Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

nwemo no men gre :>

heh nwem se se nism nikol s tem ubadov, s tem ventilom pa to, je pa vsekakor mozno ja

oznake pa pisejo pomoje na levi strani cilindra. ampak mislm da mors dol vzet levo platiko

folk rabim enga ko bi mi malo razložu kako se uštima fergi pa ventil

če gdo zna mu dam kišto pira da mi ga naštela

če pa ne pa mi saj kake cifre od servisov slovenskih napiše..

hvala LP

lovro

Objavljeno (popravljeno)

folk rabim enga ko bi mi malo razložu kako se uštima fergi pa ventil

če gdo zna mu dam kišto pira da mi ga naštela

če pa ne pa mi saj kake cifre od servisov slovenskih napiše..

hvala LP

lovro

pismo to b se splačal... skoda d ne znam :D :D

Popravljeno . Popravil kklemn
Objavljeno

jst mislm da je lahk zarad tega ja...

aja dejte mi ze enkrat povedat najmocnejsi kit za mitota kar obstaja???? pa rabm se kksn linkec... (sigurno ni sam polini 165... :BUA: )

hvala vam :worship:

pa a te res ni izucil??pa mito pa sploh crkuje...ti bi dal pa ne samo navadn kit...ampak res nevem kaksn kit...t isi res nor...a bi rd da ti se zalaufa ne pa bo ze zaribu...kup si mitota 7sped...pa bos potouku use aprilie...al pa 6speed pa malenkost nabrij pa bos lih tko use aprilie potouku...mitoti med sabo pa vec al mn ne dragajo ker so to prevelke hitrosti...pri aprilii se pa ze pr 60 konca pa je se varno(tale zadn stavk je mal heca)

Objavljeno

pa a te res ni izucil??pa mito pa sploh crkuje...ti bi dal pa ne samo navadn kit...ampak res nevem kaksn kit...t isi res nor...a bi rd da ti se zalaufa ne pa bo ze zaribu...kup si mitota 7sped...pa bos potouku use aprilie...al pa 6speed pa malenkost nabrij pa bos lih tko use aprilie potouku...mitoti med sabo pa vec al mn ne dragajo ker so to prevelke hitrosti...pri aprilii se pa ze pr 60 konca pa je se varno(tale zadn stavk je mal heca)

hmm..... aprilie so za ovinke :OK: :OK: :OK:

mitoti pa za ribanje :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

jok :)

Objavljeno

sam z mitotom se loh po dežju peleš... pa bo delu, z aprilijo (še posebi pa tuono!) pa ne smeš po dežju pelat, k ti ceu štrom zalije :P :lol1:

Objavljeno

ej zdej si pa cist zadovoln k mas eno aprilio....sam resnico sm povedu...mito je ful nabrita masina(dost bl k rs-a .) )...in to pomen da se dost kvar...flejm pa noce navit...ampak hoce navit navit ze navito masino...to pa ves da ne bo delal...naviu je rs 50 k original nikamor ne gre...sam ne ve da je mito ze mogoce prevec navit...je pa res...da enim dela skoz...drugim pa skoz crkuje...

sam z mitotom se loh po dežju peleš... pa bo delu, z aprilijo (še posebi pa tuono!) pa ne smeš po dežju pelat, k ti ceu štrom zalije :P :lol1:

to je pa res .) :OK:

Objavljeno (popravljeno)

jah lol... :BUA: :BUA:

glej sem prišel z grobnika domov v takšnem nalivu da nisem niti pred sabo vidu...... pa ni prav nč crknla....... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

ej zdej si pa cist zadovoln k mas eno aprilio....sam resnico sm povedu...mito je ful nabrita masina(dost bl k rs-a .) )...in to pomen da se dost kvar...flejm pa noce navit...ampak hoce navit navit ze navito masino...to pa ves da ne bo delal...naviu je rs 50 k original nikamor ne gre...sam ne ve da je mito ze mogoce prevec navit...je pa res...da enim dela skoz...drugim pa skoz crkuje...

to je pa res .) :OK:

Jah še bolj navito mašino se da navit še bolj.... pr temu koliko časa zdrži je več ali manj odvisno od sreče....

pa kako je vzdrževano pa vse to......

