Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pa es mito tak zgleda ko neki tanker da tu not pišete tako :D .. že dve strani samo o tankerju :blink:

Pojdite raje vun snežake delat :OK:

Objavljeno

jah nekje morjo cajt prebit..zuni j premal snega za znezake, prevec za motor...eni pa sploh nimamo motorja tko da... :> jim je oprosceno haha B)

Objavljeno

Eni pa sploh nimamo snega :BUA: A mi ga kdo proba 3 kubike? :P

Objavljeno (popravljeno)

Pa ravno v najlepši in najpomembnejši temi morate smetit :BUA: Pridite, gremo sem: KLIK

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

Pa ravno v najlepši in najpomembnejši temi morate smetit :BUA: Pridite, gremo sem: KLIK

Norc :OK: :lol1:

Objavljeno

joj kok bi te tepu... sam k me roka boli od ceplenja :(

Objavljeno

rasist. :glare:

Objavljeno

Šovinist B)

Objavljeno

Norc :OK: :lol1:

joj kok bi te tepu... sam k me roka boli od ceplenja :(

rasist. :glare:

Šovinist B)

hahahaha kaki odzivi :lol1: :D

Objavljeno

dej pizda a lohk mal zdej se kontrolirate kej tuki pišete :angry: :angry: :angry: :nono: :nono:

Objavljeno

Če ma kdo kakšen štarter za mitota(oz. cagivo super city( sej pomoje sta ista :D )) za prodat, delujoč seveda .) ,

nej pove k moj frend rab :blink: :P

Objavljeno

Če ma kdo kakšen štarter za mitota(oz. cagivo super city( sej pomoje sta ista :D )) za prodat, delujoč seveda .) ,

nej pove k moj frend rab :blink: :P

:topic:

a ma ta frend supercity? tako črno-oranžno? :? k sm enkrat vidu eno u kranj... glede na to da jh ni velik an...

Objavljeno (popravljeno)

...pa Cagiva Planet oz. raptor 125 ma tud v osnovi enako masino...

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno

Ja, samo planet oz. raptor nikol ni imel 7speed menjalnik....

Objavljeno

a ma kdo načrt vezja za zadnjo luč na mitotu za LEd diode...???

Objavljeno

hm.. en je na ebay prodajal te luči pa so ble slikce načrta zravn...pa sem si jih shranil nekam...sam jih ne najdem več...oglasa pa tut ne....drugač pa skor nebi rabu naćrta sam dimenzije ploščice in to je to...

Objavljeno

ja grčar teži da mu morm dt načrt...jst pa itak pojma nimam o tem :D

Objavljeno

:slap:

kakšn načrt, jst to skup spacam brez načrta

pač kupiš dva napetostna omejevalca (omejita napetost na 12V), in nanju zaporedno vežeš serije po 4 LED diode

dva rabiš pa zato, da imaš enega za pozicijo, drugega pa za stop luč

kakšen rabiš tu načrt :?

Objavljeno

Ma sej konc koncu ne rabiš nek ultra hud načrt, pač nameči ledice gor, jih poveži zaporedno, pa na obeh straneh priklop pa je :). Uporov pa tudi ne boš potreboval če jih boš imel dovolj.

Objavljeno

a ma kdo načrt vezja za zadnjo luč na mitotu za LEd diode...???

sj to lohk sam nardis (mal po svoje da bo unikatno)

Objavljeno

jebemu grčo a vidš kok so me spluval vsi :D

:P

Objavljeno

:slap:

kakšn načrt, jst to skup spacam brez načrta

pač kupiš dva napetostna omejevalca (omejita napetost na 12V), in nanju zaporedno vežeš serije po 4 LED diode

dva rabiš pa zato, da imaš enega za pozicijo, drugega pa za stop luč

kakšen rabiš tu načrt :?

Ma dej če mi je težiu kekc, en pa se men ni dal delat,sm pa reku,da nej načrt zrihta, pa da bom s fotopostopkom fuknu na ploščico, da se mi ni treba jebat, pa risat s tistim flumastrom kurčevim :D

jebemu grčo a vidš kok so me spluval vsi :D

:P

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

:topic:

a ma ta frend supercity? tako črno-oranžno? :? k sm enkrat vidu eno u kranj... glede na to da jh ni velik an...

Nevem kakšne barve je :rolleyes: , pa tut model ni iz tega konca :unsure:

Je iz dolenske :P

Objavljeno

Ma dej če mi je težiu kekc, en pa se men ni dal delat,sm pa reku,da nej načrt zrihta, pa da bom s fotopostopkom fuknu na ploščico, da se mi ni treba jebat, pa risat s tistim flumastrom kurčevim :D

:lol1: :lol1: :lol1:

mah jebes flomastr to u sprint lay outu nardis pa na folio sprintas pa na hit zapeces in je to to :OK: :OK: :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!