k0ci Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 zakaj bi jih pa ti sploh nastavljal :? drugače se pa to nastavlja s premikanjem magneta..........ali navitja? nevem no nekaj od tega, se mi pa zdi d magneta, ker navitje je fiksno pršraufano noter
!_CaGiVA_MiTo_! Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 mah gleden na to da sm že celo generalno naredil na motorju bom probu še mal iskro nastavit bom vidu kk je če je neki zajbano nastavit pol se nisi ne bom lot sj bom vidu ka pa tole včasih ko spelam mi kupla full zacvili zašripa: ne znam opisat zvoka ka bi blo to in še ali vam mitoti tut tk čudno klopočejo kot bi po aliminiju s kladivom rahlo tolku pa ko kuplo stisnete se zmanšajo zvoki ko se pa pelaš pa se sploh ne slišijo ozirma jih ni
reesko Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Ta mito je bil včasih črn z rumenim keslom? :? ja to je un ja.. ej cagivamito...vidm da si na isto ena zgonjena jajca naletu...tko da sožalje...tud moj je tak..(biu :devil: )...zdej bo pa res poštiman :D
!_CaGiVA_MiTo_! Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 mah tudi takšne stvari se dogajajo na žalost pa sj je porihtano že vse sam malenkosti kot so te mi mankajo
reesko Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 isto men še manjkajo malenkosti...no vem pa da bo vsaj pol zrihtan k ga bom jst prodou...čeprou letnik ne bo lih NOV...bo pa za 99 mislm da kr dobr ohranjen :D
!_CaGiVA_MiTo_! Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 sj se čist strinjam ka so tebi tut te zvoki prihajali z mašine al ka
k0ci Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 mah gleden na to da sm že celo generalno naredil na motorju bom probu še mal iskro nastavit bom vidu kk je če je neki zajbano nastavit pol se nisi ne bom lot sj bom vidu ka pa tole včasih ko spelam mi kupla full zacvili zašripa: ne znam opisat zvoka ka bi blo to in še ali vam mitoti tut tk čudno klopočejo kot bi po aliminiju s kladivom rahlo tolku pa ko kuplo stisnete se zmanšajo zvoki ko se pa pelaš pa se sploh ne slišijo ozirma jih ni za sklopko ne vem, vem pa da isto ropota kokr si reku, kot bi s kladvom tolku, pač (tko je reku gapi :D ) zvok navite 2T mašine
Čamac Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 ja to je un ja.. ej cagivamito...vidm da si na isto ena zgonjena jajca naletu...tko da sožalje...tud moj je tak..(biu :devil: )...zdej bo pa res poštiman :D Ojej zakaj je sploh barvan? :? Črno-rumen je bil men dost bol hud. A ta je zgonjen? Tega sem jaz tud kdaj pa kdaj na avto.netu gledal pa se mi je po slikah zdel dobro ohranjen pa porihtan :) Saj pravim po slikah. V živo še ga nisn vido.
kukec1 Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 moj ma isto tak zvok v leru, ko kuplongo stisnem se malenkost zmanjša, ko pa speljem pa je čist normalno...
Dolenc™ Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Pač 2t jetra, ma svoje prednosti, sam jih moreš oreng iskat :D
Wilzz Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 za sklopko ne vem, vem pa da isto ropota kokr si reku, kot bi s kladvom tolku, pač (tko je reku gapi :D ) zvok navite 2T mašine to se drgač ležaj sliš tko k je zanč..Aja pa predvžig se nastavla z dihtngm pod cilindrm.
k0ci Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 to se drgač ležaj sliš tko k je zanč..Aja pa predvžig se nastavla z dihtngm pod cilindrm. predvžig se štima z magnetom, z dihtungo pa squish oz. kompresijo
!_CaGiVA_MiTo_! Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 thenx za info za ležaje vem da niso pokvarjeni ker so bli menjani kaj pa kupla vam tudi kdaj zacvili ko speljate
Čamac Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 to se drgač ležaj sliš tko k je zanč..Aja pa predvžig se nastavla z dihtngm pod cilindrm. Ležaj se sliši drugače kot to. Mi je šou ležaj na gileri dna pa se spomnim je čist drug zvok. To pri cagivi je pa čist normalno. thenx za info za ležaje vem da niso pokvarjeni ker so bli menjani kaj pa kupla vam tudi kdaj zacvili ko speljate meni ne :P
CarLazar Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Da nimaš ki dekl tam ko je kuplonga slabo gor našraufanega...(na levi strani motorja) ker je kuplonga full glasna če nimaš dekla gor pa tak čudno ropota..preveri.. Cao.
k0ci Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 hja kokr jst vem je kuplunga mokra ne :hmm: in če bi bil dekl slabo gor dan, potem bi moglo ven olje tečt
CarLazar Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Aja..še nekaj...dajte mi povedet kaj je to pazakaj je to dobro? http://cgi.ebay.de/Blackbox-BOE-BB-12-Cagi...1QQcmdZViewItem Mehanik je mi enkrat govoro da se da dobit neki čip ko mitota total ofne..da grejo obrati preko meje..zaj pa me zanima če je to to? Pa če to res sploh obstaja?
Čamac Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 (popravljeno) Aja..še nekaj...dajte mi povedet kaj je to pazakaj je to dobro? http://cgi.ebay.de/Blackbox-BOE-BB-12-Cagi...1QQcmdZViewItem Mehanik je mi enkrat govoro da se da dobit neki čip ko mitota total ofne..da grejo obrati preko meje..zaj pa me zanima če je to to? Pa če to res sploh obstaja? eh sicer ne razumem nemško ker mam španščino za drugi jezik ampak to je za po mojem navadna CDI enota... Uporabna samo takrat ko cvikneš žico da se rešiš blokade :) Po mojem vsekakor ni noben čip ki bi ne vem kak dvigno moč mitotu. Popravljeno December 19, 2006. Popravil Brodar
k0ci Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 hallo, es ist 8p und 10 kw bei 7500 umin eingetragen. für die baujahre ab 1994 kokr jst to razumem, je to blokada na 80km/h :?
JeRn3j Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Mehanik je mi enkrat govoro da se da dobit neki čip ko mitota total ofne..da grejo obrati preko meje..zaj pa me zanima če je to to? Pa če to res sploh obstaja? grejo prek meje... sam kolk minut pa :devil:
CarLazar Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Kje pa je zaj toti cdi? pa keri kabl je treba zviknt?? bi jaz to malo cvkal :D Naj keri kako sliko gor da
Čamac Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Kje pa je zaj toti cdi? pa keri kabl je treba zviknt?? bi jaz to malo cvkal :D Naj keri kako sliko gor da Verjetno je tak podobno ko na rski. V temi od rske maš miljon postov že o tem. To je blokada, spraskaš silikon ven, cvikneš žico, nazaj zakitaš in je to to. Zakaj pa bi ti sploh to mel :?
reesko Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 točno tko k je jernej reku...kok minut dela je pol vprašanje... drgač pa...mito je itk že odprt tvoj...ker so bli tovarniško brez blokad...če bi gledu te tanove...majo pa še blokade...sam kje je pa s5 pol neki kar nevem točno :D
k0ci Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 ma sej za mitota itq noben ne ve kje so blokade :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se