Popravljeno . Popravil moto_mat
Objavljeno

Jah še bolj navito mašino se da navit še bolj.... pr temu koliko časa zdrži je več ali manj odvisno od sreče....

pa kako je vzdrževano pa vse to......

ja ne a res...to vsi vemo...sam mito ze tko crkuje...pol bi pa se bl :BUA:

Objavljeno

dej reesko zapri to svojo greznco ze enkrat- vprasanje je bilo jasno- OBSTAJA KAKŠEN DRUG (močnejši?) KIT OD polini 165????

in ja mam načrte za (če!) mitota..

hvala :worship:

Objavljeno

dej reesko zapri to svojo greznco ze enkrat- vprasanje je bilo jasno- OBSTAJA KAKŠEN DRUG (močnejši?) KIT OD polini 165????

in ja mam načrte za (če!) mitota..

hvala :worship:

flame ti kar posteli :naughty: vids flejma 250 po vrhniski :kva2: jah kwa pa ves lahko bo flejmi s tolk upedenanimi stvarmi vec casa zdrzal kokr pa teb risko ne mors tko gledat .... poglej kok 50k takih k jih je mel flame je ribnlo med tem cajtom ko je pa flejm v 16k obratov naviju :OK: hehe flejmcy ti kar posteli jst te podpiram :OK: reesko ti je pa sam FOUŠ k bo sel tvoj mito bl k njegov :P

Objavljeno

flame ti kar posteli :naughty: vids flejma 250 po vrhniski :kva2: jah kwa pa ves lahko bo flejmi s tolk upedenanimi stvarmi vec casa zdrzal kokr pa teb risko ne mors tko gledat .... poglej kok 50k takih k jih je mel flame je ribnlo med tem cajtom ko je pa flejm v 16k obratov naviju :OK: hehe flejmcy ti kar posteli jst te podpiram :OK: reesko ti je pa sam FOUŠ k bo sel tvoj mito bl k njegov :P

Ja to je pa res... reesko je prav fouš, če gre komu bolj kot njemu..... :BUA: :BUA:

Objavljeno

sam gljte... če bi dau notr močnjši kit, pa d ga neb tok naviu (k bi lohk se "odviu" pa bi slo hitrej), pol bi ti pa mn crkval..

Objavljeno

sam gljte... če bi dau notr močnjši kit, pa d ga neb tok naviu (k bi lohk se "odviu" pa bi slo hitrej), pol bi ti pa mn crkval..

ti očitno nekaj ne razumeš...sama mašina od mitota je že ful navita...in če daš kakršnkoli kit not bi blo vse skup še bolj obremenjeno...ker tak pa nea gre da bi dal not majn pa da bi bol šo...ker če daš not kit je avtomatsko več konjev in so večji treslaji,vse skup bolj trpi...torej če daš not kit nemorš kao ''odvit''mašine

Objavljeno

BaHa hvala ti za podporo (najbz si mi to vrnu, ko sem te podprl v boju proti ćefurjem :P ) jah pol pa ce noben neve bo pa treba se mal pobrskat... sicer pa itak takoj gor corso jollymotota pa v smrt :kva2:

Objavljeno

fantki en problem mam...no ni lih velik sam marskej zakomplicira..

ko sm delou generalko pr veglu mi ni dou racuna...ne me narobe razumet vse mi je zamenou ker je reku sam kko naj jest prepricam morebitnga ukpca da je res...

ja ce bo ksn k se spozna bo itak reku ok sj se slis masina tko k se more,...ka pa ce bo ksn k ni lih ztrucko, pa je zacetnik in bo skepticn ?

Objavljeno

ko sm delou generalko pr veglu mi ni dou racuna...ne me narobe razumet vse mi je zamenou ker je reku sam kko naj jest prepricam morebitnga ukpca da je res...

ja ce bo ksn k se spozna bo itak reku ok sj se slis masina tko k se more,...ka pa ce bo ksn k ni lih ztrucko, pa je zacetnik in bo skepticn ?

za kolk bos pa prodaju

Objavljeno

a si vzel vsaj stare dele?? ker drgač zna bit jeba ja ko boš prodajal

Objavljeno (popravljeno)

1x je že biu tak primer :grim uglavnm če maš stare dele, jih sliki, gor je datum na slikcah, števce od KM jev... uglavnm use dokumentiraj... druge izbire nimaš .)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

rečeš, da si zgubu račun, da če ti pa tip ne verjame, da se pa loh skup zapeleta do serviserja, pa mu bo on povedu da je biu motor zrihtan .)

