reesko Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 ej zdej mata pa dost...gapi je moj :P :P :P mi boste vi mehankarja kradl mulci :D dost off topica... :D
Dolenc™ Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 A je dal že kdo izpušni ventil cel dol, ne sam odpru ampak kar dol dal? Lahko kdo od aprilijašov pove kako ma to aprilija zrihtan, ker koker sm jst gledu, mora pol nek pokrov bit.
zyabo Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 ej zdej mata pa dost...gapi je moj :P :P :P mi boste vi mehankarja kradl mulci :D dost off topica... :D si ga bova delila :D
norc 16 Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 A je dal že kdo izpušni ventil cel dol, ne sam odpru ampak kar dol dal? Lahko kdo od aprilijašov pove kako ma to aprilija zrihtan, ker koker sm jst gledu, mora pol nek pokrov bit. aprilija ima v orginali tam notri ko da je izpušni ventil samo daje viksni ko da ga sploh ne odpre to je ena iz med blokad. od zunaj pa je narejena ploščica gor. in pol ponavadi samo odrežejo tisti del ventilja in samo ploščico gor.
reesko Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 men ga je gapi dal čist vn(ventil da ne boste kej druzga misll pokvarjenci)...pa je biu čis umazan in se sploh ni hotu dobr odpirat...a sm sploh zastopu kaj hočš vedt?
BaHa Objavljeno Junij 8, 2006 Opozori Objavljeno Junij 8, 2006 men ga je gapi dal čist vn(ventil da ne boste kej druzga misll pokvarjenci)...pa je biu čis umazan in se sploh ni hotu dobr odpirat...a sm sploh zastopu kaj hočš vedt? hahahhaha :slap: risko feg en :naughty:
kađiva Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 hahahhaha :slap: risko feg en :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: kako pa to zgleda če ga da čist ven :hmm: :lol1: :lol1: ventil :P
Dolenc™ Objavljeno Junij 9, 2006 Opozori Objavljeno Junij 9, 2006 A vi kej pucate to zadevo, nekje sem prebral naj bi se na vsakih 500km spucalo. Pri mojem se mi zdi da sem zgruntal kaj je šlo, tista elektronika, ki upravlja z ventilom, zdej moram sam še premiselt če se mi splača kupet al da kar celga vn vržem :). Ma mogoče kdo za prodat? To je tista zadeva, ki je na posodi za vodo/olje, še slikca
CarLazar Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 Povejte vi meni, kaj je to za en avspuh ?
JMatic Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 (popravljeno) toj rumeno crna siva cagiva ane ? baje je SHARK auspuh obstaja pa tut jim lomas dvojn Popravljeno Junij 10, 2006. Popravil mitofreak
CarLazar Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 Je sploh možno kje takšnega kupit?
JMatic Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 ja treba je narocit iz tujine hehe
JeRn3j Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 (popravljeno) ja treba je narocit iz tujine hehe kok pa to kj pride??? več kot Điannelli enojni?? :? dobr več itak pride, sam kok je to več?? Popravljeno Junij 10, 2006. Popravil JeRn3j
CarLazar Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 nikjer ne najdem takšnega avspuha v tujini :( Od Jim Lomas tud nisn najdo
Wilzz Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 A vi kej pucate to zadevo, nekje sem prebral naj bi se na vsakih 500km spucalo. Pri mojem se mi zdi da sem zgruntal kaj je šlo, tista elektronika, ki upravlja z ventilom, zdej moram sam še premiselt če se mi splača kupet al da kar celga vn vržem :). Ma mogoče kdo za prodat? To je tista zadeva, ki je na posodi za vodo/olje, še slikca Ventil nej bi se pucal na 5000km.
Dolenc™ Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 (popravljeno) No ja sej mi sam ena nula manka :) Na ebayu sem najdu en jolly moto avspuh, z enim rorom, to naj bi bil kao najbolši za mitota, če že glih kdo kopuje :). Se pa spomnem da sem nekje gledu da naj bi bli tud z dvema. Popravljeno Junij 10, 2006. Popravil Dolenc™
kukec1 Objavljeno Junij 10, 2006 Opozori Objavljeno Junij 10, 2006 a tu dobiš 2 različna dušilca zraven??ker ne znam glih nemško.... jaz mam na scooterkit naročenega cena cc.a 85k toti teden naj bi ga dobil... LP
NSR_FReAK Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Fantje ni ga čez jolly moto! To so auspuhi, ki se uporabljajo na MOTO GP. res pa je da je zvok klub perfomansu lahko lih tak gnil. Pa nekoliko manjši lonci so uporabljeni. p, FReAK.
reesko Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 hehe...ja halo da je jolly zakon...sam mal je jeba k so redki pa dragi :BUA:
Stroj Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Če pogledaš kašne rezultate s primerjalnih testov auspuhov se lepo vidi da je jolly lepo pred vsemi ostalimi :OK:
CarLazar Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Jebeš Jolly Motota :devil: :naughty: .)
gapi Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Jebeš Jolly Motota Jst tut tko pravm :naughty: Fantje ni ga čez jolly moto! To so auspuhi, ki se uporabljajo na MOTO GP Drgač moto gp uporabla izpuhe k so narejeni za 990cc 4 taktnike, 125cc in pa 250cc klasa pa mogoče uporablja jolly moto, ampak jst mislm da to nima noben ker ima večina yasuni pa metrakit .) če sm se pa zmotil me pa popravi :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se