Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
jest mam tut 310 gor btw

Boš že enkrat pokazu tole tvojo 3,1mm velko dizo k bomo pr ažmanu .) Al je v mikrometrih diza :hmm: Grillz dej mal pomagi pa boš ti povedu :) aja pa mimgrede lahka poveš da 310 diza ne obstaja...da more bit to ena druga oznaka :)

Objavljeno

no vsega tega pac nwem...una na katereo z druge strani pride ila....direkt navpicno v unmu loncku spodj k je plovc...na njej pise 310, niti slucajno pa to ni 3 milimetre, ce smo ze na tem. mikrometre pa tut ne hehe :>

takoj ko mofo nazaj dobim ti pokazm :grim

Objavljeno (popravljeno)

moj mito še vedno nea dela. Zaj je že en mesec kar nea dela :cry: :cry: :cry:

Ebay tak dolgo rabi:( že tretji tedn čakam. Kaj vi menite, bom sploh dobil tote dele? :cry:

Popravljeno . Popravil Jimiboni
Objavljeno

jst sm lih tebe hotu uprašat kako je z ebayem..ker bi tud jst tm kej naroču...pa se to men bl nateg zdi..nevem no...poročej kako pa kaj...pa drugi povejte če ste že kej naročal s tm...

Objavljeno (popravljeno)

Ja jaz sem celinder,bat in ojnico naročil za polovično ceno kot je v avstriji na cagiva servisu. Prejšni tedn sn dobil pošto da so deli že v pošiljanju. Tak da, toti tedn morajo bit drugače sn brez delov in brez dnarja :cry:

Objavljeno

Ja jaz sem celinder,bat in ojnico naročil za polovično ceno kot je v avstriji na cagiva servisu. Prejšni tedn sn dobil pošto da so deli že v pošiljanju. Tak da, toti tedn morajo bit drugače sn brez delov in brez dnarja :cry:

če si prek ebay-a naroču, boš dubu dele 100%, drugače pa tistega prodajalca prijaviš in ga pol združenje Ebay-a toži ;)

Objavljeno (popravljeno)

Pol pa tak super :OK: . Me je že blo malo strah.

Ps: mojo nasljedne naročilo bo to: :naughty:

http://cgi.ebay.de/LED-Ruecklicht-Cagiva-M...1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.de/ORIGINALSCHEIBE-MRA-CAG...1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.de/CAGIVA-MITO-125-EDELSTA...1QQcmdZViewItem

Pa še kaj se bo našlo :grrr

Lp. Jimi

Objavljeno

če nea snam to jaz delat:S. Kaj zna kdo to delat slučajno???

Objavljeno

če nea snam to jaz delat:S. Kaj zna kdo to delat slučajno???

jst ;) sej ni velik dela, sam ploščico se nardi (ploščica stane okol 200sit), pol se nardi povezavo... pol ploščico zjedkaš, in pol gor prispajkaš LED diode... pol pa sam še povežeš na žice... in dela :D

Objavljeno

Kaj bi se lahko midva kaj zmendla za toto "home made luč" :D :D :D

5k ti tam. Pa kaj ti si drugače štromar? če si bi mi še ziher lahko nekaj narediv v to ploščico :D

Objavljeno

5k ti tam. Pa kaj ti si drugače štromar? če si bi mi še ziher lahko nekaj narediv v to ploščico :D

ja sm štromar :D ja se bova zmenila, ni problema .)

Objavljeno

28 rd = 148 main jet

35 mikuni = 310

28 bd = 120

Zdej dejte pa mer :)

Objavljeno (popravljeno)

Ej fak čist zmeden tole. Majo spet angleži kej vmes z svojimi blesavimi merami?? no dej mitofreak bomo enkrat pogledal to ker me res ful zanima :D

P.S. jst drugače govorim o mera ki pišejo na dellorto, za mikuni pa ne vem kva majo

Popravljeno . Popravil gapi
Objavljeno

ok zmenen :> ce je res 310 das ti men za pivo ce pa ni pa ga jest dobim od tebe ok :>

:lol1:

unionpress :>

Objavljeno

prtaknem se jst mal prste umes tko da dobim za par kaplic bencina ? :P

Ej fak čist zmeden tole. Majo spet angleži kej vmes z svojimi blesavimi merami?? no dej mitofreak bomo enkrat pogledal to ker me res ful zanima :D

P.S. jst drugače govorim o mera ki pišejo na dellorto, za mikuni pa ne vem kva majo

mhm a nisi mel ti gapi gor mikunija ? al si mel dellortota :?

Objavljeno

On je meu dellorto 28 glede na to da je biu motor letnik 2000.

Objavljeno

opa kr folk še pozna mojo cagivo glede na to da je že skor 2 leti odkar je nimam več :OK: Jap mu sm dellorto, ne mikunija :D Dellorto rox, jih mam tut na Yamahi :D

Objavljeno

vemo tut da ti ga je mehnik zrihtu u nulo mal predn si telebnu :cry:

ce se kj hocs vedt, vprasej :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

kje bi se dal kupšt ploščice pa kakšne za sprenji disk za cagivo...mitofreak je kupu v eurotonu za 2kosa...to je men mal sumljiva cena...a niso bli včasih dražji :?

mislm če je to kul je men usen...še tok bolš...dej te kej povedat o tem

mitofreakdobizapivokmiježetokstvaripovedupress.

Objavljeno

hehe:> jah nwem niso lih original no...Lucasove so. ni najboljsa kvaliteta, jo pa u redu. mam jih gor ze neki casa

Objavljeno

aha...no grem zdej jst podret mojga sprednga brembota...bom pol zvečer pršu jokat kaj use sm zjebu pa pojebu k sej veste kako je če se jst spravm šraufat :blush:

tnx mityfreak :P

Objavljeno

heh NP sploh

ahja mogoce sm mal pretiravou k sm reku 2 jurja. pomoje so ble okol 3 pa pou, kokr se spomnem :huh:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!