gapi Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 sam kok je men smešen k čist pr vseh mitotih k se na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) prodajajo, piše da so mel generalno pred 1000km, pa ne vem kva vse menan :OK:
reesko Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 ja jst bom pa dons popoldne sou iskat...a gre kdo dons okol pol 7ih na ride? no pa jst bom meu se 100km ne dons zvecer...tko da neki resnice je..
CarLazar Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 :topic: Kukec kaj ti mogoče hodiš na gradbeno šolo v Mariboru?
Dolenc™ Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Če bo kdo kake dele rabil, jih bom mel jst v kratkem kar nekaj :)
kukec1 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 :topic: Kukec kaj ti mogoče hodiš na gradbeno šolo v Mariboru? ja zakaj a ti tud?
ZED Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Raptor kit :blink: Prvič slišm. Polinija 160 notr daj, ko boš mel :D :D :D :D :D pomojm da je mislu kšn vizualni kit :D :D :D
kukec1 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Če bo kdo kake dele rabil, jih bom mel jst v kratkem kar nekaj :) maš PM al pa me dodaj na msn ga mam v profilu...
GrCaR Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 (popravljeno) dolenc, a ti je mito razpadu, pa ga boš po delih prodau :hmm: :P sorry, sm že v eni drugi temi prebrau :BUA: škoda :( Popravljeno September 4, 2006. Popravil GrCaR
FlamE#7 Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 :D :D :D :D :D pomojm da je mislu kšn vizualni kit :D :D :D pa ce nej bi bil resssss en kit 125 k je mocnejsi od vseh 160 pa 180 pa to.... majke mi.
NSR_FReAK Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Danes videl dual jolly moto pred strojno (mb). Luštna zadevca :D lp, FReAK.
kukec1 Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 ni kr vse jolly :D sta kr dva navadna carb. dušilca :P jas sem dans tut lepotičko vido ko si se pelal...
CarLazar Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 hehe...dva jolly-a? :lol1: :lol1: :lol1: To je pa lepi kompliment, da reče da je lepotica :winkiss:
Stroj Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 In kaj je blo z mitotom od dolenca?
FlamE#7 Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 :OK: :OK: :OK: reesko dubu svoj ribežn nazaj :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
kukec1 Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 ah..končno... čimveč km :OK:
k0ci Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 In kaj je blo z mitotom od dolenca? na žalost se je od blizu spoznal s tlemi na mobikrogu :cry:
BaHa Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 na žalost se je od blizu spoznal s tlemi na mobikrogu :cry: u bad :cry: :OK: :OK: :OK: reesko dubu svoj ribežn nazaj :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: koncno :OK: zej pa na ride :P
CarLazar Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Kaj mi lahko kdo pove kakšne žarnice ima Mito, kratka in dolga žarnica? Sta mi obedve pocrkali :BUA:
NSR_FReAK Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 ni kr vse jolly :D sta kr dva navadna carb. dušilca :P jas sem dans tut lepotičko vido ko si se pelal... Ga nisem pogledal od blizu ker sem stal tam prek ceste ko je večina motorjev (malo naprej) pa se spravljal na cbrko, pa mi je na daleč zgledlo kot jolly :D lp, FReAK.
reesko Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 mam en problem...k mi je mehanik skup sestavu motor je deloval takole...masina kot masina odlicno samo strom neki jebe... k zalaufas motor dela normalno...pa use se voz normalno..edin obratomer neki poskakuje prevec...nerealno kaze...ucasih je pri miru...ucasih gre v rdece polje...pa ucasih skace k neumn...kaj bi to blo? no pa se en blem je...luci pa use mi normalno dela..zmigovci tud...sam mensezdi da klucavnca jebe...ker k ugasnem motor(odvzamem kontakt) motor se kr laufa naprej...tud stikalo za izklop v sili ne deluje...kaj bi to blo? (motor ugasnm tko da na hitr skloipko spustim) help!!
GrCaR Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 ja mito je res čudna stvar, učas crkne, pa ne dela, takrt k pa dela, ga pa ugasnt ne morš :slap: :lol1: mal poglej okol akumulatiorja, pa še klučavnco poglej, pa mogoče najdeš problem :D
kukec1 Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) fajn zategni cinšpulo na posodico za olje.... to je men delalo... 100% deluje... LP Popravljeno September 7, 2006. Popravil kukec1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se