Čamac Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Odločitev je že padla .) In... Odločitev je? :P
Stroj Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Tkole rdeč, pa tiste bele dele bo mel, tko kot 98 letnik. Pol pa še kšna nalepka na oklepu.... Pa sej bo vrtnar lahko sam povedu (risko).
FlamE#7 Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 dej strojci KOMA ena nedeli se sploh pametnga klele ja?
reesko Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 (popravljeno) kaj si pa tok jezn flejmči :D ej koma je cist prou povedu :P :OK: (stroj ga rad pije :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: ) bomo šli s5 ga 1x pit strojman :devil: P.S.jst prodam mitota...obnovljena elektronika...na novo pobarvan...celotna generalka..99L 7prestav :D ni se use porihtan..bo pa cey en mesc recmo...ce je kdo zainteresiran :devil: Popravljeno Oktober 9, 2006. Popravil reesko
Čamac Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 kaj si pa tok jezn flejmči :D ej koma je cist prou povedu :P :OK: (stroj ga rad pije :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: ) bomo šli s5 ga 1x pit strojman :devil: P.S.jst prodam mitota...obnovljena elektronika...na novo pobarvan...celotna generalka..99L 7prestav :D ni se use porihtan..bo pa cey en mesc recmo...ce je kdo zainteresiran :devil: Neoš ki res na rdečo šprical ? :( Eh preveč jih je pa niti ni tak lepo... Že mene moti da je moj rdeč samo zaj pač če je že šprican na novo pa na rdečo te naj bo samo mam dosti belih detajlov pa še dosti jih pride tak da bo nekje pol rdeč pol bel da bo malo lepše :P (letvice pri belanci so že bele, črta na blatniku, predna maska, zadek, zdaj pa še pridejo zici pa tak malo da neo tak rdeč :D ) Najlepši bi ti pa pomoje bil črni :P Sicer pa kak komu... =D
CarLazar Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 ch, ch, ch..Brodar..kaj te sanjariš nekaj :P
JMatic Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 u jimmyboni na enmu angleskem 125 forumu razglabljajo o tvjoih auspuhih :>
CarLazar Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 (popravljeno) Nea jebi :OK: :OK: :OK: Daj mi link prosim od tiste strani..da se malo považim :P Popravljeno Oktober 9, 2006. Popravil Jimiboni
JMatic Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 http://www.125ccsportsbikes.com/forums//in...c=30976&hl= http://www.125ccsportsbikes.com/forums//in...showtopic=32281 :>
CarLazar Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Hehe...svetovno stari...carlazar sem...celi svet gleda mojo lepotico :P
Stroj Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 dej strojci KOMA ena nedeli se sploh pametnga klele ja? Ja dej ti pa čim manj ko te še zrav ni blo :devil: Čeprov bi blo dobr da bi bil
Čamac Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 ch, ch, ch..Brodar..kaj te sanjariš nekaj :P c-c-c-c... Zaj se ti bojo kolena tresla celo zimo do trenutka ko bom pripelal iz garaže mojo lubico spomladi... :P pol pa jezik do tal :D
kukec1 Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 kaj te vsi neke bluzite... jaz ga bom v grabn skotal pa bo polaman celi...in bodo tut vsi zavijali z očmi..u fak keri mito :D LP
Gixxer Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 kukec ti ga bomo pred solo zbincali :P sao mojga pa pusti pri miru pol :P
*F@lcon* Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 P.S.jst prodam mitota...obnovljena elektronika...na novo pobarvan...celotna generalka..99L 7prestav :D ni se use porihtan..bo pa cey en mesc recmo...ce je kdo zainteresiran :devil: cena pa ksna slika ob ugodni ceni se lahko kej zmenmo lp
kklemn Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 točno tako :D ko bo povedou ceno damo še 25% dol, pa dubimo neki sprejemlivega!! :D joke
JeRn3j Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 ko bo povedou ceno damo še 25% dol, pa dubimo neki sprejemlivega!! :D joke 60 % .)
gapi Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 To lahko kr večini damo dol. Ker tko k pa zdej folk cen svoje mitote, je pa joj. Hkrati pa v trstu letnike 01 prodajajo za 2000€.
reesko Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 cena 600k tud 1% dol ne dam...lahko ti pa recem 650k pol mi pa zbiji do 600k .) mam pa res use zamenjan...ne pa k vidm k se prodajajo majo usi use zamenan :lol1: sliko mas pa ze nekje prpopano...mislm itq ni pomembna k ga bom zdej itq pobarvu :OK:
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 cena 600k tud 1% dol ne dam...lahko ti pa recem 650k pol mi pa zbiji do 600k .) mam pa res use zamenjan...ne pa k vidm k se prodajajo majo usi use zamenan :lol1: sliko mas pa ze nekje prpopano...mislm itq ni pomembna k ga bom zdej itq pobarvu :OK: torej js lahk hondo vsaj za 500k prodam...pač vse je menjano v mašini tut :) reesko negre to tak...če je motor določen letnik pa ma določeno število km prevoženih pol nemorš dat take cene ker to ni realno
reesko Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 vem jst to....sam ce je pa motor mal bl zrihtan od ostalih...je lahko tudi 99Lvreden vec od 02 letnika...ker niso bistvo kilometri pa letnik...to je 2T to je treba skoz menat VSE stvari...in je ubistvu letnik99 lih dobr use zamenan...se prav bi se lahko z 04 primerju ce bi tko pogledu...vem da je str 9...sam lahko pa jst vn poberem use pa mal na silo pobarvam pa use bl na pou nardim...a pol bos reku da bo meu isto vrednost? sploh pa majo mitoti višje cene od vseh ostalih motorjev... .) tako pač je...tudi mercedes je drag...pa lahko dobiš iste stvari kot pri drugih cenejših avtomobilih... :D
JeRn3j Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 :lol1: cena 600k tud 1% dol ne dam...lahko ti pa recem 650k pol mi pa zbiji do 600k .) mam pa res use zamenjan...ne pa k vidm k se prodajajo majo usi use zamenan :lol1: sliko mas pa ze nekje prpopano...mislm itq ni pomembna k ga bom zdej itq pobarvu :OK: haha :lol1: :lol1: :lol1: kot sm reku :lol1: :OK: bravo pol lohka jst svojo prodam za vsaj 700.000 :OK: jes... kupi kdo ?? :OK: tako pač je...tudi mercedes je drag...pa lahko dobiš iste stvari kot pri drugih cenejših avtomobilih... :D jah, nov mercedez .) stari so pa tako pocen kot ostali stari avtomobili .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se