JMatic Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 piščanček? :P :slap: :slap: :yea1: :yea1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :grim
CarLazar Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 In kak naj jaz zaj to preprečim? ker mi že vsi pravijo, kaj te mam jaz not v tanku :BUA: :wub: Meni pa je toti mito favorit! :wub:
k0ci Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 ali daš stran pokrovček za tank ali pa vanj zvrtaš luknjo :devil: ..... your choice :D
GrCaR Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 ali daš stran pokrovček za tank ali pa vanj zvrtaš luknjo :devil: ..... your choice :D al se pa še naprej pogovarjaš s piščančkom :lol1: joke O:-)
k0ci Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 pa vsake tok časa vržeš koruzo not da ne crkne :D
CarLazar Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Čujte folk! Bi kdo felge menjal za trokrake z mojim doplačilom???
Wilzz Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Jest mam pa problem dobit semering z vilce vn.Če kdo ve kuko se to vn uzame nej pove.
k0ci Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Čujte folk! Bi kdo felge menjal za trokrake z mojim doplačilom??? boš mogu it v čakalno vrsto, jst sm prvi :P
BaHa Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 mhm .... ce pasejo od aprilie trikrake gor pol se bi dalo kej zmenit ....PM ....
BikeRBoY Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 aprilia ma na drugi strani zobnik pa ketno kot mito, tak da mislim da nena pase
BaHa Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 (popravljeno) aprilia ma na drugi strani zobnik pa ketno kot mito, tak da mislim da nena pase sej lahka feltno narobe obrnes ..... nima bit kej narobe ... samo ceprov bi blo najbols dobit original od mitota in da je to pol tocno narejeno kr ce ne mas lahko probleme szi obrabo zobnikov in ketno ..... Popravljeno Junij 4, 2006. Popravil BaHa
RSmaniac Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Tega nebi noben zamenju sigurno ne. Pa aprilija ma sigurno drugačno os ki drži gumo tko da mislm da to sigurn nebi šlo.
CarLazar Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 (popravljeno) Pol pa bom pač mogo na ebayu kupit za enih 150€ :P Popravljeno Junij 4, 2006. Popravil Jimiboni
reesko Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 kok keša boš ti še zmetu na motor?? mene zanima če ma kdo mere nalepk za mitota??vse nalepke mislm...
zyabo Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 zdravo mam en problem in sicer mi motor zamori če dodam gas, kaj bi blo to lahko narobe ?? hvala za odgovore LP
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 zdravo mam en problem in sicer mi motor zamori če dodam gas, kaj bi blo to lahko narobe ?? hvala za odgovore LP vrjetno je treba fergazer naštelat
reesko Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 če jst prou vem ti zamori na 3k rpm če pohodš gas do konca...zdej pa nevem na kok obratih mislš...pomoje bo tko k je _honda_ reku.... :D
gapi Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 To je fergi ja. Čeprov skor vsak motor mal zamori na začetku. Nastav si fergi ker pomoje maš preveč lufta in ti lahka motor ribne. Ker letnik maš pa ker fergi?
k0ci Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 zdravo mam en problem in sicer mi motor zamori če dodam gas, kaj bi blo to lahko narobe ?? hvala za odgovore LP zamori ti ga na začetku, ko ga vžgeš pa ne daš zauga, čeprav je motor segret.. tko dela pri meni...tudi ko je motor segret ga vžgem brez zauga, ko laufa dam zaug za dve sekundi in potem dela naprej normalno
NSR_FReAK Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 A je tisti _Piščamček_ slučajno izpušni ventil? :? :blink: lp, FReAK.
k0ci Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 ne, prevelik pritisk zraka v tanku, sej smo že povedal, to tut men dela
zyabo Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 kok dnarja pa pride da ti fergazer naštela? motor je mito 94 letnik fergi je pa delorto.
brzi Objavljeno Junij 5, 2006 Opozori Objavljeno Junij 5, 2006 taprvo je treba najdit takega ko zna dobro štelat .)
CarLazar Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 Čujte...še zaj mi niste povedli kak tisti zvok iz tanka odpravim :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se