Objavljeno

Ja to je pa res... reesko je prav fouš, če gre komu bolj kot njemu..... :BUA: :BUA:

joj joj fantje...vi ste res eni kekci..eni pa se posebi .)

jst nism nobenmu nc FOUS!!! tem motomat pa tud slucajn ne .)

mah delite kar hocte...dej si 350kit notr...sej flame nisi najbl pametn...ti si meu cudezno jnico pa se je lih tko zjebala..tko da ne mi o tem...sploh pa k si mitota vozu sam par kilometrov...ce bi se vec vozu oz ce bi biu lastnik bi takoj vedu...to tud uni k majo aprilio ne vejo kaj pa kako...sej mitodriverji vejo kaj mislm s tem da ce ze zelo navito masino se dodatno navijes...ce pa misls da bos s tem frajer da bos lahko reku mam tok pa tok navit motor pa nm bos pokazu eno sliko od njega vozt se pa itq ne bos mogu k bo skoz zariban pol pa le nared tko..sam se odloc...

Objavljeno (popravljeno)

joj joj fantje...vi ste res eni kekci..eni pa se posebi .)

jst nism nobenmu nc FOUS!!! tem motomat pa tud slucajn ne .)

mah delite kar hocte...dej si 350kit notr...sej flame nisi najbl pametn...ti si meu cudezno jnico pa se je lih tko zjebala..tko da ne mi o tem...sploh pa k si mitota vozu sam par kilometrov...ce bi se vec vozu oz ce bi biu lastnik bi takoj vedu...to tud uni k majo aprilio ne vejo kaj pa kako...sej mitodriverji vejo kaj mislm s tem da ce ze zelo navito masino se dodatno navijes...ce pa misls da bos s tem frajer da bos lahko reku mam tok pa tok navit motor pa nm bos pokazu eno sliko od njega vozt se pa itq ne bos mogu k bo skoz zariban pol pa le nared tko..sam se odloc...

Dej zdej pa že mal serješ, aprilia je glih tko navita in glih tko aprilia driverji vedo kako pa kaj je s 125 2t, ti pa govoriš, k da ma mito 50konjov, aprilia pa 20 in da ste mitodrajverji ena posebna sekta in sam vi veste kako pa kaj..ubistvu gresta OBE ISTI KURAC in obe sta zlo podobno navite in obe se približno enako kvarta..

Popravljeno . Popravil Original-One
Objavljeno

Dej zdej pa že mal serješ, aprilia je glih tko navita in glih tko aprilia driverji vedo kako pa kaj je s 125 2t, ti pa govoriš, k da ma mito 50konjov, aprilia pa 20 in da ste mitodrajverji ena posebna sekta in sam vi veste kako pa kaj..ubistvu gresta OBE ISTI KURAC in obe sta zlo podobno navite in obe se približno enako kvarta..

sej sploh nism hotu tega povedat nejci gejci!!!

jst sm hotu povedat da se mito le mal vec kvar k aprilia in da zato je se tok slabs dajat kite gor!!

ma bmk kok mu bo sou...al mu bo sou 100 al pa 300...usen mi je

Objavljeno

sej sploh nism hotu tega povedat nejci gejci!!!

jst sm hotu povedat da se mito le mal vec kvar k aprilia in da zato je se tok slabs dajat kite gor!!

ma bmk kok mu bo sou...al mu bo sou 100 al pa 300...usen mi je

Men tud, verjem, ker itak vsak, k ma mal pojma in pameti, ve da je optimala med zmogljivostjo in okvarami, samo odprta brez kita

itak je pa na vsako 125 dajat kite brez veze, ker ne dobiš nekih IBER konjev vn, dobiš pa iber obiske pr perotu na rudniku :grim :grim :lol1:

lp

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!