kukec1 Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 (popravljeno) nene on jo rabi...pa mam jaz tako gor ko je njegova :P Popravljeno Avgust 29, 2006. Popravil kukec1
_maLi_ Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 na ebayu nimajo nic? Nope na ebayu nism cist nic najdu a je se ksna druga stran sigurno more kaj bit?!
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 A sta z kukecom spet bedarije delala, pa rabi novo stopalko? :D :P :P lp, FReAK. a.a :D včere sma ugotovila da ma on desno stopalko od honde :D in js glih desno rabim :D torej če on dobi od mitota desno mam pol js za hondo desno in neom rabo več onga rora met gore :D
Gixxer Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 duhec pa tisti ror je bolse naret ko orginalna stopalka :D :topic:
zyabo Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 tuki je neki mali http://www.motorize.de/index.php/cPath/1_3 http://www.geiwiz.de/katalog/katalog/?language=en
_maLi_ Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 tuki je neki mali http://www.motorize.de/index.php/cPath/1_3 http://www.geiwiz.de/katalog/katalog/?language=en najlepsa hwala Folk lepo bi was prosu ce boste kje zasledil LUc za mitota + nosilec da mi napisete, ker res nebi kupowal nowo! tnx
Wilzz Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Težka da boš dobu luč pa nosilc rablen.Sam išem že 2 mesca doslej sm dobu samo luč pa še taj bla kr neki keša 38k(rablena)tko da bom pomoje nosilc kr nov kupu.
NSR_FReAK Objavljeno Avgust 31, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2006 Duhec, če ti tisti ror ni všeč pa pridi so mene, sem dobil nekaj novih profilov, eloxiranih, 4 kotnih :P :P (P.S.: Duhec, A je ribno? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ) lp, FReAK.
kukec1 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 hey... včerai kr na enkrat je začelo motor full pajtlal od vibracij..med vožnjo tega nism opazo ampak šele ko sem se naslednič peljal... najbolj trese do(ja do) 7k obratov... sem vzel plastike dol pa pogledal če je motor dobro priterjen na geštel in vse štima....a mogoče ve v čem je problem?
Andro90 Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Mogoče je problem zato k je cagiva :P HEC
JMatic Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 hm ja nekje sm brau da se je lahko staknu neki stabilizator necesa v masini... drgac pa pojma nimam vem pa da jo to tuki pisal... http://www.125ccsportsbikes.com/forums//in...php?showforum=8
Wilzz Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Kokr jest vem ma mašina od mitota notr antivibracijsko gred da ne trese tolk.Možn da je v temu problem.
Original-One Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Kokr jest vem ma mašina od mitota notr antivibracijsko gred da ne trese tolk.Možn da je v temu problem. Imaš prav
JMatic Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 Kokr jest vem ma mašina od mitota notr antivibracijsko gred da ne trese tolk.Možn da je v temu problem. to sm mislu ja :>
GrCaR Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 k0ci, a je biu tvoj mito dons parkeran pred enim barom v NM? Tm zravn je telekom slovenije pa merkator se mi zdi... Sm te hotu poklicat, če greš na kkšn per, pa mi je pol baterija crknla :BUA:
zyabo Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 kva je to narob z mojim motorjem k če ga doug ne pržgeš morš dt cevko za bencin dol pa pol notr pihnt da gre benz u fergazer pol pa užge normalno. pa še pol mam čist črno svečko a je treba fergazer naštelat al kva je to narobe? [attachmentid=80070]
D_u_H_e_C Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 kva je to narob z mojim motorjem k če ga doug ne pržgeš morš dt cevko za bencin dol pa pol notr pihnt da gre benz u fergazer pol pa užge normalno. pa še pol mam čist črno svečko a je treba fergazer naštelat al kva je to narobe? [attachmentid=80070] preveč olja zato je svečka taka
Dolenc™ Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 Najbrš maš kej zapacan, spucej si fergi, pa montirej en filter goriva.
Wilzz Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 Tole je preveč bencina.Tko da naštelej frgazar.
norc 16 Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 finta je v tem da nekaj nimaš z iglo oz. plovcem vredu. in nena čist do konca se vsede. in ti z časom lepo teče bencin v motor. meni dela isto na kroski. pač vedno preden parkiram zaprem bencin in pokurim ven tisto kaj je v fergazerju. priporočam da raztaviš in malo spucaš lahko da je sam ov tem problem
FlamE#7 Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 :? fantje a obstaja raptor 125 kit za cagivo mito??
Stroj Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 (popravljeno) Raptor kit :blink: Prvič slišm. Polinija 160 notr daj, ko boš mel Popravljeno September 2, 2006. Popravil Stroj
k0ci Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 (popravljeno) k0ci, a je biu tvoj mito dons parkeran pred enim barom v NM? Tm zravn je telekom slovenije pa merkator se mi zdi... Sm te hotu poklicat, če greš na kkšn per, pa mi je pol baterija crknla :BUA: :grim sej veš, če videš v NM (z NM registracijo) mitota pol je al moj al pa od Dolenca :D Popravljeno September 3, 2006. Popravil k0ci
GrCaR Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 :grim sej veš, če videš v NM (z NM registracijo) mitota pol je al moj al pa od Dolenca :D tvoj je biu :D k je meu črno šipco, pa od dolenca ma neke šravfe not v tanku :lol1: Mi smo pa lih na malco letel, pa sm mislu če greva na en per :D mogoče se bomo v pondelk kej vidl, k tut dol delamo, pa če bom kje tvoj motor vidu, te pokličm :OK:
JeRn3j Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 tvoj je biu :D k je meu črno šipco, pa od dolenca ma neke šravfe not v tanku :lol1: Mi smo pa lih na malco letel, (najlubši del :P ) pa sm mislu če greva na en per :D mogoče se bomo v pondelk kej vidl, k tut dol kao "delamo", pa če bom kje tvoj motor vidu, te pokličm :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se