Roky Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 (popravljeno) folk mi lahka ker pove kolk pride rave za mitotta a se mi splača to gor devat al rajš original menjat moram ventil !?! kaj vse dobiš zraven rave ali dobiš elektroniko tudi ?? lp. lovro Mito ma CTS ventil namesto Rava :hmm: Popravljeno September 29, 2006. Popravil Roky
!_CaGiVA_MiTo_! Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 kaj zdj res že ta ventil gor CTS pa kaj dobiš vse zraven ko novega kupiš hvala
FlamE#7 Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 mislim da par gum, dve bremzi... mašino... oklep, luči.. kaj majo še motorji? tank za gorivo pa pač ker je to mito dobiš še tortico :OK:
k0ci Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 kaj zdj res že ta ventil gor CTS pa kaj dobiš vse zraven ko novega kupiš hvala najprej povej kaj je sploh narobe, zakaj bi šeu kupovat komplet nov ventil?
!_CaGiVA_MiTo_! Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 meh glede na to da mi motorček neki cvili puščice na ventlu niso nikol poravnane tudi ko je ventil izven mašine pa še ko sn dal motorček pa ono zrihtat tk da dela kot je treba mi pa elektronika neki zabava tk da elektronika e pride 25k pa me zanima če e dam tist keš zravn za drug ventil kaj vse dobim no3
k0ci Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 evo tuki poklič pa upraš če ma elektroniko za ventil še za prodat: 040 725 211, Mare
gapi Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 cts je skor isti k.... k pa rave ventil.mal se razlikujeta tko da sm že dostkrat slišu da eni pravjo ctsu kr rave. pač isti princip, različna režima odpiranja... Drgač pa ti cagiva mito, morš kr vse zamenat...k je sfukan tut tist cel mehanizemček k ti odpira ventil...
Dolenc™ Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 Tist Mare je nima več, sem že jst mal nazaj spraševal. Kar se tiče ispušnega ventila nima nič.
JMatic Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Saj nea vem..al je to Mito al je to NSR??? :? am ne pomouje je to maska od Ducatija :naughty:
CarLazar Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Gljete kakšn avspuh se prodaja :naughty: http://cgi.ebay.de/Tuning-ESD-Akrapovic-fu...1QQcmdZViewItem
JMatic Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:
reesko Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 (popravljeno) :kva2: :kva2: :kva2: :naughty: :naughty: :naughty: :kva2: :kva2: :kva2: ej pobcki...jst bom zdej farbnu svojo mrcino..dejte mi pokazat ksne lepe slike mitotov...da bom meu ksno idejo drgac ga bom tkole... [attachmentid=83054] Popravljeno Oktober 2, 2006. Popravil reesko
CarLazar Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 grrr..jaz bi tudi tak meuuuu... :P Tu jih maš nekaj( tisti ki so meni osebno všeč) :naughty: :naughty: Lp. Jimi
JMatic Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 dj si ga na ksno ducati replico rukn
Stroj Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Tacga lucky rider je mel moj kolega, kok je bil hudd :OK: Drgač pa rumen z arrow, LS, pa rdeč. Tisto, ko so feltne na robovih kromirane je ful lep dodatek :D
JeRn3j Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 un tardeč z kromiranimi felgami je :worship: :worship: :worship: pa tud un tarmen ni slab :OK:
Roky Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Sam ne kr ene barve dat,ker mu ne paše.Tko kot je mitofreak reku na eno od Ducati barv ;) Drugač poleg rdečga mi je pa tale Lucky explorer hud :) Osebno najlepši Mito mi je pa od Denzija pa mitofreaka,sploh Ducati strehca pri mitofreakovmu :OK:
Stroj Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Sam a ni Lukcy strike ta poslikava? Je tud huda ja
JMatic Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 ne, lucky strike je meu tut spredno masko belo
Dolenc™ Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Tole je prava barva, tud men se zlo dopade.
Stroj Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 No, tega je mel moj kolega. Samo je motor bil čist zjeban :yes:
Andro90 Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 A bi pasal gor :naughty: Tole bi blo hudo :grim
JMatic Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 dream on :> blo bi pa fajn ja jest sm mislu da bi zacel delat mal tko za hitre dnarce takle za mitota....sam je treba met dnra za zacet tega pa nimam :D :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se