiTo_! Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 evo dans sem bil pa gldeu cagivo mito klikni sicer zelo lepa sam sem opazu par stvari ko so se mi zdele da niso ble tko kot je treba in sicer -obratomer ni delu (koliko je nov + senzor) -kekna vredu, zobniki vredu -kiler je bil čist polomljen- mel je zvite one režice na obeh straneh pa kot da bi bil pokitan (me fulll skrbi) - felge pa vse je blo ravno, nič opletalo - mašina vsi papirji pa vse - športni filter ter gianeli izpuh (nima oreginalnih delov , razen celindra) - plastike na novo špricane - prednjin blažilci bili malo mastni (je to normalno) - gume za eno sezono plus pluščice za eno sezono -bil je porajsan se je vidlo na belanci na ročkah rgač pa motor izredno lep glede na to da so bile plastike prebarvane motor je pa v nulo se pravi mašina je v nulo brezhibna kaj mi priporočate glede na to da mi ga tip domov prepela pa mi ga čez tehničnega spravi pa prepis naredi vse skup za 500k prosim za mnenja lep pozdrav mito fan lovro
Stric Burek Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 Hja, vilce nebi smele bit mastne, lahko da so samo semeringi za zamenjat... Če je kiler bogi pol je biu mogoče motor zlo razbit. Alpa ne... Če gre čist ravno pri okol 100km/h pol nevem, vzami še koga bolj izkušenega zraven...
brzi Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 pelav si se??? :? avspuh je pa carski gor :OK: blatnik ozadih se mi tud nedopade
JMatic Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 nwem no glede na to kar si napisou ....se jest ne bi spustu u nakup...jest bomn prodajou mojga za tako ceno pa je BP. tko da ce lahk znizas ceno za vsaj 100k pol bo ql. za tole pa ne
!_CaGiVA_MiTo_! Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 nwem no glede na to kar si napisou ....se jest ne bi spustu u nakup...jest bomn prodajou mojga za tako ceno pa je BP. tko da ce lahk znizas ceno za vsaj 100k pol bo ql. za tole pa ne prodaj mi ga
JMatic Objavljeno April 30, 2006 Opozori Objavljeno April 30, 2006 ne prodajam...samo dal sem za primer
Gregc Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 Besedilo: Jure Urbančič Cagiva Mito 125 Iščoč štiritakni agregat. Največja tekmeca na prestolu 125-kubičnih, italijanskih športnikov sta Cagiva Mito 125 in Aprilia RS 125. Cagivino krovno podjetje MV Agusta se je odločilo, da je čas najti primeren, ekološko osveščen agregat za svojega paradnega konja. Ker to samodejno pomeni štiritaktni enovaljnik, se je iskanje pričelo izven domače hiše. Prvi potencialni ponudnik je nemško-malezijski MZ, ki že izdeluje primerne agregate. Zanimajo jih enovaljniki, ki odprti dosegajo moči okrog 28 KM. Zakonska omejitev s 15 KM seveda ostane. vir:motomaija.com Uau, in kdaj naj bi se to realiziralo?
JMatic Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 kje bi lahko kupu al pa narocu 165 kit pa za kok cene ? da vidm ce se mi splaca tole al pa obicno generalko delat
JMatic Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 (popravljeno) evo skor konc, sam mij zmankal trdilca pa ne morm spojit obeh strani :> [attachmentid=69038] tole sem opustu ker je biu zanic kit... pol sm nekak ujel obliko sedeza s folijo pa mrezico, [attachmentid=69040] to namazou pa pocakou da se strdi [attachmentid=69044] ratal je tole (tole je samo negativ) [attachmentid=69042] zgleda pa tkole na zicu [attachmentid=69043] no tkole pa bo zgledou narjen zic (tole je pa pozitivna stran :>) [attachmentid=69041] [attachmentid=69045] Popravljeno Maj 2, 2006. Popravil mitofreak
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 sj je kr ql...sam mal bol bi mogo namazat ko si plasti gor deval ker se vidi steklena volna ven
JMatic Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 ne ne je kr ql. toj zato k je blo z valckom povaljano da ne bo popokal. aja ce misl prve dve slike? toj ze posuseno pa na lih zacel sm brust zao se vid tko itak jenpa tole samo kalup tko da ni vazno
Stric Burek Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 čak, kaj sploh je to? Pokrov sedeža?
Red Arrow Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Ej, lpo ti je to pršl vn...fajn si zrihtu... sam še lepo pobrust in pofarbat, pa je orenk... :D :kva2:
JMatic Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 čak, kaj sploh je to? Pokrov sedeža? yes :grim Ej, lpo ti je to pršl vn...fajn si zrihtu... sam še lepo pobrust in pofarbat, pa je orenk... :D :kva2: tenx :>
Stroj Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 En info glede lindempe. Ne se zanašat na te cenike, ker strani niso posodobli že vsaj 1 leto. Raje pokliči v podjetje in tam prodajalca vprašaj .)
JMatic Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 done that...je reku da 112 jurjev pride... ni pa povedal iz kje naj si jih potegnem :>
CarLazar Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Folk, včeraj mi je mehanik celinder dol vzel in ugorovit sledeče, da je batne obročke vtrgalo in mi bat total zjebalo pa celinder tudi :cry: :cry: :cry: . Zaj pa mi vi povejte če je to dobro da dam celinder obnovit(da se vloži neka puša v celinder) za 20k al naj raje novi celinderkit kupim? Pa proso bi če bi mi kdo lahko malo povedo kak na geiwiz.de naročit stvari(da napišem svoj naslov pa to). Hvala in Lp. Erik
reesko Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 ja dej si pušo notr..sam pol se bo motor mal mn vrtu če bo puša iz gusa...drgač če pa lahko dobiš cilindr iz nikasila ga kr vzami .)
Dolenc™ Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Lahko daš tud na novo nikasil nanest, se mi zdi da je tle Enzo se neki s tem hecal, pa mu piši.
JMatic Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 aha she neki me zanima...ce das gor 165 a glava ostane ista? al jo je treba kko predelat?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se