k0ci Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 čak sej kapo dobiš zraven, al ne :? no vsaj ponavadi se jo pri vseh kitih dobi
JMatic Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 čak sej kapo dobiš zraven, al ne :? no vsaj ponavadi se jo pri vseh kitih dobi http://it.catalogo.polini.it/polini/dep/107_0028_maxi.jpg nwem zgleda da ne
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 http://it.catalogo.polini.it/polini/dep/107_0028_maxi.jpg nwem zgleda da ne mislim da se da naročit neki z glavo al pa brez...sam nevem več ki se bom pozanimal pa če najdem ti dam link...drgač pa se da cilinder tut obnovit...sam če misliš še dolgo met motor kupi nov cilinder
JMatic Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 ne sj ni treba linka hvala vseen. ne bom dau kita notr. sva se z denjijem pomenila pa prav da se ne splaca tok. tko da bom vidu kok je sploh za zamenat al pa za obnovit.
k0ci Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 ne sj ni treba linka hvala vseen. ne bom dau kita notr. sva se z denjijem pomenila pa prav da se ne splaca tok. tko da bom vidu kok je sploh za zamenat al pa za obnovit. ja upaj da je čim manj za menjat :xx: pa zakaj rabš cilindr ti je ribnu :? k drgač ti lahk jst dam od enga cifro ko ma še doma komplet mašino pa se zmenta, lahk pa tut cilindr posebej kupš
reesko Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 mene pa zanima če je tok narobe če se da 1x!!! v mitota tts :? k pomoje more delat...
mi Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 mene pa zanima če je tok narobe če se da 1x!!! v mitota tts :? k pomoje more delat... ej....raj ne vsaj po mojem mnenju....sploh k maš zdej motula not.....pa raj ne mešat ane.....raj prid do mene pa ti za prvo silo še pol litra posodm .)
JMatic Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 ja upaj da je čim manj za menjat :xx: pa zakaj rabš cilindr ti je ribnu :? k drgač ti lahk jst dam od enga cifro ko ma še doma komplet mašino pa se zmenta, lahk pa tut cilindr posebej kupš ne sj bom zdele vidu ce je cilinder sploh za menjat. ce pa je bomo pa vidl ribnu, hm nwem pomoje ne. so pa sli zobniki u qrac, sam bom generalko delou.
CarLazar Objavljeno Maj 4, 2006 Opozori Objavljeno Maj 4, 2006 Mene zanima kje bi lahko dobil najbolj poceni celinderkit za mitota? Na ebayu sn gledal za 420€, 165ccm od Polini-ja. Pa še to, če dam jaz toti celinder gor morn pol obvezno avspuh menjat?
Wilzz Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 Mene pa zanima kje pride termostat nameščen na mitotu. L.P Anže
Čamac Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=81272 Mene pa zanima če je ta oglas od kerega od vas? mam namen kupit nekaj takega pa pač vprašam če je od koga tukaj... .) saj prej še tak morn skutera prodat hehe... :D
JMatic Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=81272 Mene pa zanima če je ta oglas od kerega od vas? mam namen kupit nekaj takega pa pač vprašam če je od koga tukaj... .) saj prej še tak morn skutera prodat hehe... :D nop, mislm da ne.. ps.: a se se komu zdi da tole ni originalna barva ?
k0ci Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 se men tut zdi d ni original barva k preveč na fluorescentno vleče sam kok je pa ta mito leeeep :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
JMatic Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 ni slab ne. drgac nism mislu odtenka. mislm da s mel 1998 mitoti vsi kombinacijo z belo barvo. cel rumen je prsu vn sele 2000 pomoje
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 ni slab ne. drgac nism mislu odtenka. mislm da s mel 1998 mitoti vsi kombinacijo z belo barvo. cel rumen je prsu vn sele 2000 pomoje A ni meu gapi čist rumenga, pa letnik 1998?
JMatic Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 np ne omo te tepli :grim :grim :grim :grim :grrr
CarLazar Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 kaj zaj mi noben noče povedet kak je kaj z 165 kiti??? :( Na kolko km je treba bat menajt pri takem celindru pa je treba avspuh tud menjat če dam to gor ali lahko mam originalnega?
JMatic Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 kaj zaj mi noben noče povedet kak je kaj z 165 kiti??? :( Na kolko km je treba bat menajt pri takem celindru pa je treba avspuh tud menjat če dam to gor ali lahko mam originalnega? ni ti treba menjat auspuha. bat, nwem na isto k pri 125
reesko Objavljeno Maj 5, 2006 Opozori Objavljeno Maj 5, 2006 gapi je mel 2000...grčo da tega ne veš :P pomoje je treba bat mogoče mal prej menat...uprašte rsmaniaca(jančija :P ) bo on vedu bl točno...čeprou ma aprilio...sam je isti kurac...
JMatic Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=22913 hahahha loooolll kok konj ma pa 2006 letnik :> :grrr :grrr :grrr :grrr
RSmaniac Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 Niti slučajno se ne menja bata kokr pri 125ccm .) Če maš srečo ti zdrži 3000km tko da ne svetujem .)
brzi Objavljeno Maj 7, 2006 Opozori Objavljeno Maj 7, 2006 (popravljeno) komi 3000 km to se pa spufaš na batih :D res pa da za hitrost je treba več $$$$$$$$$$$$$ .) ka pol ga pa stopi,al ka ko zariba Popravljeno Maj 7, 2006. Popravil brzi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se