reesko Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 back from garage :D ne nism še podru ...sam strehco sm dal dol...pol je pa tok zategnen da ne vem kako odšponat...imbusi se mi krivijo...pa je fotr uletu pa je reku da mi lahko sicer odšpona sam mi bo use polomu tko da help me :cry: :? :? :cry: k ne vem kako bi sploh to odšponu....freak help me :D
brzi Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 pomaga tud nek sprej,o je za to ,da se lažje odšravfa drugač pa odšravfat boš mogu,tak al drugač .)
JMatic Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 WD40 would do the trick...pospricej pa pocak ene 5 minut da se povsod namaze...pol pa uno crno plastiko dol pa uno placko vun potegn, ploscice dol dej.pa nove gor. sam zdj bos meu problem k so batki mal bol skupej, tko da ti ta nove ploscice ne objo sle gor BP. to pa zato ker so se batki nastavl glede na debelino stari, izrabljenih ploscic k so tanjse ble kot nove. zto je fajn da od tem se olje menjas, ker mors itak odpirat gor uno posodico pa ni tok pritiska spodj. olja ni treba menjat, sa je pa fajn ce ga upam das razumu :>
reesko Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 to sm tko al tko hotu olje menat...tnx .) a ti si jih z imbusom dol dal??
reesko Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 kurčeva cagiva...nč ne pomaga...sm zdele imbus zakrivu je tak k palca za bakice :D kaj nej zdej nardim??sej mam še en imbus...sam povejte kako nej naprej
JMatic Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 pejt u trgovino po mal mocnejse...nwem jest u lajfu nism nobenga zakrivu, pa sm marskej sraufov z njimi
reesko Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 sam neki mi ni jasn...ti si namazu z wd-jem in pol si kr tko mal na rokco odtegnu??k jst sm pou wd-ja gor nafuku in sm probu na roko ni šlo...pol sm pa "rorcange" uzel pa s tistim si pomagu pa sm sam pokrivu...s čim si ti to delu...mal je offtopic pa kaj nej če se učim šrauf odtegnt :D
JMatic Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 ne jest sm samo odsraufov :> eni smo mal bolj mocni :>> hehe lol mogoce mas pa tok zarustan nwem kko, pojma nimam
mi Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 kurčeva cagiva...nč ne pomaga...sm zdele imbus zakrivu je tak k palca za bakice :D kaj nej zdej nardim??sej mam še en imbus...sam povejte kako nej naprej najd si un ˝nevemkakosereče˝ .....uno k usekaš po njem k je za odtegovanje šraufov....k pol mal z vibracijam odšraufa al kako že :blink:
GrCaR Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 najd si un ˝nevemkakosereče˝ .....uno k usekaš po njem k je za odtegovanje šraufov....k pol mal z vibracijam odšraufa al kako že :blink: ma sej mu bom šou jst v četrtk pokazat, kaj je to moč :P
reesko Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 ti pa tih bod k si tak kekc k jst :D sej bo MI rentu eno orodje k pomaga :D
reesko Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 sam tastar tale motor je pa en ritardo :D k se peleš se ti tačka za bremzo pa za šaltat sama odšraufa...tole se pa ne da na noben način odtegnt :angry2:
Stroj Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 (popravljeno) O pizda kok tebe jebe tale mito :P A ti je že ratal odšraufat? Ker drugače najbolj da pride ene 10 folka z motosveta pa skupi pol primte toti imbus pa odšraufajte Popravljeno Maj 30, 2006. Popravil the stroj
BaHa Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 O pizda kok tebe jebe tale mito :P A ti je že ratal odšraufat? Ker drugače najbolj da pride ene 10 folka z motosveta pa skupi pol primte toti imbus pa odšraufajte Dej dej nehi ze enkrat nakladat in raj pejd se enkrat zvrnit moped na mestu da ti ga bo atek produ :kva2: :slap:
mi Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Dej dej nehi ze enkrat nakladat in raj pejd se enkrat zvrnit moped na mestu da ti ga bo atek produ :kva2: :slap: :OK: :OK: :OK: :worship: :lol1:
Stric Burek Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Dej dej nehi ze enkrat nakladat in raj pejd se enkrat zvrnit moped na mestu da ti ga bo atek produ :kva2: :slap: Si mislu rečt podaru
GrCaR Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Si mislu rečt podaru motor mu je že 2 krat s stojala padu in mu je fotr reku, da če mu še enkrt pade, da mu bo motor prodau :)
Stric Burek Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 motor mu je že 2 krat s stojala padu in mu je fotr reku, da če mu še enkrt pade, da mu bo motor prodau :) :worship: :lol1: Ti pa si car ej, da mu dvakrat iz STOJALA pade, pa že morš bit les pa pol :D :lol1: :kva2:
GrCaR Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 :worship: :lol1: Ti pa si car ej, da mu dvakrat iz STOJALA pade, pa že morš bit les pa pol :D :lol1: :kva2: se zgodi... Dej ne se preveč smejat, k to se hitr nardi ;)
Stroj Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Kdo je reku da mi je 2x s tačke padu ? :blink: S tačke ni še nikol padu, je pa padu-------> jebat ga. Baha ti pa pazi da ti rambo jajc ne odgrizne
reesko Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 vi ste pa en večju čudak k tadrug .) pač kar se zgodi se zgodi...ne grčar ne baha ne burek noben od vs ni popoln .)
GrCaR Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 vi ste pa en večju čudak k tadrug .) pač kar se zgodi se zgodi...ne grčar ne baha ne burek noben od vs ni popoln .) a je kdo reku da sm? :blink: Jst sm bureku sam pojasnu, zakaj naj bi mu ga fotr prodau .)
reesko Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 ja vsak se nej zase briga...to se lahko pogovarja med sabo ne pa enmu se neki smejat pa neki po forumu... .) dost o tem pejmo smetit v temo od rs-e :P :P :devil: mene zanima kero bremz olje pa ploščice date na mitotu??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se