d€nzi Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 hehe, k se en cajt ne wozs pol spet misls da fajn leti :D , jao kje je poletje :kva2:
JMatic Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 yeaaah :> hehe lan s me tok zjebou da zdj skos po tazadnmu letim :> ja, dons sm tut mogu haha
CarLazar Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Jebemo mast..prej sn 1 uro v garaži sedel in motor gledo...nasljedni tedn ga registriram..ne mogu više :cry: ..morn za gas potegnt!! Stroj torej ti maš moped? :? :BUA:
d€nzi Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 yeaaah :> hehe lan s me tok zjebou da zdj skos po tazadnmu letim :> ja, dons sm tut mogu haha hehehehe, no lepo je slisat da swa zdej ze 2 :OK: se po prednji se nauci :OK:
JMatic Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 hehehehe, no lepo je slisat da swa zdej ze 2 :OK: se po prednji se nauci :OK: ja, bom zdj pozim, k fajn drz(s)i haha
d€nzi Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 hehe, no sj bojo kmal taprawe razmere zunej, drgac pa najprej probej razvit tehniko na kolesu...
Čamac Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Tut jaz sn se dans malo zapelal :D Ahhhh :D Ampak samo po bližnjih ulicah ker ni registriran pa gume so hin :BUA: Enkrat do 15. januarja pa bi mogle prit qualifierke .)
reesko Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Ja sej sej, k pa mito ribne sta pa sva pa dobr ane pa sej ne da je kej narobe no...sam tko sm se hecu...itak da sta oba kul :D hehehehe, no lepo je slisat da swa zdej ze 2 :OK: se po prednji se nauci :OK: ti prasc si se z mojim po zadni vozu za šalo...po spredni stoja use...ampak jst pa kr ne morm :angry: :D
play Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 ti prasc si se z mojim po zadni vozu za šalo...po spredni stoja use...ampak jst pa kr ne morm :angry: :D To ma on u genh :glare: , se je z mojmu sesalcem k sm ga še mu, tut furov za šalo po tazadnmu pa taprvmu pa čeprov se je prvič usedu gor :D
Stroj Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 Jebemo mast..prej sn 1 uro v garaži sedel in motor gledo...nasljedni tedn ga registriram..ne mogu više :cry: ..morn za gas potegnt!! Stroj torej ti maš moped? :? :BUA: Sej vem - tud men gre na živce da me fotr ni zaplodil že en let prej :P pa sej ne da je kej narobe no...sam tko sm se hecu...itak da sta oba kul :D Sej vem da si se zajebavu, mal heca more bit :OK:
norc 16 Objavljeno Januar 6, 2007 Opozori Objavljeno Januar 6, 2007 jaz sem tudi danes se malo šel peljat oz. je že včeraj. pa sem bil kar zadovoljen. sem se napolnl z adrenalinom sem še na eni ravnici pritisnil do 205. pol pa me je tank izdal
FlamE#7 Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 jap jst sm tut su ucer mal z mojim tm do ene 253 u četrti pa je tiste tristo meterske ravnice zmankal :BUA: :cry:
reesko Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 haha...to bo to flejmči ja... nevem kaj je norc16 tok nerealnega napisu? :D
FlamE#7 Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 miuslm da če bi se VSI zbral....VSE 125 ne bi blo slabo ;) pa pol še tele 50ke k se jih ne mormo znebit(strojči pa fejčmi pa to) :P mah sej flejmči se seli v višjo klaso... boš ti pol vidu hudiča :devil: :angry:
FlamE#7 Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 my bad norc my bad sm mislu da mas mitota pa mal nažigaš :D sory :worship:
JMatic Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 ps: samo se salim :> da nau res kdo kj mislu hehe
reesko Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 ja od denzija bi pomoje loh šou tok :D
d€nzi Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 (popravljeno) hehe rajs nam nc napisow da ne bo spet :fight1: , samo realno ne...mogoce s praznoritjo padobrmu vremenam hehe...ni pa delc od tega :P Popravljeno Januar 7, 2007. Popravil denji
norc 16 Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 ma se vam opravičujem samo je bla pozna ura in sem mislil da sem v oni temi 125ke nabijajte.
play Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 hehe rajs nam nc napisow da ne bo spet :fight1: , samo realno ne...mogoce s praznoritjo padobrmu vremenam hehe...ni pa delc od tega :P Laž se zj :grim , k sm te zanč meru s skirco je kazal 205 km/h :closedeyes: :grim
kukec1 Objavljeno Januar 9, 2007 Opozori Objavljeno Januar 9, 2007 am.. pod iskanje mi nič ne najde.. a je kje na netu kakšna knjižica za mitota skopirana? al pa da so vsaj deli motorja? LP
reesko Objavljeno Januar 9, 2007 Opozori Objavljeno Januar 9, 2007 je je...nekje v tej temi je link...mense zdi je povezava na 125bikesforum al neki tazga...mitofreak ve mensezdi...on je men dau 1x to...sam mam že ta stoti komp :D
JMatic Objavljeno Januar 9, 2007 Opozori Objavljeno Januar 9, 2007 mitofreak ve mensezdi.. ve ve :> http://www.125ccsportsbikes.com/forums//in...showtopic=10975
_Fingi_ Objavljeno Januar 9, 2007 Opozori Objavljeno Januar 9, 2007 (popravljeno) am, en uprašanje bi meu... :D :blink: ke se štela razmerje bencin/zrk pr dellorto vhsb 34? :? :blush: evo tacga mam: Popravljeno Januar 9, 2007. Popravil _Fingi_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se