Zok Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 Ja, samo planet oz. raptor nikol ni imel 7speed menjalnik.... elektrostarter je ziher (ok, 98%) enak. ;)
d€nzi Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 je mogoce kak interesent za Giannellija...auspuh je kokr iz stacune ma pa sam ukol 500km prodaja se pa zato k so doma vala...
Čamac Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Sem se odločo da bom zamenjal olje v menjalniku. Katero olje svetujete? V knjižici je napisano Agipovo ampak tam je tako vse agipovo ker cagiva kot firma potegne denar od tega, da povsod svetuje Agipove izdelke. Katero olje pa je torej dobro, da bi ga dal noter? Al naj grem kar iskat tega agipovega, da rajši ne bom sfalil?
JeRn3j Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 motul transoil 10W30 se podpišem... jst mam tud to pa je zaenkrat super :OK:
reesko Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 se podpišem... jst mam tud to pa je zaenkrat super :OK: no ti pa res veš...kaj pa če bi meu 10W40?kaj bi blo pa pol? ti boš kr čutu razliko ane
JeRn3j Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 no ti pa res veš...kaj pa če bi meu 10W40?kaj bi blo pa pol? ti boš kr čutu razliko ane dej tih bod... jst se pelem ti pa ne .)
Čamac Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 dej tih bod... jst se pelem ti pa ne .) Na konstruktivno kritiko odgovori s konstruktivnim odgovorom. Ne nekaj po otročje na silo v smislu: "dej tih bod" Meni se je zdel prejšnji reeskotov post dokaj dober in pravilno argumentiran. Aja drugače pa mitofreak in JeRn3j hvala za odgovore na vprašanja :OK: Bom kupo to olje :P
reesko Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 dej tih bod... jst se pelem ti pa ne .) ok zdej si pa dokazu tvoje široko obzorje...sploh nima veze a se vozš al ne...nardila sva lih tok km do zdej in si loh čist tih glede tega...ker tip olja se ne odraža v številu prevoženih kilometrov.. sam razjasn mi kje bi ti občutu razliko če bi meu 10W40 notr? al pa kaj si čutu da je tok bolši 10W30...nism dobr zastopu...
JeRn3j Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 sam razjasn mi kje bi ti občutu razliko če bi meu 10W40 notr? al pa kaj si čutu da je tok bolši 10W30...nism dobr zastopu... kwa jst vem .) ti pa tud ne veš .) sam razjasn mi kje bi ti občutu razliko če bi meu 10W40 notr? al pa kaj si čutu da je tok bolši 10W30...nism dobr zastopu... kwa jst vem .) ti pa tud ne veš .) ja sam neki pa lohk povem :P prej ne vem ker ole sm meu notr... sam mi je dostkrat ko sm dou v višjo brzino metal ven iz brziner (ler) ... zdej se mi to še ni zgodl ... tle najbrž tud vpliva količina... ne vem
reesko Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 kwa jst vem .) ti pa tud ne veš .) lej sej gre se sam zato da ne meč naprej skoz to da se peleš eni se pa ne pelejo...ker ne primerjamo enga motorja z drugim...ampak argumentiri zakaj ti je tok dobr...da si reku da se morš podpisat...nism zastopu dobr.. jah razlika nej bi bla v viskoznosti...10w30 nej bi blo dobro...sam men so rekl pa v motostaru v trstu da nej bi blo tud 10w40 dobro...še skor bolše...nism dobr razumu...sam še zmer pa ne jst ne ti ne bova občutla razlike..tko k bi jo lahko občutu ob novih rokavicah al pa ostali opremi...edin če maš senzorje na mašini kako dobr se počut...pa maš pol lestvico od 1 do 5 pa pol vidš na števcu
BaHa Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 (popravljeno) no ti pa res veš...kaj pa če bi meu 10W40?kaj bi blo pa pol? ti boš kr čutu razliko ane bolj je tekoce...... drgac pa mislim da te zna od nepravi uporabi olja v menjallniku tud fukat neki sklopka .... nism pa sure .... lej sej gre se sam zato da ne meč naprej skoz to da se peleš eni se pa ne pelejo...ker ne primerjamo enga motorja z drugim...ampak argumentiri zakaj ti je tok dobr...da si reku da se morš podpisat...nism zastopu dobr.. jah razlika nej bi bla v viskoznosti...10w30 nej bi blo dobro...sam men so rekl pa v motostaru v trstu da nej bi blo tud 10w40 dobro...še skor bolše...nism dobr razumu...sam še zmer pa ne jst ne ti ne bova občutla razlike..tko k bi jo lahko občutu ob novih rokavicah al pa ostali opremi...edin če maš senzorje na mašini kako dobr se počut...pa maš pol lestvico od 1 do 5 pa pol vidš na števcu lej ga ku je pameten, a sam nit ne ve kej je viskoznost :kva2: :naughty: Popravljeno Februar 5, 2007. Popravil BaHa
BaHa Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 ti boš govoru :kva2: mah vazno da je v dolinci med dvema hribckoma spolzko :naughty:
reesko Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 dej ti smrkolin prid na msn pa ne govor preveč o olju...te bom jst namazu k se vidva :P
BaHa Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 dej ti smrkolin prid na msn pa ne govor preveč o olju...te bom jst namazu k se vidva :P :devil: ma sej si ti en mazač ja ... :kva2: raj namazi kej tvojga mitota da ne bo spet ribnu :P
reesko Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 tvoja rsa tud ni nč bolša :kva2: :kva2:
GrCaR Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 tvoja rsa tud ni nč bolša :kva2: :kva2: je boljša... K je ribnla, je pol še laufala, sam mal čudn zvok je biu :lol1:
BaHa Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 je boljša... K je ribnla, je pol še laufala, sam mal čudn zvok je biu :lol1: trdo in sportno srce aprilie :P sploh pa ni bil neznan vzrok kriv krivi so bli lezaji na gredi k so se ob crashu malce zjebali .... je blo ze ful primerov k se je folk skresu pol pa po par kilometrih je slo u k ....
reesko Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 vem...ležaji so tud mene zjebal :BUA: :BUA:
BaHa Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 vem...ležaji so tud mene zjebal :BUA: :BUA: hah .... samo vzgala pa je ! :P
reesko Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 ja je užgou ja...sam ne za dolg :BUA:
!_CaGiVA_MiTo_! Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 pozdrav zanima me kaj je tista zadeva ko gre med šobami tistimi karbonskimi in med fergiju notri je ena takšna plastika ko se usede v razpršilec goriva je možno da je to blokada lukjne so enake pri fergiju in pri plastiki
reesko Objavljeno Februar 16, 2007 Opozori Objavljeno Februar 16, 2007 tist ni blokada...a ti še zmer nisi zrihtu svoje cagive?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se