Wilzz Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Če se ene 3 odločte za nove reglerje jih lahk uvozm.Ceno povem naknadno k jo zvem.
Rizla Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Če se ene 3 odločte za nove reglerje jih lahk uvozm.Ceno povem naknadno k jo zvem. jah najd se dva hehe js sm ze en tak k bi ga pac rabu ane heh :naughty: :naughty:
reesko Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 jah jst sm tud za...sam ni še 100%...prosu sm fingija če bi mi njegovga posodu..zdej pa nevem a je on za al ni...ni se mi zdeu prepričljiv :? če bo posodu pa da bo pol delal pomen da je moj regler kriv...če ne je pa neki druzga :nono:
Rizla Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 jah jst sm tud za...sam ni še 100%...prosu sm fingija če bi mi njegovga posodu..zdej pa nevem a je on za al ni...ni se mi zdeu prepričljiv :? če bo posodu pa da bo pol delal pomen da je moj regler kriv...če ne je pa neki druzga :nono: ja sej resko k ti bo posodu bos prletu do mene da bo s prerisu nalepke ane :D pa umes bova se pr men sprobala okej da vidmo ce je pr men tud to tezava sam ce ne fila aku sm 1000000000% daj to krivo
reesko Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 ja sej resko k ti bo posodu bos prletu do mene da bo s prerisu nalepke ane :D pa umes bova se pr men sprobala okej da vidmo ce je pr men tud to tezava sam ce ne fila aku sm 1000000000% daj to krivo mah pr men je to fora k loh da je slab stik..k sm že meu probleme s štromom...in lani mi je delal...enkrat ja enkrat ne...je pa res da sm meuz čist suh pa zjeban aku...sam letos more delat pomoje...bomo vidl..bom jutr si uzeu cajt apa še kšn grčar bo ulet da vidm če je slab stik... :D
_Fingi_ Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 reesko, ta tedn nimam popoldne nč za delat tko da lohka prideš že ta tedn kdrkol, pa še un vezn člen mi prpel, pa bova sprobala :D
reesko Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 reesko, ta tedn nimam popoldne nč za delat tko da lohka prideš že ta tedn kdrkol, pa še un vezn člen mi prpel, pa bova sprobala :D kul pikc...pa še tvoj fotr je štromar ga bomo mal ponucal :P :whistle: :whistle:
_Fingi_ Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 (popravljeno) kul pikc...pa še tvoj fotr je štromar ga bomo mal ponucal :P :whistle: :whistle: čuj, mene lohka nucaš :blush: :devil: sam mojga fotra pa nea mešej v tote tvoje packarije :devil: :devil: hecam se, valda ni problema bomo že poštimal tk da bo delal :OK: Popravljeno April 24, 2007. Popravil _Fingi_
Rizla Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 no sam da heh pa ce bos meu resko pol gor un reglr mas da prletis dooo mene pa se grci bo prsu hehe optimisti=P=P
reesko Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 no sam da heh pa ce bos meu resko pol gor un reglr mas da prletis dooo mene pa se grci bo prsu hehe optimisti=P=P grčar ti bo pa use skuru...tko k je meu feltne z bremzoljem mazu :nono: :nono: :slap: :slap:
JeRn3j Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 grčar ti bo pa use skuru...tko k je meu feltne z bremzoljem mazu :nono: :nono: :slap: :slap: kurci eni še men povejte kdaj se dobite da pridm mal pogledat :P
_Fingi_ Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 kurci eni še men povejte kdaj se dobite da pridm mal pogledat :P dons ub pol 6ih :D ke pa...pa ne vem :blush:
JeRn3j Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 dons ub pol 6ih :D ke pa...pa ne vem :blush: am tok btw... tle u lj ščije ko svina... mislm ne vem men je useen ;) :winkiss:
_maLi_ Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 grčar ti bo pa use skuru...tko k je meu feltne z bremzoljem mazu :nono: :nono: :slap: :slap: hahahahahahaha :OK: :OK: :OK: :OK: :worship: :yea1: :yea1:
_Fingi_ Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 am tok btw... tle u lj ščije ko svina... mislm ne vem men je useen ;) :winkiss: ja sm slišou...zdej čakam da vidm kva bo...vrjetn dons odpade an :BUA:
JeRn3j Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 (popravljeno) sej zdej je vreii tuki v lj ... že sonček sije... če se dobite nej me pokliče algrči al pa jurčy :winkiss: :whistle: ;) Popravljeno April 25, 2007. Popravil JeRn3j
reesko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 sej zdej je vreii tuki v lj ... že sonček sije... če se dobite nej me pokliče algrči al pa jurčy :winkiss: :whistle: ;) te bom poklicu :D
GrCaR Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 grčar ti bo pa use skuru...tko k je meu feltne z bremzoljem mazu :nono: :nono: :slap: :slap: grčar je bral navodila na plastenki, TI si pa feltne polerov ;)
reesko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 grčar je bral navodila na plastenki, TI si pa feltne polerov ;) :devil: :devil:
Rizla Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 vreme je biu kr kul hehe :D :D sam sej veste kot mi doktorji smo zrihtal NČ haha reeeesko se klucou ni najdu hehe....tko da ej modeli z mitoti dej lepo vs prosm sposodte si od ksnih kolegov volt metre pa probite na akumulatorju k mate motor przgan ce vm ga fila k fingiju je zacel filat sele pr 10k ubratov tko da ga prej mal ugrejte pol pa probite pa ga kr mal navite heh... :( :( :( :(
reesko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 fingi ga pa itak odpira tko ga je kul..a mislte da tud men dela na 10k šele? ker lani moj motor ni biu nikol pod 10k rpm pa je biu zmer kul aku...letos je pa večino časa na 6-7k
_Fingi_ Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 matr...jest sm biu kr presenečen k je res šele od ene 9,10k obratov začel filat... sam k se pa normaln vozm se pa zmeri v nižjih obratih vozm pa je še useen nafilan :blink: nč mi ni jasn :) ampak dokler dela... :OK:
reesko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 jan najbrž pol k ga prtegneš spet fila
_Fingi_ Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 jan najbrž pol k ga prtegneš spet fila a-a nea vrjamem, ker nad 9k jo mam sam par sekund...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se